Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανταγωνιστικό εγώ το λέω με την έννοια του επαγγελματικού.Δηλαδή το να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς-τουρνουά όπως είπες με σκοπό να βγάζεις χρήματα από αυτό.

Δημοσ.

Μ´ αυτη την εννοια δεν παιζω ανταγωνιστικα. Αν με ρωτας για να μου πεις οτι εφοσον δεν παιζω ανταγωνιστικα δε χρειαζομαι 120-144Ηz, θα σε προλαβω και θα σου απαντησω.

Η τυχον επιλογη 120-144 Hz μονιτορ βασιζεται σε δυο λογους.

Ο πρωτος ειναι πως ακομη και να μην παιζω σε διαγωνισμους, καθε παικτης ή εστω σχεδον ολοι οι παικτες που παιζουν απο το σπιτι τους κυριως first shooting games πιστευω πως περα απο το να ευχαριστιουνται το παιχνιδι, θελουν να κερδιζουν κιολας. Ενταξει δε λεω οτι ειμαι στη φαση να χτυπιεμαι κατω αν με σκοτωνουν αλλα οπως κ να το κανεις θες να υπαρχουν οι καλυτερες συνθηκες (αναλογα με την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος βεβαια). Ενα πολυ γρηγορο μονιτορ βοηθαει στο να παιζεις καλυτερα. Δεν συμμετεχεις σε διαγωνισμους αλλα παιζεις απλα για την παρτη σου, ανταγωνιζεσαι το ιδιο το παιχνιδι, τον εαυτο σου σε τελικη αναλυση. Οποτε σκεφτομαι οτι εφοσον μπορω να αγορασω ενα γρηγορο ΤΝ γιατι να μην το παρω αφου θα παιζω καλυτερα; Το μεγαλο ερωτημα βεβαια εδω ειναι το ποσο καλυτερα... Το αν αξιζει να θυσιασεις ποιοτητα εικονας για να παρεις μια αυξηση επιδοσεων η οποια θα ειναι ποσο; Τοσο μικρη, σχεδον ασημαντη ή πραγματικα σημαντικη; Διαβαζω πολλοι λενε "η μερα με τη νυχτα τα 60 με τα 120-144Ηz" και ετσι μπαινω κ εγω σ´ αυτο το τρυπακι να το σκεφτομαι.

Ο δευτερος λογος τωρα.. Απ´ οτι γνωριζω αν το συστημα σου μπορει να σου αποδωσει >60 fps, ενα μονιτορ των 60Hz θα σου "εμφανιζει" μονο τα 60. Ειναι δεδομενο νομιζω πως οσα περισσοτερα fps εχεις, τοτε το παιχνιδι "τρεχει" γενικως καλυτερα απο ολες τις αποψεις.

Πιστευω οτι σε πολλα παιχνιδια, θα εχω παραπανω απο 60fps και σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει λογος να μην παρω απο το συστημα μου αυτα που μπορει να μου δωσει και να το μπλοκαρω στα 60. Ισως 60 fps να επαιρνα και απο ενα αλλο πιο οικονομικο υπολογιστη. Εφοσον ομως ξοδεψα παραπανω χρηματα, γιατι να μην παρω το μεγιστο;

Δεκτες φυσικα ολες οι αποψεις-αντιλογος!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...