Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με τα fans με το που ανοιγω το pc βγαζουν ενα σπαστικο ηχο το ενα δεν λεει μαρκα πανω 80mm και το αλλο ειναι επισης ενα 80mm xpower λεγεται...ο ηχος σταματαει αφοτου φαει καμια δεκαρια κλοτσιες το pc...η μετα απο κανα 10 λεπτο τι μπορει να φτεει??

Δημοσ.

Ε το πιθανότερο ειναι να εχουν χαλάσει η βόλτες του ανεμιστήρα , καθάρισε τους απο σκόνες μηπως φτιάξουν και βάλε και λίγο λαδάκι μηπως στρώσουν , αλλιως η θα συνεχίσεις τις κλοτσίες :P η θα αγοράσεις αλλους

Δημοσ.

Εκει που δείχνει το βελάκι βάλε γυρω γύρω λιγάκι , εκει που γυρνάει ο ανεμιστήρας δηλαδή

post-40279-0-48729300-1384179790_thumb.jpg

Δημοσ.

Εδω...

pc-fan-repair_2.jpg

Αλλα ειναι προσωρινή λυση...

Το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να παρεις δυο καινουργιους ησυχους 80αριδες

• Like 3
Δημοσ.

ααα εχω και αντισκουριαστικο αμα ειναι αυτο το WD40  που αναφερεις θα κοιταξω που το εχω και θα βαλω απο αυτο 

Δημοσ.

εεε θα αγορασω αλλα...ποιο μπορει να ειναι το προβλημα που προκαλεσε τον θορυβο ομως να ξερω να το αποφειγω για τα επομενα fans

Δημοσ.

εεε θα αγορασω αλλα...ποιο μπορει να ειναι το προβλημα που προκαλεσε τον θορυβο ομως να ξερω να το αποφειγω για τα επομενα fans

Κινητο μερος είναι , δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμένος λογος που χαλαει.. απλα με το καιρο φθειρεται...

Δημοσ.

Δυο ειδων ανεμιστηρες,οι ανεμιστηρες με ρουλεμαν και οι ανεμιστηρες που βασιζονται πανω σε ενα μεγαλο κουζινετο.

Τα ρουλεμαν χανουν το γρασσο τους ,ξερενονται ,σκουριαζουν και ο ανεμιστηρας κανει σαν τρενο.Ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις αν καθαριστουν καλα τα ρουλεμαν(παρολο που οι μπιλιες αδυνατισαν) και περαστει καινουργιο γρασσο,ο ανεμιστηρας ησυχαζει.

Στην αλλη περιπτωση,πρωτα ενα αντισκουριακο να καθαρισει το αξονακι απο σκονες και μετα σκετο λαδι.,για ενα-δυο χρονια δεν θα βγαζει κιχ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...