Geos1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εχω εναν σκηρο ο οποιος στο hd sentinel λεει οτι εχει χ bad sectors. Του εκανα reinitialize disk surface με το sentinel αλλα δε μου εβγαλε bad η damaged sectors ενω περανει και το short test. Επισης εκανα surface test με το easus partition master και η αναφορα λεει 0 bad sectors. Τελικα εχει η δεν εχει;
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Bad sectir μπορεί να σου βγάλει και επειδή κολλάνε τα windows ή για διάφορους λόγους άσχετους με τον δίσκο,στο reinitialize αυτά δεν τα δείχνει σαν χαλασμένα αφού δεν είναι και απλά έτσι ορίστηκαν από το λειτουργικό.
Geos1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Bad sectir μπορεί να σου βγάλει και επειδή κολλάνε τα windows ή για διάφορους λόγους άσχετους με τον δίσκο,στο reinitialize αυτά δεν τα δείχνει σαν χαλασμένα αφού δεν είναι και απλά έτσι ορίστηκαν από το λειτουργικό. Του εχω κανει και low level format και δεν του εχω λειτουργικο αλλα το sentinel επιμενει. Επισης εκανα και read test με το sentinel και πουθενα τα bad sectors. Μπορω να τον χρησιμοποιω για εξωτερικο χωρις να αγχωνομαι για τα αρχεια μου; Σημειωση το sentinel τον βγαζει με Χ και 18% ζωη..
STORM1978 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Άλλαξε μια το HD Sentinel στην νεότερη έκδοση του και ξαναδές!
Geos1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Άλλαξε μια το HD Sentinel στην νεότερη έκδοση του και ξαναδές! Καμια διαφορα. Performance 100%
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Του εχω κανει και low level format και δεν του εχω λειτουργικο αλλα το sentinel επιμενει. Επισης εκανα και read test με το sentinel και πουθενα τα bad sectors. Μπορω να τον χρησιμοποιω για εξωτερικο χωρις να αγχωνομαι για τα αρχεια μου; Σημειωση το sentinel τον βγαζει με Χ και 18% ζωη.. Δώσε μια εικόνα από την καρτέλα S.m.a.r.t. αν δεν έχει bad sector και τον βγάζει 18% υγεία κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει και θα το λέει εκεί.
Geos1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δώσε μια εικόνα από την καρτέλα S.m.a.r.t. αν δεν έχει bad sector και τον βγάζει 18% υγεία κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει και θα το λέει εκεί. Οριστε http://tinypic.com/r/333gaj6/5 Επισης λεει και αυτο Προβλήματα προέκυψαν ανάμεσα στην επικοινωνία του δίσκου και του host.
STORM1978 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Πρώτα άλλαξε καλώδιο sata μήπως χάλασε το υπάρχον και δεύτερον ανάλογα με την μάρκα του σκληρού σου, κατέβασε το αντίστοιχο πρόγραμμα από την σελίδα του κατασκευαστή και τρέξε τα αντίστοιχα τεστ και βγάλε φώτο να δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα