Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη βοηθεια σας παρακαλω. Ψαχνομαι για οθονη και δεν μπορω να αποφασισω.

Το συστημα μου ειναι με i7 4770k, 16gb ram 2133MHz και gpu την gtx 770 2gb της gigabyte. Η χρηση ειναι για gaming αλλα και ταινιες/σειρες. Το budget μετα βιας εως 400 ευρω για να μπορω ισα ισα να καλυψω το κοστος την Asus vg248qe, σε περιπτωση που παω εκει τελικα.

Οι επιλογες ειναι σε 1080p 60Hz ips καποιο dell ή lg ισως;

Σε 1080p 144Hz TN Asus 24vg248qe

ή σε 1200p 60Hz dell u2412m?

Αναλυση 1200p, ταχυτητα 144Hz ή πιο οικονομικο κλασικο ips των 60Hz?

Τι θα επιλεγατε στη θεση μου;

Δημοσ.

Αν εμπαινε στο παιχνιδι και μια 1440p ή 1600p θα σου προτεινα να πας κατευθειαν εκει...Εφοσον ομως παιζεις σε 1200p ή 144hz, πρεπει να διαωχρισεις το τι ψαχνεις...Πιο καθαρη εικονα ή καλυτερο flow με "μικροτερο" input lag?? Προσωπικα για Pure gaming θα πηγαινε σε 120hz+ monitor και ο νοών νοείτω...:P

Δημοσ.

Τριλημμα

Δεν εβαλα στο παιχνιδι οθονη 1440p γιατι υποθετω οτι με μια μονο 770 δε θα μπορω να παιζω ultra ολα τα games σε τετοιο μονιτορ κ θα πρεπει να ριχνω την ποιοτητα.

Α, και κατι τελευταιο που ξεχασα πριν. Ισχυει οτι 1080p ειναι καλυτερο σε οθονες εως 24" ενω για οθονη 27" πρεπει να πας σε μεγαλυτερη αναλυση(1440p) και οχι σε 1080p?

Δημοσ.

Την οθόνη θα την κρατήσεις περισσότερα χρόνια από ότι την κάρτα γραφικών, οπότε καλύτερα μην περιορίζεσαι με βάση την υπάρχουσα gpu. Σκέψου απλά τι προτιμάς εσύ!

Δημοσ.

Θα ηθελα 1440p ιδανικα αλλα δεν ξερω αν μπορω να παιζω τιποτα με την 770 μεχρι να παρω πιο δυνατη καρτα

Πλάκα κάνεις ε;

Παράδειγμα με το ίσως απαιτητικότερο παιχνίδι...

http://forums.videocardz.com/topic/510-crysis-3-geforce-gtx-770-1080p-vs-1440p-gameplay-fps/

Δημοσ.

Την οθόνη θα την κρατήσεις περισσότερα χρόνια από ότι την κάρτα γραφικών, οπότε καλύτερα μην περιορίζεσαι με βάση την υπάρχουσα gpu. Σκέψου απλά τι προτιμάς εσύ!

+1

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα δεν ειναι αδυνατη η καρτα μου αλλα οπως και να το κανουμε αν ειχα μια δυνατοτερη καρτα θα ειχα περισσοτερα fps σε 1440p. Τωρα που το ξαναδιαβασα, αυτο που εγραψα οτι "δεν ξερω αν μπορω να παιζω τιποτα" ηταν τουλαχιστον υπερβολη...!!! Το crysis που οντως ισως ειναι το πιο απαιτητικο παιχνιδι, ειναι ενα παιχνιδι που θα παιζω κ εγω. Εχω δει αλλα βιντεο μ´ αυτο ή αλλα παιχνιδια που με την 770 πηραν αρκετα κατω απο 60 fps. <br> Οπως και να ´χει παντως, σιγουρα δεν ειναι αδυναμη!! <br> Απλα διαβαζω οτι αυτα τα μονιτορ που υπαρχουν με 1440p, εχουν μεγαλο χρονο αποκρισης, input lag κ δεν προτεινονται για γρηγορο gaming. Φυσικα υπαρχει κ υψηλο κοστος!! <br> Ξερεις κανεις καποιο καταστημα στην Αθηνα που θα μπορουσα να δω απο κοντα μονιτορ διαφορων τεχνολογιων; πχ TN 120-144 Hz, 1440p, ips ; <br> (ips φανταζομαι ευκολα βρισκω ειναι γεματα ολα τα μαγαζια plaisio, media markt, κτλ)

Δημοσ.

Αν καποιος εχει δει σε καποιο καταστημα την BENQ XL2420Τ 120 ή 144 Hz ή καποιο αλλο γρηγορο ΤΝ, παρακαλω ας μου πει που την ειδε για να τη δω κ εγω.

Δημοσ.

Αρκει να ειναι και flicker free. Αν το amazon.co.uk ειχε το XL5420T rev. 2 144Hz που ειναι και flicker free, θα το επαιρνα και αν δεν μου αρεσαν τα χρωματα ή κατι αλλο θα το επεστρεφα πισω στον πρωτο μηνα που σου δινει και χρηματα σου αλλα δυστυχως δεν το εχει φερει και ουτε στην Αθηνα το εχω βρει σε καταστημα για να  μπορω να το δω καπου απο κοντα.

Δημοσ.

Εξαρταται τι σημαινει ανταγωνιστκο. Αν ανταγωνιστικο ονομαζεται το παιχνιδι που ο παικτης συμμετεχει σε διαγωνισμους κτλ, τοτε οχι δεν κανω ανταγωνιστικο.

Τι σημαινει ανταγωνιστικο τελικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...