Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ....ι μιτρικη μ ειναι http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2457#ov ,CPU  εχω τον q6600,ραμ http://www.corsair.com/cm2x2048-6400c5.html αυτι αλλα 4 τετοιες δλδ στα 8γβ συνολο,γραφικα εχω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31227&cat=5 κ ενα σκλιρο 500gb  τις wd το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο τις turbox sta 550w...το προβλιμα ειναι οτι πειρα αυτι τιν μιτρικι απο ενα φιλο κ τον εστισα αλλα μολις πας να τον ανοιξω ανοιγει για λιγο κ κανει κατευθειαν ρεσταρτ αλλα ι οθονη δν διχνει τπτ το κανει σινεχεια οσπου να κοψω τιν τροφοδοσια ...(να αναφερω οτι ολα τα παραπανω μεταφερθικαν απο ελλαδα ολανδια μπας κ παιζει ρολο κ αυτο)

Δημοσ.

Ίσως και να είναι φίλε μου...

καινουργιο ειναι το πειρα απο ελλαδα ηρθα ολανδια κ το σινδεσα δν εχει δουλεψει καθολου

Δημοσ.

καινουργιο ειναι το πειρα απο ελλαδα ηρθα ολανδια κ το σινδεσα δν εχει δουλεψει καθολου

Αυτό δε λέει κάτι όμως... έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις;

Δημοσ.

συγνωμη παιδια δικο μ ηταν το λαθος δν ειχα σινδεση σωστα ενα καλοδιο.... ξερει κανεις πως μπορω να σβησω το αρθρο?

Δημοσ.

Για αρχή άλλαξε τροφοδοτικό φίλε...

Χωρίς παρεξήγηση αλλά,

μερικοί θα πρέπει να σκέφτονται λίγο πριν συμβουλέψουν κάποιον! Αν είναι δυνατών,ιδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε,να βάζουμε τους άλλους σε περιττά έξοδα!!!

Δηλαδή αν ο φίλος ήταν λίγο αφελής ή και τελείως άσχετος με τα pc και πήγαινε να πάρει καινούριο pcu,τι θα του έλεγες μετά??

Θα του έδινες τα λεφτά που χάλασε χωρίς λόγο??

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά,

μερικοί θα πρέπει να σκέφτονται λίγο πριν συμβουλέψουν κάποιον! Αν είναι δυνατών,ιδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε,να βάζουμε τους άλλους σε περιττά έξοδα!!!

Δηλαδή αν ο φίλος ήταν λίγο αφελής ή και τελείως άσχετος με τα pc και πήγαινε να πάρει καινούριο pcu,τι θα του έλεγες μετά??

Θα του έδινες τα λεφτά που χάλασε χωρίς λόγο??

φιλε καλα τα λες αλλα να πουμε κ την αληθεια απο οτι με εχουν πει πολοι τα turbox  δν ειναι κ τα καλιτερα κ εδω ολλανδια π ειμαι βρικα κ crorsair 500w  στα 50 ε δλδ 10ε πανω απο τιν τιμη που πειρα τον turbox  δν ειναι μεγαλη διαφορα σε τιμη αν σκεφτεις τιν διαφορα π εχουν σε ποιοτιτα

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν είναι καλά! Και εγώ ΤurboX έχω και έχω σκοπό να το αλλάξω(αν και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό)!

Άλλο αυτό όμως και άλλο να ρωτάς μια λύση στο πρόβλημά σου και να σου λένε να αλλάξεις το τροφοδοτικό,χωρίς να φταίει αυτό!

Η έστω χωρίς να σου εξηγεί γιατί στο λέει...γιατί όπως το είπε είναι σαν να σου λέει οτι αυτό φταίει!!

Βασικά όχι "σαν"...αυτό σου λέει...

Ίσως και να είναι φίλε μου...

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν είναι καλά! Και εγώ ΤurboX έχω και έχω σκοπό να το αλλάξω(αν και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό)!

Άλλο αυτό όμως και άλλο να ρωτάς μια λύση στο πρόβλημά σου και να σου λένε να αλλάξεις το τροφοδοτικό,χωρίς να φταίει αυτό!

Η έστω χωρίς να σου εξηγεί γιατί στο λέει...γιατί όπως το είπε είναι σαν να σου λέει οτι αυτό φταίει!!

Βασικά όχι "σαν"...αυτό σου λέει...

καλα ναι σε αυτο εχεις δικιο αλλα οπως εχω πει κ ποιο πανω το psu καινουργιο ειναι εχει λειτουργια 2 μερες.....αλλα να πω κ εγω τιν αληθεια ειναι νορις ακομα μια χαρα δουβει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...