akis_supernatural Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ξυπνησα σημερα το πρωι να παω στη δουλεια και βρισκω ολο το μπροστα φτερο μεσα και τον προφυλακτηρα να προεξεχει... το μπροστα μηχανακι κατω και το μπροστα αυτοκινητο πισω αριστερα ειναι σπασμενος ο προφυλακτηρας ειναι σπασμενος και το φαναρι επισης.... μπορω να κανω κατι??? η ασφαλιστικη με καλυπτει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν, δυστυχώς, πολλοί ασυνείδητοι οδηγοί που είτε από μαγκιά είτε από αδιαφορία είτε θρασυδειλία είτε για άλλους λόγους δεν αφήνουν ένα σημείωμα για την ανάληψη της ευθύνης των πράξεών τους. Η ασφάλειά σου μπορεί να σε καλύψει μόνο αν έχεις μικτή και χωρίς απαλλαγή για κάποιο ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 δυστηχως εχω απλη οποτε απο την τσεπη μου ολα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ναι δυστυχώς... ψαξου για καμια κάμερα/μαρτυρα στη γειτονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ρωτησα αλλα δυστηχως κανενας δεν ειδε τιποτα.... μηπως ξερετε περιπου κοστος ? το φτερο θελω να φτιαξω εχει βαθουλωμα και εχει φυγει το χρωμα φαινεται ασημι πλεον απο μπλε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Την έχω πάθει κι εγώ έτσι. Και το αμάξι δεν ήταν καν παρκαρισμένο σε γωνία. Το 5ο στην σειρά ήταν! Το είχα μόλις 3 μήνες και έσκασα 1200€ για να το φτιάξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 κοιταξε αν δεν εχει σπάσει ο προφυλακτηρας (κουμπωματα κλπ) υπολόγιζε καμια 200 ευρω χονδρικά (προφανώς οχι σε αντιπροσωπεια)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Τι αυτοκίνητο έχεις; Κοίτα μήπως μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.Αν είσαι τυχερός μπορείς να τη βγάλεις πολύ φτηνά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα