A-Ge0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 ψαχνω ενα προγραμμα που να μετατρεπει το pc σε τηλεφωνικη συσκευη, να μπορει δηλαδη να παιρνει τηλεφωνα να ειναι answering machine να βλεπει ποσες κλησεις εγιναν οταν ελειπα να παιρνει fax να εχει καταλογο κτλ κτλ ξερετε κανενα καλο που να τα συνδιαζει ολα και περισσοτερα που δεν μπορω να φανταστώ?
lallasgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Dokimase to modem spy!!!Bebaia den kanei ola ayta pou zhtas alla isws sou kalipsei kapoia apo ayta!!!
Marcos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Προσπάθησα κάποτε να χρησιμοποιήσω το RVS-COM. Είναι Γερμανικό software και κάνει αυτά που ζητάς σε ISDN. Παρόλο που υποστηρίζει το modem της Ιντρακομ με CAPI drivers, δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω AMD σύστημα και το έχω στη σειριακή (σε USB ρίχνει τη γραμμή συνεχώς). Σε κάποια φάση τα κατάφερα να το δουλέψω με τη σειριακή αλλά ήταν πολύ ασταθές (δούλευε όποτε ήθελε δηλαδή!). Ίσως οι νεότερες εκδόσεις να είναι σταθερότερες. Για αναλογικές συνδέσεις πρέπει να υπάρχει σχετικό software. Θα ενδιαφερόμουνα να μου πεις τη λύση που θα καταλήξεις.
kostas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Καλησπερα,εγω χρησιμοποιω το λογισμικο του modem Ζοοm v92 για δες το cd με τους drivers του modem σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.