ultrobyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, Εχω το παρακατω pc: Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1CPU AMD Phenom II X6 1090T 30 °C Thuban 45nm TechnologyRAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)Motherboard ASUSTeK Computer INC. M4A87TD/USB3 (AM3) 43 °CGraphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6800 Series (ASUStek Computer Inc) 47 °CHard Drives 932GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) 28 °COptical Drives DTSoftBusCd01 HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device VYFW DUJG9URG SCSI CdRom DeviceAudio VIA High Definition Audio επειδη λοιπον ειμαι γνωστης μονο των βασικων και λιγο παραπανω θα ηθελα οποιος μπορει να προσφερει μια χειρα βοηθειας! Καταρχην σε λιγακι,για την ακριβεια μετα το ποσταρισμα θα κανω ενα φορματ και θα ανοιξω να καθαρισω τον υπολογιστη απο σκονη κτλ. Θα ηθελα λοιπον να ξερω εαν οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες,εαν χρειαζομαι και ειναι ευκολο να κανω overclock,πως μπορω να χρονισω πιο ψηλα τις ram γιατι νομιζω οτι δουλευουν πολυ χαμηλα και γενικως οτι γινεται για να βελτιωσω την αποδοση του. Χρησιμοποιω το pc για downloading-internet,λιγο office και κυριως gaming αλλα το οποιο τον τελευταιο καιρο απεφευγα γιατι ακουγα το μηχανημα να ζοριζεται και να ανεβαζει θερμοκρασια σε παιχνιδια οπως pes,nba 2k14,arkham origins,assasins creed 3 κτλ οποτε κανω το φορματ και περιμενω την βοηθεια σας!
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 H μητρική σου είναι η παρακάτω και ΔΕΝ είναι και πολύ καλη για κλοκάρισμα. Αν προσθέσεις όμως μια ψυκτούλα στο VRM κάτι γίνεται ! Για να κλοκάρεις θες ψύκτρα για τον επεξεργαστή . Με μια SCYTHE ASCURA θα κάνεις δουλειά με τον 1090T να ανεβαίνει στα 4Ghz και ίσως και πάραπάνω ! http://www.skroutz.gr/s/3191183/Scythe-Ashura.html?keyphrase=scythe+ashura Χρειάζεσαι έναν SSD δίσκο για το λειτουργικό για να γίνει πλήρες και αποκρίσιμο το σύστημα !! http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html Mε αυτόν θα δεις και τις μεγαλύτερες διαφορές σε καθημερινή χρήση. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τα games , αν δεν σε ικανοποιεί η κάρτα γραφικών πας σε άλλη καλύτερη. Πες μας και ποιο τροφοδοτικό έχεις !!! 1
ultrobyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,οσον αφορα τον ssd ηταν σιγουρα στα αμεσα πλανα μου μολις εχω χρηματα και πετυχω και καποια καλη προσφορα! Ψυκτρα θα βρουμε μονο σε αυτη την τιμη γυρω στα 45 η και φθηνοτερη? Με την 6850 που εχω τωρα εαν δεν κανω λαθος δεν εχω θεμα σε γραφικα κτλ ειμαι ικανοποιημενος. Τροφοδοτικο εχω ενα ocz 600W αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο... Τωρα οσον αφορα τις θερμοκρασιες πως τις βλεπεις? Εχω στο κουτι 2 fan ενα μεγαλο μπροστα και εναν πισω,θα χρησιμευαν περισσοτεροι?
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Για να κλοκάρεις τον 1090T ναι θες ψύκτρα των 40-45€ ... SSD έχει σε προσφορά τον πλαίσιο τον SAMSUNG 840 EVO στα 74€ !! (120GB) για θερμοκρασίες θέλω ένα OCCT να τρέξεις και να δώσεις ένα screen από αυτό . http://www.ocbase.com/ Τις θερμοκρασίες θα τις δεις σε LOAD όχι σε idle κατάσταση. Για ψύκτρα για το VRM της μητρικής σου θα κοιτάξω ποιες είναι συμβατές και θα σου πω.
euxoulhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 για ποιον λογο να κανεις clocking σε εναν καθαροαιμο 6πυρηνο που μαλιστα εχει πολλες καλες επιδοσεις; απλα δεν θα δεις καμια διαφορα γτ και με την καρτα που εχεις δεν νομιζω να τα παιζεις και ολα ultra..τουλαχιστον τα τελευταια παιχνιδια.. για τις θερμοκρασιες εισαι μια χαρα.. για μενα αν θες διαθεσε καποιο ποσο για να πας σε αλλη καρτα..
rounsmith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Τον έχει ακόμα τον evo το πλαίσιο; Τον έχει αλλά όχι στην τιμή 74,89€. Adtakhs πάλι άκυρος...
Fulgore1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,οσον αφορα τον ssd ηταν σιγουρα στα αμεσα πλανα μου μολις εχω χρηματα και πετυχω και καποια καλη προσφορα! Ψυκτρα θα βρουμε μονο σε αυτη την τιμη γυρω στα 45 η και φθηνοτερη? Με την 6850 που εχω τωρα εαν δεν κανω λαθος δεν εχω θεμα σε γραφικα κτλ ειμαι ικανοποιημενος. Τροφοδοτικο εχω ενα ocz 600W αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο... Τωρα οσον αφορα τις θερμοκρασιες πως τις βλεπεις? Εχω στο κουτι 2 fan ενα μεγαλο μπροστα και εναν πισω,θα χρησιμευαν περισσοτεροι? http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html οτι φθηνοτερο αυτη την στιγμη. 1
cabdik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αν σε ικανοποιει το συστημα σε αποδοση, καντου ενα καθαρισμο, βαλε φρεσκια παστα, και αν μπορεσεις αργοτερα, βαλε SSD, ωστε να δεις και διαφορα ταχυτητας στο συστημα σου. το μονο που ΘΑ χρειαζοταν αλλαγη, ΑΝ επαιζες πολυ, θα ηταν η καρτα γραφικων..!!!
MauMaus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Τον έχει αλλά όχι στην τιμή 74,89€. Adtakhs πάλι άκυρος... φανταζομαι αν τον εχει σε προσφορα ακομη εννοουσε ! 1
ultrobyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις,λεω να παρω τον δισκο που προτεινει παραπανω ο fulgore μιας και ειναι αρκετα καλη η τιμη,τι λετε υπαρχει πιθανοτητα να τον εβρισκα φθηνοτερα αυτον η καποιον αλλο? οι μνημες (8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) μπορω μεσα απο το bios να τις βαλω να δουλευουν σε ψηλοτερη συχνοτητα? νομιζω οτι υποστηριζουν εως 1600
adtakhs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δώσε μας ένα screen από CPU-Z την καρτέλα με τα SPD για να σου πούμε αν δουλεύουν γρηγορότερα οι μνήμες. Ενα τέτοιο πχ.
aetos1988 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται να κάνεις oc τον επεξεργαστή είναι αρκετά δυνατός πάρε ένα ssd για το λειτουργικό και θα δεις μεγάλη βελτίωση . Οι μνήμες σου δουλεύουν στα 1333MHz . Σε full load τι θερμοκρασίες έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα