Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κατάφερα! :cry: Υπέγραψα αίτηση μεταφοράς από ΟΤΕ σε Forthnet πριν λήξει το συμβόλαιό μου στον ΟΤΕ, Με ενημέρωσαν σήμερα από τον ΟΤΕ ότι αν γίνει η μεταφορά πριν τις 12/12 θα πληρώσω ~110€ "ποινή". Η Forthnet δίνει πιθ. ημ/νια ενεργοποίησης 20/11. Τι κάνω;

α. Ζητάω ακύρωση της αίτησης και την ξανακάνω το Δεκέμβρη;

β. Ζητάω να καθυστερήσουν μέχρι 12/12?

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο στη Forthnet και εξηγησε τους, θα σου πουν τι μπορει να γινει...

Γιατι οτι και να σου πουμε εμεις...

Δεν περιμενες λιγο και εσυ? Τοσο ανυπομονος? :huh:

15-20 μερες θελει η Forthnet για να κανει την αλλαγη, πηγες νωρις...

Δημοσ.

Αν ειχες κανει ενα τηλεφωνακι στον ΟΤΕ, θα σου ελεγαν ποτε συμπληρωνεται ο χρονος.

Τεσπα, νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα, παρε τη Forthnet και θα σου πουν...

Δημοσ.

Είμαι ήδη στην αναμονή... Μόλις έχω νεότερα (ελπίζω καλά) θα ενημερώσω...

Ο ευγενικός υπάλληλος με ενημέρωσε ότι θα με καλέσουν για να έχουν μαγνητοφωνημένο αίτημα ακύρωσης της αίτησης μου και αν προλάβουν να την ακυρώσουν. Ελπίζω να δουλέψει. Έχω ακούσει για τουλάχιστον 1 περίπτωση που ο νέος πάροχος "δεν πρόλαβε" και ο πελάτης όχι μόνο πλήρωσε την ποινή αλλά όταν ενεργοποιήθηκε η ακύρωση έμεινε και χωρίς τηλέφωνο. Κάτι σαν τον Τομ Χανκς...

Δημοσ.

Πέρασε 1 μέρα και δεν με καλέσαν από Forthnet. Τους ξαναπήρα εγώ στο 13831 όπου μου είπαν τα ίδια. Έστειλα και fax ακύρωσης σε ένα τηλέφωνο που βρήκα από ΟΤΕ. Νομίζω ότι το αποφεύγουν. Αν κάτι δεν πάει καλά θα κάνω καταγγελία στον ΕΕΕΤ.

Δημοσ.

Πέρασε 1 μέρα και δεν με καλέσαν από Forthnet. Τους ξαναπήρα εγώ στο 13831 όπου μου είπαν τα ίδια. Έστειλα και fax ακύρωσης σε ένα τηλέφωνο που βρήκα από ΟΤΕ. Νομίζω ότι το αποφεύγουν. Αν κάτι δεν πάει καλά θα κάνω καταγγελία στον ΕΕΕΤ.

Η Forthnet γενικά δεν την παλεύει. Δεν θέλω να το παίξω προφήτης αλλά σύντομα θα εξαγοραστεί από τη Wind γιατί πνίγεται από τα δανεικά. Φιλική συμβουλή: κοίταξε άλλον πάροχο ;)

Δημοσ.

Τελικά μετά τα 2 τηλ κ το φαξ με πήραν τηλ και μου είπαν ότι η εξέλιξη του αιτήματος είχε διακοπεί. Καλού κακού υπέβαλα και 1 μαγνητοφωνημένο αίτημα ακύρωσης. Περιμένω και ελπίζω...

Γιατί να ψάξω για άλλο πάροχο; Η σκέψη είναι ότι θα υποβαθμιστούν οι υπηρεσίες αν εξαγοραστεί η forthnet από τη wind;

Δημοσ.

αδελφε,το ''θα σας παρουμε τηλεφωνο'' που δεν σε περνουν ποτε και αναγκαζεσε να παρεις εσυ μετα απο μια μερα και να περιμενεις και 40 λεπτα αναμονη δεν εχει να κανει με υποβαθμηση της φορθνετ απο σκοτεινα κεντρα εξουσιας.Απλα ειναι αισχροι. Οπως εχω πει και σε αλλα ποστ και εγω εμπλεξα και σε 10 μηνες ξεμπλεκω (φευγω απο φορθνετ). Για εμενα..μην κανεις το λαθος.

Δημοσ.

Η Forthnet γενικά δεν την παλεύει. Δεν θέλω να το παίξω προφήτης αλλά σύντομα θα εξαγοραστεί από τη Wind γιατί πνίγεται από τα δανεικά. Φιλική συμβουλή: κοίταξε άλλον πάροχο ;)

εδώ και ένα χρόνο το ακούω αυτό και δεν έχει γίνει . προς το παρόν η forthnet έχει και καλύτερο δίκτυο και καλύτερες τιμές .Αν την εξαγοράσει όπως λες τότε πάει αυτόματα στη wind

Δημοσ.

Ήδη ξεκίνησε να εξαγοράζεται, απλά γίνεται σταδιακά.

Εδώ χτεσινό νέο.

Όχι για να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί στη Wind. Και τα υπόλοιπα περί χαμηλών χρεώσεων και σωστού δικτύου τα ακούω βερεσέ. Οι άνθρωποι της Forthnet έχουν χάσει εδώ και καιρό την μπάλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...