hayas88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ι5 έχω με 8 γ ram τι pc πρέπει να πάρω για να δώ μια ταινία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 να βάλεις drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τι drivers ? κανονικά ανοιγώ ταινιές το θέμα είναι οτι ακομλα και όταν γράφω κολλάει κάθε 2 δευτερα γιαλίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ι5 έχω με 8 γ ram τι pc πρέπει να πάρω για να δώ μια ταινία ; Atom με 2 gb ram,όπως εχω εγω! O i5 του πεφτει λιγο βαρης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τι drivers ? κανονικά ανοιγώ ταινιές το θέμα είναι οτι ακομλα και όταν γράφω κολλάει κάθε 2 δευτερα γιαλίγο ασε να μαντεψω το φορματ το κανες μονος σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 πάντα μόνος.... επαίξα λίγο με τήν κάρτα γραφικών και έγιναν καλύτερα τα πραγμάτα αλλα θα γυρίσω σε ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα