pargir7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Έψαξα στο web για κάτι σχετικό, αλλά δεν βρήκα τίποτε. Όμως χθες σε μια εφημερίδα και την προηγούμενη εβδομάδα στο ραδιόφωνο sentrafm, ακούστηκε ότι η Nova πρόκειται να βγάλει τον ΣΚΑΙ από το πακέτο της, λόγω της κόντρας που υπάρχει με τον Αλαφούζο. Στο τηλεφωνικό κέντρο της Nova λένε ότι δεν γνωρίζουν τίποτε και ότι αν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Δεν έδειξαν πλήρη άγνοια δηλαδή. Σε μια τέτοια περίπτωση που η Nova βγάλει τον ΣΚΑΙ μπορεί κάποιος να ζητήσει μείωση της συνδρομής που πληρώνει; Από τη στιγμή που μειώνουν τον αριθμό των παρεχόμενων καναλιών δεν θα πρέπει να γίνει το αντίστοιχο και στη συνδρομή;
makfil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να ζητήσει μείωση της συνδρομής αφού ο ΣΚΑΙ περιλαμβάνεται στα ελεύθερα κανάλια;
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να ζητήσει μείωση της συνδρομής αφού ο ΣΚΑΙ περιλαμβάνεται στα ελεύθερα κανάλια; Επειδή στην Άνω Ραχούλα που μένει μπορεί να πιάνει ΣΚΑΪ μόνο μέσω Nova. Αμφιβάλλω αν θα κατάφερνε κάτι αλλά εμένα μου ακούγεται καλός λόγος.
polaki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μείωση δεν μπορείς να ζητήσεις, ακριβώς επειδή είναι στα ελεύθερα, με την ίδια λογική που δεν μπορούν και αυτοί να ζητήσουν αύξηση συνδρομής όταν προσθέτουν περισσότερα ελεύθερα κανάλια. Καταλαβαίνω ότι για να ενδιαφέρεσαι τόσο ώστε να πάρεις τηλέφωνο και στο τηλεφωνικό τους κέντρο, προφανώς δεν πιάνεις τον ΣΚΑΙ από κεραία, αλλά δυστυχώς το να μειώσεις τη συνδρομή για αυτόν τον λόγο δεν γίνεται. Αλλά και πάλι, πόσο να στο μείωναν? 1ευρώ?
nikos1071 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς να θέλω να γίνω υπερασπιστής του σκάι (σε καμία περίπτωση αυτό) αλλά αν πχ εγώ έχω βάλει NOVA στο κατσικοχώρι μου, που δεν πιάνει κανένα ελεύθερο κανάλι (και υπάρχουν πολλά τέτοια ανά την επικράτεια) και αρχίσει η κα NOVA να κόβει κανάλια επειδή έχει δικαστικές διαμάχες μαζί τους θα πρέπει εγώ να συνεχίσω να πληρώνω? Για να απαντήσουμε όμως και στο φίλο, πιστεύω ότι αν τυχόν βγει τετοια ανακοίνωση θα συνοδεύεται και από δυνατότητα διακοπής της σύμβασης που έχεις υπογράψει αν αυτή δε σε καλύπτει πλέον. (σορρυ αλλά όλοι μαζί τα γράφαμε?)
polaki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Επειδή στο Άνω Ραχούλα που μένει μπορεί να πιάνει ΣΚΑΪ μόνο μέσω Nova. Αμφιβάλλω αν θα κατάφερνε κάτι αλλά εμένα μου ακούγεται καλός λόγος. Και στην Αγγλία να μένει, πάλι δεν έχει "δικαίωμα" γιατί είναι ελεύθερο κανάλι. Στη Nova υποτίθεται πληρώνεις για τα συνδρομητικά, τα οποία και γίνονται broadcast από τα δικά τους studio/μηχανήματα. Τα ελεύθερα κανάλια είναι απλό relay, οπότε και ΟΛΑ τα ελεύθερα να κόψουν, πάλι δεν δικαιούται κανείς μείωση.
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Και στην Αγγλία να μένει, πάλι δεν έχει "δικαίωμα" γιατί είναι ελεύθερο κανάλι. Στη Nova υποτίθεται πληρώνεις για τα συνδρομητικά, τα οποία και γίνονται broadcast από τα δικά τους studio/μηχανήματα. Τα ελεύθερα κανάλια είναι απλό relay, οπότε και ΟΛΑ τα ελεύθερα να κόψουν, πάλι δεν δικαιούται κανείς μείωση. Στο συμβόλαιο δεν αναφέρονται όλα τα κανάλια που προσφέρονται με το κάθε πακέτο; Δε θυμάμαι, δεν το χω εύκαιρο εδώ που είμαι. Αν αναφέρονται μόνο τα novaκάτι, έχεις δίκιο.
polaki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς να θέλω να γίνω υπερασπιστής του σκάι (σε καμία περίπτωση αυτό) αλλά αν πχ εγώ έχω βάλει NOVA στο κατσικοχώρι μου, που δεν πιάνει κανένα ελεύθερο κανάλι (και υπάρχουν πολλά τέτοια ανά την επικράτεια) και αρχίσει η κα NOVA να κόβει κανάλια επειδή έχει δικαστικές διαμάχες μαζί τους θα πρέπει εγώ να συνεχίσω να πληρώνω? Για να απαντήσουμε όμως και στο φίλο, πιστεύω ότι αν τυχόν βγει τετοια ανακοίνωση θα συνοδεύεται και από δυνατότητα διακοπής της σύμβασης που έχεις υπογράψει αν αυτή δε σε καλύπτει πλέον. (σορρυ αλλά όλοι μαζί τα γράφαμε?) Στο "κατσικοχωρι" που αναφέρεις δεν χρειάζεται να έχεις Nova, μπορείς να βάλεις ένα δορυφορικό πιάτο για να τα πιάνει, και μαζί θα πιάνεις και 150 Allahu Akbar κανάλια από όλον τον αραβικό κόσμο! Στην Nova πληρώνουμε για τα ΔΙΚΑ ΤΗΣ προγράμματα, μέσα στα οποία περιλαμβάνουν και εκείνοι τα δωρεάν/ελεύθερα σαν διευκόλυνση. Φυσικά αν η Nova σταματήσει να εκπέμπει τα free, μπορείς ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ (στους όρους αναγράφεται αυτό) να κάνεις ακύρωση της συνδρομής. Αλλά όχι μείωση. PS: Δεν έχω καν Nova...
pargir7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν μένω περιοχή που δεν πιάνει η επίγεια τηλεόραση. Δεν είναι λοιπόν πρόβλημα αν δεν πιάνω ΣΚΑΙ μέσω δορυφόρου, μπορώ να το κάνω μέσω επίγειας τηλεόρασης.Η Nova θεωρεί ότι την αδικεί ο ΣΚΑΙ. Καταλαβαίνω ότι σε μια προσπάθεια λήψης μέτρων απέναντι στον ΣΚΑΙ (γιατί άντε περίμενε τα δικαστήρια) τον κατεβάζει από το δορυφόρο της. Εγώ από την πλευρά μου σαν συνδρομητής της Nova μπορώ να ζητήσω μείωση συνδρομής; υστερόγραφο: λίγα με τους χαρακτηρισμούς "κατσικοχώρι, άνω ραχούλα" κλπ. Κι εγώ από κατσικοχώρι προέρχομαι, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και υπάρχουμε..
makfil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Επειδή στην Άνω Ραχούλα που μένει μπορεί να πιάνει ΣΚΑΪ μόνο μέσω Nova. Αμφιβάλλω αν θα κατάφερνε κάτι αλλά εμένα μου ακούγεται καλός λόγος. Γνωρίζεις τον TS και ξέρεις ότι πιάνει τα ελεύθερα μόνο με Νόβα; Αλλά και να τον γνωρίζεις, τα ελεύθερα κανάλια γιαυτό λέγονται ελεύθερα, γιατί κανείς δεν πληρώνει τίποτε και σε κανένα, για να τα πιάσει. ΥΓ Εκ των υστέρων, διάβασα και άλλα posts που αναφέρονται στο θέμα των ελεύθερων καναλιών.
nikos1071 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 φίλε pargir7 μην παρεξηγήσε και εγώ από κατσικοχώρι προέρχομαι και είμαι περήφανος για αυτό, αλλά την ίδια στιγμή θεωρώ αδιανόητο να βρισκόμαστε στις Κυκλάδες και να πιάνω 5 ελληνικά (μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ έγιναν 3) και 7 τούρκικα κανάλια με την απλή κεραία-δίχτυ-ψαροκόκαλλο (sorry και για το offtopic). polaki νομίζω ότι έχεις δίκιο για τις υπηρεσίες της συνδρομητικής ως προς τα ελεύθερα κανάλια. Για αυτό είπα ότι το πιθανότερο θα ήταν να κάνει διακοπή της σύμβασης. 1
pekorin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 σιγά τον σκαι δεν έχει και τίποτα καλό να δεις .μόνο κάτι ντοκιμαντέρ με μπαμπουίνους . για αυτό δεν πάει καλά ο σκαι
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 σιγά τον σκαι δεν έχει και τίποτα καλό να δεις .μόνο κάτι ντοκιμαντέρ με μπαμπουίνους . για αυτό δεν πάει καλά ο σκαι Ενω ολοι οι αλλοι πανε σφαιρα.......χιλιες φορες να δω τους μπαμπουινους και να χοροπηδαω γυρω γυρω παρα να δω Κωνσταντινου και Ελενης,Ρετιρε κτλ. και να πηδηξω απ'την βεραντα........γι'αυτο δεν παμε καλα γενικοτερα! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 σιγά τον σκαι δεν έχει και τίποτα καλό να δεις .μόνο κάτι ντοκιμαντέρ με μπαμπουίνους . για αυτό δεν πάει καλά ο σκαι Συνέχισε και το μπόνους πλησιάζει! Από που συμπεραίνεις πως δεν πάει καλά ο Σκάι; Εσείς εκεί στην Κάντζα ξεχνάτε τις παρανομίες με την συμφωνία που είχατε με τα κανάλια;
apeiro Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά δεν έχει τίποτα αξιόλογο στην τηλεόραση. Χάλια εκπομπές και επαναλήψεις του '90.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα