vagotron1995 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα συμφορουμίτες.Οπως λέει ο τίτλος,έχω ένα πρόβλημα στο κινητό μου,το οποίο σχετίζεται με την ιστοσελίδα του skroutz.Εκεί που κοιτάω για παράδειγμα κινητά,όταν πατάω σε ένα συγκεκριμένο,απλά δεν μου εμφανίζει τις τιμές και τα καταστήματα στα οποία πωλείται το συγκεκριμένο προϊόν αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του(το μόνο που μ βγάζει είναι τα σχόλια απο κάτω).Να σημειώσω ότι με τον mozilla ή τον chrome όλα ήταν κομπλέ αλλά τους έσβησα γτ δεν τραβάνε. Υ.Γ:το πρόβλημα αυτό συμβαίνει στον κανονικό browser του κινητού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Για δες και με τον opera mobile classic και πες εαν υφίσταται το συγκεκριμένο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagotron1995 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Για δες και με τον opera mobile classic και πες εαν υφίσταται το συγκεκριμένο θεμα τον σηκωνει αυτον τον browser ετσι?? Για δες και με τον opera mobile classic και πες εαν υφίσταται το συγκεκριμένο θεμα τον σηκωνει αυτον τον browser ετσι??Βασικά όλα οκ.Ευχαριστώ φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα συμφορουμίτες.Οπως λέει ο τίτλος,έχω ένα πρόβλημα στο κινητό μου,το οποίο σχετίζεται με την ιστοσελίδα του skroutz.Εκεί που κοιτάω για παράδειγμα κινητά,όταν πατάω σε ένα συγκεκριμένο,απλά δεν μου εμφανίζει τις τιμές και τα καταστήματα στα οποία πωλείται το συγκεκριμένο προϊόν αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του(το μόνο που μ βγάζει είναι τα σχόλια απο κάτω).Να σημειώσω ότι με τον mozilla ή τον chrome όλα ήταν κομπλέ αλλά τους έσβησα γτ δεν τραβάνε. Υ.Γ:το πρόβλημα αυτό συμβαίνει στον κανονικό browser του κινητού Εγω στο galaxy S που ειχα φιλε που ειναι περιπου στα ιδια specs με το δικο σου επαιζα με dolphin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα