Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι λαπτοπ συγκεκριμενα το dell inspiron 15 7537 που εχει και intel και 750 δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τους drivers

Δημοσ.

Γενικά τα 8αρια δεν θα έλεγα ότι αυτή την στιγμή είναι και από τα καλύτερα λειτουργικά που έχει βγάλει η microsoft. (μπορεί σε επομένο service pack να βελτιωθεί η εμπειρία μου)  

Έχω ρίξει πολύ καντήλι πάντως από τότε που πέσανε στα χέρια μου!

Δημοσ.

το μεγάλο πρόβλημα έιναι στα ποντίκαι της steelseris... Εχει γίνει μεγάλος ντόρος γιατί ποντίκια 60 και 70 ευρώ συμπεριφέρονταν σαν του πενταευρου και αυτό γιατί οι drivers δεν καθόταν καλά για 8.1..

επειδή έχω και εγώ 'ένα steelseries ποντίκι, αυριο το πρωί περιμένουμε την ενημέρωση από την steeelseries μπας και δουλεψουν

Δημοσ.
από που και ως που τα windows 8 - 8.1 - 8.2 - 8.3 και ου το κάθε εξής είναι windows για games?

και δεύτερον εντάξει τα windows 9 η 2014 η 2015 η δεν ξέρω εγώ πως θα λέγονται ας μας τα δώσουν να τα στήσουμε εμείς... μην κουράζονται με update τώρα, νέες εκδόσεις  και βλακείες. :P

Δημοσ.

Με Deathader

- απενεργοποίηση του mouse acceleration (+ regedit για το λίγο επιπλέον που χρησιμοποιούν τα win)

- η razer έβγαλε update για το synapteck λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Battlefield 4

- πέρα των παραπάνω, εγώ lag δεν είδα πουθενά, ούτε καν πριν περάσω τους drivers, εκείνο που παρατήρησα ήταν σε μερικά σημείο που έτρεχε κάποιο flash video σε background εφαρμογή, ο κέρσορας αναβόσβηνε στην ενεργή εφαρμογή που είχα, όταν πήγαινε πάνω από το σημείο στο οποίο έπαιζε το βίντεο στο background.

Επειδή όμως μπορείς να αλλάξεις το mouse acceleration + sensitivity με πολλούς τρόπους, είτε από τις ρυθμίσεις των windows, είτε από τους drivers του ποντικιού είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και επειδή υπάρχουν άπειρη συνδυασμού ποντικιών, παιχνιδιών, λειτουργικού, λογικό είναι κάπου να προέκυψε πρόβλημα.

Για όσους αναφέρονται στα win 8.1 και λένε ότι δεν είναι λειτουργικό για παιχνίδια ένα έχω να πω εγώ είδα βελτίωση στο Battlefield 4 όχι τόσο σε max fps αλλά εκμηδένισε κάτι frame drop που έτρωγε στα 7.

Δημοσ.

από που και ως που τα windows 8 - 8.1 - 8.2 - 8.3 και ου το κάθε εξής είναι windows για games?
και δεύτερον εντάξει τα windows 9 η 2014 η 2015 η δεν ξέρω εγώ πως θα λέγονται ας μας τα δώσουν να τα στήσουμε εμείς... μην κουράζονται με update τώρα, νέες εκδόσεις  και βλακείες. :P

από την στιγμή που μπορείς να εγκατααστήσεις κάρτες γραφικών με drivers και παιχνίδια .! ειλικρινά τώρα γιατί τόσο μένος?

Έβαλα τα 8.1 και εκτός από το θέμα του ποντικιού το οποίο τελικά διορθόθηκε μπορώ να πω ότι έχω δει πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια εδώ απαρά από όταν τα έιχα στα windows 7. 

Στα Moba games που παιζω τα frames ανέβηκαν έως και 20 max  με το ίδιο hardware ενώ και στα υπόλοιπα παιχνίδια παρατήρησα μια καλύτερη συμπεριφορά της τάξης των 10 fps.

επίσης το σύτημα συμπεριφέρεται πολύ καλά και πολύ πιο γρήγορα στις εντολές μου..

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι έιναι μια χαρά λειτουργικό

Δημοσ.

Εγώ και πριν το update δεν είχα κανένα θέμα με το ποντίκι πάντως, τώρα αμέσως βγήκε ένα bug στην επιφάνεια που οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν το είχαν ακούσει/αντιμετωπίσει καν και αρχίσαν το flame..Classic kids.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...