Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θελω να αγορασω ενα λαπτοπ στη κατηγορια των 300-600 ευρω αλλα οχι παραπανω.

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ΓΡΗΓΟΡΟ.λεγοντας γρηγορο να εχω 10 καρτελες ανοιχτες στο browser και να μην κολλαει,να χειριζομαι προγραμματα οπως το photoshop και παρεμφερη(μεγαλα αρχεια)και να μην κολλαει και γενικα να ειναι καταλληλο για multitasking,οσο αφορα τα παιχνιδια δεν με πολυενδιαφερει αφου μαζευω ηδη λεφτα για σταθερο.Σκληρος δισκος με νοιαζει να ειναι τουλαχιστον 500gb,οθονη δε ξερω πιστευω οτι οτιδηποτε πανω απο 15 ιντσες ειναι καλο για να βλεπω ταινιες,φβ κτλπ.Μαγαζια προτιμησης ειναι το e-shop η το πλαισιο.Οτιδηποτε αλλες λεπτομεριες θετε μου λετε

Δημοσ.

ερχομενος απο σταθερο υπολογιστη και ενω ειχα δυνατο επεξεργαστη 4πυρηνο στα 3ghz κτλπ βλεπω μικρες συχνοτητες στους επεξεργαστες των λαπτοπ,επεισης δεν ειμαι ενημερος για τους νεους επεξεργαστες και κυριως για την ιντελ.εννοω θα κανει τη δουλεια του στο 1.8 οπως ενας 4πυρηνος σταθερου στα 3?διαφωτιστε με και οποιαδηποτε αλλη επιλογη δεν εχω θεμα.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ,(αλλωστε θα αλλαξει ετσι και αλλιως σε 7αρια) Δε με νοιαζει επεισης η αυτονομια

Δημοσ.

Ειναι καλυτερα αυτα απο αυτο που προτεινα πιο πανω?

και τα δυο που πρότεινα είναι με 4πυρινο επεξεργαστή amd και αυτόνομη  κάρτα γραφικών το g 500 χρησιμοποιεί ενσωματωμένα γραφικά  από τον επεξεργαστή αν είχε και αυτόνομη κάρτα γραφικών σίγουρα θα επέλεγα το g500    

• Confused 1
Δημοσ.

και τα δυο που πρότεινα είναι με 4πυρινο επεξεργαστή amd και αυτόνομη  κάρτα γραφικών το g 500 χρησιμοποιεί ενσωματωμένα γραφικά  από τον επεξεργαστή αν είχε και αυτόνομη κάρτα γραφικών σίγουρα θα επέλεγα το g500    

Ναι αλλα ο ts δεν τον πολυενδιαφερει για παιχνιδια (ουτε βεβαια ο φιλος που θα παμε πιο μετα για να παρει το g500) αλλα να σου πω την αληθεια απο αυτα που εχω ακουσει/διαβασει και εχουν προτεινει κατα καιρους διαφορα παιδια εδω μεσα αν επαιρνα σημερα laptop θα πηγαινα σε intel.

Δημοσ.

συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα μπορω να μπαινω μονο απο δουλεια,δεν νομιζω να κοιταξω το g500 γιατι με 50 ευρω ας πουμε παραπανω εχω 8gb μνημης στο essential.εχω ακουσει και για dell οτι ειναι καλα.τι παιζει?Ακομα αναμεσα στο essential και το aspire γενικα ποιο θα ηταν καλυτερο?ευχαριστω ολους σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...