euxoulhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 HELP Αγορασα την Gigabyte GA-990XA-UD3 rev.3.0 εβαλα τον σκληρο που ειχα πανω με win7 τον οποιο τον ειχα πανω στην προηγουμενη μου μιτρικη και αφου φορτωσει το λογωτιπο των windows 7 μου πετα μπλε οθονη γραφωντας οτι η ειναι ιος περι σκληρου η να κοιταξω τον σκληρο δισκο κτλπ.. δοκιμασα και σε σαφε μοδε και μου βγαζει την ιδια μπλε οθονη.. εβαλα σενα φατ32 στικακι χυμα αρχεια απο setup windows αλλα παραμενει συνεχεια στην μαυρη οθονη με την παυλα να αναβοσβηνει.. και οχι τπτ..το dvd rom που εχω επειδη ειναι παλιο πλεον δεν ειναι συμβατο με την νεα μου μιτρικη διοτι δεν εχει υποδοχη για καλωδιοταινια :@ ενα χελπαρισμα για να γλιτωσω το φορματ σε πρωτη φαση ; και αν δν γινεται τοτε σε δευτερη φαση πως σκατα θα κανω φορματ μεσω στικ?
AiWaaa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Χυμα λογικό ειναι να μένει στην παύλα. Πρέπει να το κάνεις bootable με wintoflash πχ.
nemesiskp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Για το τελευταιο δες εδω.Βεβαια θελεις υπολογιστη που να δουλευει.Ασφαλως πρεπει να επιλεξεις στο bios για first boot device το στικακι.Εμενα το λεει σαν other device εαν θυμαμαι καλα.
kajwbtfe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πριν ειχες αλλη μητρικη(μαρκα και μοντελο)?Αν ναι τοτε δε το γλυτωνεις το φορματ..Δε γινεται ετσι απλα να αλλαζεις μητρικη και βαζεις το δισκο με την προηγουμενη εγκαταστση win και να δουλευει.Ειναι θεμα drivers και αλλα.
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 HELP Αγορασα την Gigabyte GA-990XA-UD3 rev.3.0 εβαλα τον σκληρο που ειχα πανω με win7 τον οποιο τον ειχα πανω στην προηγουμενη μου μιτρικη και αφου φορτωσει το λογωτιπο των windows 7 μου πετα μπλε οθονη γραφωντας οτι η ειναι ιος περι σκληρου η να κοιταξω τον σκληρο δισκο κτλπ.. δοκιμασα και σε σαφε μοδε και μου βγαζει την ιδια μπλε οθονη.. εβαλα σενα φατ32 στικακι χυμα αρχεια απο setup windows αλλα παραμενει συνεχεια στην μαυρη οθονη με την παυλα να αναβοσβηνει.. και οχι τπτ..το dvd rom που εχω επειδη ειναι παλιο πλεον δεν ειναι συμβατο με την νεα μου μιτρικη διοτι δεν εχει υποδοχη για καλωδιοταινια :@ ενα χελπαρισμα για να γλιτωσω το φορματ σε πρωτη φαση ; και αν δν γινεται τοτε σε δευτερη φαση πως σκατα θα κανω φορματ μεσω στικ? Αν το chip της παλιας μητρικης ηταν της ιδια εταιριας AMD 770/ 790X/790FX/ 870/890X/890FX/ 970 κ.λ.π. τοτε αν αφιρεσεις τους οδηγους για καρτα ηχου , southbridge και εξωτερικούς controller πριν την αλλαγή καθώς κάρτας γραφικών (αν είναι διαφορετική στο καινούριο) Θα μπορέσει κατά πάσα πιθανότητα να μπουτάρει . Αν ήταν μητρική άλλης εταιρίας , με intel, nvidia chip, ξέχασέ το !!! 1
euxoulhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 τελικα ηταν αυτο που ειπατε..με windows` μεσα να κουμπωσω σε νεα μοβο δεν γινεται..ηθελε φορματ ο σκληρος.. το εκανα και ολα gg προς το παρον..τωρα μου μενει να αγορασω ενα dvd rom και καμια παστουλα γτ ο cpu μου δεν εχει παστα σχεδον καθολου και σε ide ειναι στους 50 βαθμους σας ευχαρσιτω ολους παιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα