liverpoolman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Παιδια το διλημα αφορτα κθριως το αν το apple mini ακιζει τα λεφτα του κρινοντας απο τα 16 gb μονο και την μη υποδοχη usb...Κατα τα αλλα ειναι ανετο πιστευω στην χρηση οπως ολα τα apple..Τελος το android τι λεει στα tablet μου την εχει δωσει λιγο απο το κινητο που εχω και πιστευω εχει μεινει στασιμο και εχει κολληματα...Ζηταω λοιπον ενα ταμπλετ σχετικα μικρο με καλη οθονη καλη μπαταρια και καθολο lagarismata τι προτεινετε
Chris_85 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Eγω εχω android στο κινητο, ios σε ταμπλετ. Δεν εχω δουλέψει το nexus 7 2013, θα το τσεκαρω, αλλά κατα πασα πιθανοτητα το ipad mini 2 θα ειναι το επομενο μου ταμπλετ.
liverpoolman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Απο ταμπλετ δλδ. πιστευεις ειναι μπροστα η apple? Οσον αφορα το usb υπαρχει καμμια πατεντα για εκτρα χωρο γιατι 16 gb ειναι λιγα
malmsteen1984 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 στη θέση σου θα κοιτούσα το καινούργιο tablet της lg. lg pad 8.3 ότι καλύτερο σε αυτές τις ιντσες σε android. και αρκετά καλή τιμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (samsung και apple) τα χριστούγεννα θα το χτυπήσω...
liverpoolman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Φιλε εχεις δικιο απλα ειναι LG...Για τον αλλο το φιλο το 32 ξεφευγει σε τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα