shadowman1480 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 το 2 τι είναι? χοντρικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Βασικά φτιάχνεις έναν κοινόχρηστο δίσκο δικτύου όπου μπορείς να γράφεις-σβήνεις δεδομένα ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στον server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowman1480 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 δεν είναι για μένα τέτοια κόλπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Η λυση ειναι μια αν θελεις πρακτικοτητα: εγκαθιστας το paragon και παραμενεις σε ntfs. exfat κλπ ειναι ημιμετρα με την εννοια οτι μπορει να μετατρεψεις τους δικους σου δισκους,φλασακια σε exfat, αλλα τι θα κανεις οταν ερθει καποιος γνωστος με ntfs δισκο/φλασακι και θα θελεις να του περασεις αρχεια? Επισης με το exfat οπως ειδες μπορει να εχεις προβληματα με την αναγνωριση του δισκου απο αλλες συσκευες Δεν ειναι πρακτικο να μην μπορει ο υπολογιστης σου να γραψει στην πλειονοτητα των εξωτερικων δισκων ουτε ο εξωτερικος δισκος σου να μην ειναι σιγουρο οτι θα αναγνωριστει απο αλλες συσκευες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ναι ξέρω τι ειπα πιο πάνω απλά το θεωρώ σαν έσχατη λύση να μπλέξω με εικονικά. δεν αγοράζω μακ για να χω υποχρεωτικά και τα παράθυρα μαζί μου, σκοπός ήταν αν γίνεται να τα ξεφορτωθώ! πάντως ναι σαν εναλλακτική λύση στο θέμα μου ναι τη δέχομαι. Εσείς φαντάζομαι έχετε μακ, τι χρησιμοποιείτε για τους εξωτερικούς και τα φλασακια σας?? έχετε προβλήματα? Δεν είναι ανάγκη να έχεις εικονικό μηχάνημα για να διαβάζεις σκληρούς σε NTFS.... Αυτό που σου πρότεινα πιο πίσω θα είναι μία χαρά (αυτό έχω και εγώ και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ το θέμα σκληρού). Εικονικό μηχάνημα ή/και dual boot μόνο για να παίζεις παιχνίδια που δεν υπάρχουν για το OS X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowman1480 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ναι καταλαβα. Αρα paragon και ξερο ψωμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ναι είναι μονόδρομος αν δεν θες να κάνεις κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoEone Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα!! Αυτο με το ntfs format με απασχολει εξίσου οπως τον φίλο shadowman 1480. Συμφωνώ πως τα exfat/fat32 ειναι..ημιμετρα..[και αυτο με 4 gb λίγο].Αν εγκαταστήσουμε δλδ το paragon και τα win και τα os x θα διαβάζουν/γράφουν κανονικότατα στον δίσκο ntfs?[καλα,τα win ηδη μπορουν λάθος μου].Αυτο το λίνκ: http://www.paragon-software.com/el/home/ntfs-mac/ ειναι το επίσημο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους και τον shadowman 1480 που χρησιμοποίησα το νήμα του.!! [εχω το mac 2 μέρες,το OS X....πλάκα εχει!! ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Κανονικότατα. Και διάβασμα και γράψιμο. Χωρίς το Paragon (ή κάποιο αντίστοιχο) μόνο διάβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Έληξε η δωρεάν περίοδος για το winzip και τώρα παρ ότι το ξανακατεβάζω μου λέει expired.. Τι μπορώ να κάνω? Eκτός απ το να το αγοράσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Winzip πού; Στο MAC OS; Εάν ναι, γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ναι. Τους υπότιτλους της ταινίας με τι να τους ανοίξω? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 OK. Στο MAC OS δεν έχεις ανάγκη κανένα zip application, π.χ. WinZip, για να ανοίξεις zip, gz, tar κτλ αρχεία. Ο μόνος λόγος είναι για .rar αρχεία. Για να ανοίγω .rar εγώ έχω το UnRarX. Είναι λίγο παλιό.. αλλά το έχω από συνήθεια. Άλλες επιλογές είναι: το stuffit το unarchiver Όλα αυτά είναι free. Έτσι, βγάλε το winzip και βάλε ένα από αυτά (ή όποιο άλλο παρόμοιο εάν βρεις) και πες του να ανοίγει ΜΟΝΟ τα rar αρχεία. Για τα άλλα έχεις το default εργαλείο του συστήματός σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 LOL.. Τελικά μας έχουν κάνει μεγάλο κακό τα win.. Σ ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παντως απο προσωπική εμπειρία το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για την πιο γρήγορη (αλλά όχι πιο αναίμακτη μετάβαση) σε OSX είναι να ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ τα windows!!! Να έχεις μόνο ένα λειτουργικό και να προσπαθήσεις με λίγο Google search να μάθεις πώς να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα που έκανες σε Windows. Πολλές φορές ένα προγραμματάκι θα σε βοηθήσει, άλλες είναι απλά θέμα keyboard shortcut. Το VPS Windows εγώ το έχω για λόγους ασφαλείας πάντως, κυρίως όταν έχω να κάνω δουλειά γραφείου για την εταιρία. Για οτιδήποτε άλλο βολεύομαι με Mavericks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα