shadowman1480 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εδω κ καιρο σκεφτομαι την αγορα macbook air ήpro και νομιζω ηρθε η ωρα. Απο διαφορα φορουμ εχω καποιες αποριες: 1. Καπου ειδα να λεγεται οτι ο εξωτερικος μου σκληρος δε θα μπορει να ανοιχτει κ να αντιγραφει απ το μακ. Χρειαζεται διαμορφωση; μετα τη διαμορφωση τα win θα τον διαβαζουν; αν χαθει οτιδηποτε απ το σκληρο δε θα το αντεξω. 2. Το thunderbolt του macbook air 2013 ειναι λεει κουτσουρεμενο. Τι εννοουν; απλα χαμηλοτερης ταχυτητας; θα νιωσω διαφορα; 3. Αγοραζοντας ανταπτορα usb σε ethernet θα εχω καποιο προβλημα; πρεπει ντε και καλα να ναι μαρκας apple; 4. Υπαρχει περιπτωση να βρω ανταπτορα για hdmi (για συνδεση σε τιβι)? Γιατι διαβαζω για δυσκολη περιπτωση. Υπαρχει ανταπτορας κ της apple και αλλης; 5. Για το θεμα ορθογραφου νομιζω βρηκα λυση εδω μεσα σε ποστ αλλου.... 6. Το εξωτερικο usb dvd drive μαρκας lg που εχω θα συνεργαστει με το μακ? 7. Επισης ειδα πως απουσιαζει το cut σαν επιλογη στη μεταφορα αρχειου? Μιξρο το κακο βεβαια 8. Ειδα καποιους να διαμαρτυρονται για υοαρξη ελληνικης γλωσσας γενικα αλλα κ για ρυθμιση shortcut πληκτρων αλλαγης γλωσσας. Κ αυτο νομιζω λυνεται σωστα? 9. γενικα σαν win χρηστης που κανει το μεγαλο βημα, πρεπει να λαβω υποψην μου καποια αλλη ιδιαιτεροτητα, μην τραβαω αργοτερα τα μαλλια μου? Για να πω την αληθεια δεν ειναι σιγορος για τον αν θελω το προ ρετινα ή το αιρ. Κλεινω προς το αιρ κυριως λογω χρηματων κ φορητοτητας. Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα θελω να ειναι οσο πιο ομαλη γινεται η μεταβαση μου χωριςευτραπελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 φίλε τον υπολογιστή για πια χρήση τον θες? 1. ο σκληρός δίσκων σε format windows διαβάζετε από το mac, μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία από τον δίσκο στο mac ΑΛΛΑ όχι το αντίστροφο. όπως είπες και εσύ πρέπει να γίνει διαμόρφωση στον δίσκο για να έχεις πλήρη πρόσβαση. 3. όχι δεν είναι απαραίτητο apple, απλά βεβαιώσου ότι θα το αναγνωρίζει το μηχάνημα σου. 5. ναι, από isquare 6. ναι. όλοι οι δίσκοι είναι συμβατοί με mac, απλά πρέπει να τους αλλάξεςw φορμάτ 8. κανένα πρόβλημα. 9. τα προβλήματα που αναφέρεσαι όλα έχουν μορφής συνήθειας, οπότε αναφλογίσου την χρήση για την οποία θες το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 4. εχω πηρα ενα ανταπτορα Hama με 16€ και κανει μια χαρα την δουλεια του. η apple δεν ξερει τι ζηταει.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia http://www.e-shop.gr/product?id=PER.566314 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εδω κ καιρο σκεφτομαι την αγορα macbook air ήpro και νομιζω ηρθε η ωρα. Απο διαφορα φορουμ εχω καποιες αποριες: 1. Καπου ειδα να λεγεται οτι ο εξωτερικος μου σκληρος δε θα μπορει να ανοιχτει κ να αντιγραφει απ το μακ. Χρειαζεται διαμορφωση; μετα τη διαμορφωση τα win θα τον διαβαζουν; αν χαθει οτιδηποτε απ το σκληρο δε θα το αντεξω. 2. Το thunderbolt του macbook air 2013 ειναι λεει κουτσουρεμενο. Τι εννοουν; απλα χαμηλοτερης ταχυτητας; θα νιωσω διαφορα; 3. Αγοραζοντας ανταπτορα usb σε ethernet θα εχω καποιο προβλημα; πρεπει ντε και καλα να ναι μαρκας apple; 4. Υπαρχει περιπτωση να βρω ανταπτορα για hdmi (για συνδεση σε τιβι)? Γιατι διαβαζω για δυσκολη περιπτωση. Υπαρχει ανταπτορας κ της apple και αλλης; 5. Για το θεμα ορθογραφου νομιζω βρηκα λυση εδω μεσα σε ποστ αλλου.... 6. Το εξωτερικο usb dvd drive μαρκας lg που εχω θα συνεργαστει με το μακ? 7. Επισης ειδα πως απουσιαζει το cut σαν επιλογη στη μεταφορα αρχειου? Μιξρο το κακο βεβαια 8. Ειδα καποιους να διαμαρτυρονται για υοαρξη ελληνικης γλωσσας γενικα αλλα κ για ρυθμιση shortcut πληκτρων αλλαγης γλωσσας. Κ αυτο νομιζω λυνεται σωστα? 9. γενικα σαν win χρηστης που κανει το μεγαλο βημα, πρεπει να λαβω υποψην μου καποια αλλη ιδιαιτεροτητα, μην τραβαω αργοτερα τα μαλλια μου? Για να πω την αληθεια δεν ειναι σιγορος για τον αν θελω το προ ρετινα ή το αιρ. Κλεινω προς το αιρ κυριως λογω χρηματων κ φορητοτητας. Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα θελω να ειναι οσο πιο ομαλη γινεται η μεταβαση μου χωριςευτραπελα 1. Κάθε λειτουργικό σύστημα έχει μία διαφορετική "οργάνωση" (ας το πούμε, αν και δεν είναι ακριβώς) στο πως αποθηκεύει τα αρχεία σε ένα σκληρό δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζει μόνο από την οργάνωση που ξέρει. Αυτό όμως δεν άφησε τους developers αμέτοχους και έχουν βγάλει προγραμματάκια που "μαθαίνουν" σε κάποιο λειτουργικό σύστημα την οργάνωση ενός άλλου. Έτσι, με ένα λογισμικό που θα εγκαταστήσεις θα "μάθει" το OS X του Η/Υ σου να διαβάζει και σκληρούς που έχουν φτιαχτεί με άλλη "οργάνωση" αποθήκευσης (π.χ. της MS). Αν και "από την μάνα του" μπορεί να διαβάσει, να γράψει δεν μπορεί. Με το extra λογισμικό όμως θα είσαι μία χαρά. 2. Δεν ξέρω κάτι σχετικά. 3. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα για τον συγκεκριμένο adaptor. Καλό θα ήταν όμως, όπως λέει και κάποιος από πάνω, να βεβαιωθείς ότι θα τον αναγνωρίζει. Έτσι, θα πρότεινα να αγοράσεις της Apple για να μην μπεις στην μανούρα να βρίσκεις ποιος αναγνωρίζεται και ποιος όχι. 4. Για Thunderbolt σε HMDI δεν βγάζει adaptor η Apple. Μπορείς όμως να αγοράσεις από το Apple Store μόνο που θα είναι άλλης εταιρίας (π.χ. Blekin). Δες εδώ: http://store.apple.com/au/question/answers/product/MD463ZM/A/how-do-i-connect-a-hdmi-display-to-thunderbolt/QHD4KYDAPDJXKYFKH 5. Ορθογράφος υπάρχει. Για την σουίτα της MS (το MS Office) υπάρχει ένα θέμα, ΜΟΝΟ. 6. Φυσικά και θα συνεργαστεί. Γιατί να μην συνεργαστεί; 7. Δεν απουσιάζει. Υπάρχει "cut". Το πρόβλημα είναι πως "cut" το λένε ΜΟΝΟ στο Windows ενώ σε όλα τα άλλα λειτουργικά ονομάζεται move. Ακόμα και στα περισσότερα τερματικά η εντολή ονομάζεται "move" (mv για την ακρίβεια). 8. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο θα έλεγα. Η συντόμευση αλλαγής γλώσσας στο OS X είναι πολύ πιο βολική από την "Shift + Left alt" που πολλές φορές σε πάει στην μπάρα του παραθύρου σου... συν ότι τα δάχτυλα για να αλλάξεις γλώσσα με την συντόμευση στο OS X είναι πολύ πιο βολικά (αντίχειρας στο αριστερό + αντίχειρας στο δεξί). 9. Καμία ιδιαιτερότητα ΕΚΤΟΣ εάν παίζεις παιχνίδια. Που και εκεί ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ και είναι μία χαρά. Απλά θα πρέπει να κάνεις reboot. Σχετικά με το νέο σου λειτουργικό, θα αρχίσεις να εκτιμάς την λειτουργικότητα του OS X... Α! Ψέματα. Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Σαν χρήστης Windows έχεις συνηθίσει να κάνεις κάποια πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο ο οποίος συχνά έχει την βάση του σε διάφορες δυσκολίες του Windows (π.χ. δύο partitions για όταν θα κάνεις το format, περίεργο directory/folder structure γιατί το default του συστήματος είναι δύσκολο να το καταλάβεις και λίγο δύσχρηστο, συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας για να βρίσκεις εύκολα αυτό που θέλεις κτλ κτλ κτλ). Για να απολαύσεις την εμπειρία χρήσης του νέου σου λειτουργικού θα ήταν καλό να εμπιστευθείς το νέο σου λειτουργικό. Ό,τι θα ήθελες να έχεις στο Windows και δεν λειτουργεί (με το πιο απλό παράδειγμα το "Help"), στο OS X λειτουργεί. Υ.Γ. Ένα ακόμα παράδειγμα ευχρηστίας... για να κάνεις scroll σε ένα έγγραφο, σελίδα, οτιδήποτε δεν είναι ανάγκη να έχεις επιλεγμένο το συγκεκριμένο παράθυρο. Π.χ., έχεις ανοιχτή μία σελίδα στον browser και παράλληλα γράφεις κάτι σε ένα txt αρχείο. Για να κάνεις scroll την σελίδα δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις τον browser (με alt+tab ή με click). Απλά πας από πάνω τον κέρσορα και κάνεις scroll ενώ το παράθυρο με το txt αρχείο μένει επιλεγμένο. Έτσι, μπορείς να γράφεις απερίσπαστα και να κάνεις scroll σε όποιο παράθυρο θέλεις. Από όσα λειτουργικά έχω δουλέψει (και έχουν γραφικό περιβάλλον) το Windows και το Haiku δεν το έχουν μόνο. Και το δεύτερο είναι ακόμα σε alpha (alpha 2 για την ακρίβεια) έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowman1480 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 άρα όλα καλά, όσα μου είπατε με ανακούφισαν ομολογώ εκτός από το θέμα του σκληρού οπότε ας γίνω πιο αναλυτικός να καταλάβετε κ σεις. έχω 2 εξωτερικoύς usb με όλα μου τα υπάρχοντα. ο ενας εχει μονο win programs(setups) και ο άλλος έχει μουσικη-φώτος-ταινίες-pdfs-docs. προφανώς λοιπόν θέλω ανα πάσα στιγμή να μπορώ να αντιγράφω από και προς το μακ αλλά θέλω να είναι οι δίσκοι λειτουργικοί και σε win pc (το παλιό μου dell). Γιατί πχ έχω 10 φώτος απο τα win από παλιά και τις έριξα στον εξωτερικό,και μέσω μακ του περνάω άλλες 10 νέες φώτος. Ε θα θελα και οι 20 φώτος πλέον να είναι λειτουργικές και στα 2 μηχανηματα μου. Αν λοιπόν όπως ειπώθηκε αλλάξω το φορμάτ των σκληρών και ξαναπεράσω τα αρχεία μέσα (ελπίζω να είναι εύκολο αυτό) φοβάμαι πως οι σκληροί θα χάσουν τη συνεργασία με το win pc. οπότε η αλλαγή φορμάτ δε νομίζω πως είναι για μένα που έχω 2 μηχανηματα mac + win (θα βολευε αν πέταγα τα win για πάντα). οπότε πάμε στην άλλη λύση που ακούστηκε με το "πρόγραμμα εκπαίδευσης του μακ". αν λοιπόν βρω και εγκαταστησω αυτο το κολπο θα έχω πλήρη έλεγχο των δισκων οπως το θελω? και ποιο πρόγραμμα είναι αυτό? φρι ή εμπορικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά στο άρθρο Sharing εξωτερικών δίσκων μεταξύ Mac και PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowman1480 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά στο άρθρο Sharing εξωτερικών δίσκων μεταξύ Mac και PC. ωραίο άρθρο. απ ότι βλέπω είναι εμπορικά και τα 2 προγράμματα αλλά αυτό είναι το λιγότερο. πρόκειται για πρόγραμμα που πρέπει να είναι μόνιμα εγκατεστημένο, ή το βάζεις πατσάρει ας πούμε κ μετα μπορείς να απεγκαταστήσεις χωρίς προφανώς να χάσεις τη μαγεία του? κ είναι αξιόπιστο ένα τέτοιο πρόγραμμα? ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας κάποια στιγμή. γιατί όπως το βλέπω ακόμα και μια ταινία πχ 8γιγα να θες να μεταφέρεις με ένα usb stick απ το μακ στο άλλο και αναποδα, πάλι προβλημα θα εχω (δεδομένο ότι το fat32 δεν μεταφέρει πάνω από 4γίγα αρχείο και αυτός είναι κ ο λόγος που τα φλασάκια μου τα έχω όλα ntfs, λόγω των μεγάλων ταινιών). διαβάζοντας σε ξένα φόρουμς, σαν πιο εύκολη λύση δίνουν το fat32 που είναι συνεργάσιμο και με τα 2 λειτουργικά, αλλά ο περιορισμός των 4γίγα με κάνει να το απορρίπτω σαν λύση. γι αυτό επικεντρώνομαι στα προγράμματα που μου λες... και το άλλο ανησυχητικό ειναι ότι περνάω ταινίες στο φλασάκι (ntfs) και τις βλέπω στην τιβι. Αν το αλλάξω σε φορματ του μακ, η τηλεοραση θα το αναγνωρίζει?? δηλ εκτος απ τους σκληρους θα χω θεμα και με τα φλασάκια? Site: εδώ επαληθεύεται αυτό που μου λέτε (στο option 1+2 που έχει κ το αντίστροφο). Δεν το διακινδυνέυω όμως. επίσης η διαδικασία αλλαγής φορμάτ μέσω οποιουδηποτε μηχανηματος κ αν το κάνω δε βολεύει. Αν πχ το κάνω μεσα απ το μακ: θα πρέπει κάπου να αντιγραφούν τα δεδομένα για να γίνει το φορμάτ κ να ξαναπεραστούν. καταλαβαίνετε τι εννοώ? κολλάω στο θέμα αντιγραφής των αρχείων κάπου κ ξαναεπικόλλησης στον σωστα διαμορφωμένο δίσκο (εκτος κ αν με βοηθα το παραθυρακι "αντιγραφή από ntfs μέσα στο μακ γίνεται, δε γίνεται όμως εγγραφή δεδομένων απ το μακ στο ntfs εξωτερικό". Στη φάση της εγγραφής όμως εμένα ο εξωτερικός θα ναι στο μακ φορματ πλέον, αρα θα γίνει η επαναφορά στον εξωτερικό κανονικα?) προσπαθησα να το γραψω οσο πιο αναλυτικα μπορουσα το σκεπτικό μου. Ριψοκινδυνα ολα αυτα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 άρα όλα καλά, όσα μου είπατε με ανακούφισαν ομολογώ εκτός από το θέμα του σκληρού οπότε ας γίνω πιο αναλυτικός να καταλάβετε κ σεις. έχω 2 εξωτερικoύς usb με όλα μου τα υπάρχοντα. ο ενας εχει μονο win programs(setups) και ο άλλος έχει μουσικη-φώτος-ταινίες-pdfs-docs. προφανώς λοιπόν θέλω ανα πάσα στιγμή να μπορώ να αντιγράφω από και προς το μακ αλλά θέλω να είναι οι δίσκοι λειτουργικοί και σε win pc (το παλιό μου dell). Γιατί πχ έχω 10 φώτος απο τα win από παλιά και τις έριξα στον εξωτερικό,και μέσω μακ του περνάω άλλες 10 νέες φώτος. Ε θα θελα και οι 20 φώτος πλέον να είναι λειτουργικές και στα 2 μηχανηματα μου. Αν λοιπόν όπως ειπώθηκε αλλάξω το φορμάτ των σκληρών και ξαναπεράσω τα αρχεία μέσα (ελπίζω να είναι εύκολο αυτό) φοβάμαι πως οι σκληροί θα χάσουν τη συνεργασία με το win pc. οπότε η αλλαγή φορμάτ δε νομίζω πως είναι για μένα που έχω 2 μηχανηματα mac + win (θα βολευε αν πέταγα τα win για πάντα). οπότε πάμε στην άλλη λύση που ακούστηκε με το "πρόγραμμα εκπαίδευσης του μακ". αν λοιπόν βρω και εγκαταστησω αυτο το κολπο θα έχω πλήρη έλεγχο των δισκων οπως το θελω? και ποιο πρόγραμμα είναι αυτό? φρι ή εμπορικό? Paragon NTFS (π.χ.) Σίγουρα παίζουν και free (δεν θυμάμαι εάν αυτό είναι free). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caasi70 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 διαβάζοντας σε ξένα φόρουμς, σαν πιο εύκολη λύση δίνουν το fat32 που είναι συνεργάσιμο και με τα 2 λειτουργικά, αλλά ο περιορισμός των 4γίγα με κάνει να το απορρίπτω σαν λύση. γι αυτό επικεντρώνομαι στα προγράμματα που μου λες... και το άλλο ανησυχητικό ειναι ότι περνάω ταινίες στο φλασάκι (ntfs) και τις βλέπω στην τιβι. Αν το αλλάξω σε φορματ του μακ, η τηλεοραση θα το αναγνωρίζει?? δηλ εκτος απ τους σκληρους θα χω θεμα και με τα φλασάκια? Site: εδώ επαληθεύεται αυτό που μου λέτε (στο option 1+2 που έχει κ το αντίστροφο). Δεν το διακινδυνέυω όμως. επίσης η διαδικασία αλλαγής φορμάτ μέσω οποιουδηποτε μηχανηματος κ αν το κάνω δε βολεύει. Αν πχ το κάνω μεσα απ το μακ: θα πρέπει κάπου να αντιγραφούν τα δεδομένα για να γίνει το φορμάτ κ να ξαναπεραστούν. καταλαβαίνετε τι εννοώ? κολλάω στο θέμα αντιγραφής των αρχείων κάπου κ ξαναεπικόλλησης στον σωστα διαμορφωμένο δίσκο (εκτος κ αν με βοηθα το παραθυρακι "αντιγραφή από ntfs μέσα στο μακ γίνεται, δε γίνεται όμως εγγραφή δεδομένων απ το μακ στο ntfs εξωτερικό". Στη φάση της εγγραφής όμως εμένα ο εξωτερικός θα ναι στο μακ φορματ πλέον, αρα θα γίνει η επαναφορά στον εξωτερικό κανονικα?) προσπαθησα να το γραψω οσο πιο αναλυτικα μπορουσα το σκεπτικό μου. Ριψοκινδυνα ολα αυτα ομως Υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια η λύση exFAT χωρίς τους περιορισμούς του FAT32. Υποστηρίζεται από WinXP ή νεότερο και από MacOSX Snow Leopard ή νεότερο (και από Linux-FreeBSD κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowman1480 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια η λύση exFAT χωρίς τους περιορισμούς του FAT32. Υποστηρίζεται από WinXP ή νεότερο και από MacOSX Snow Leopard ή νεότερο (και από Linux-FreeBSD κλπ) το δοκιμασα και ούτε η τιβι ούτε το dvd player αναγνωρίζουν exfat. Τώρα?? για το θεμα του σκληρου, διάβασα πολλούς να λένε ότι με τα προγραμματακια αυτα μεχρι που εχασαν εντελως πρόσβαση στο σκληρό τους και άλλοι να λενε πως δουλεύουν χωρίς πρόβλημα και στο read και στο write. Άρα με βλέπω να τα κοπιάρω σε έναν ntfs δισκο για παν ενδεχόμενο κ να πειραματιστώ με άλλο δίσκο. Αν φτάσω κάποια στιγμή να γίνω αποκλειστικά μακ χρηστης, τότε αλλάζω τους δίσκους σε HFS φορματ να ξεμπερδευω. Συμπέρασμα: αν αυτο το πρόγραμμα paragon δεν δουλέψει την έχω κάνει από κούπες, τέρμα η ευκολία με το φλασάκι και τις ταινίες κ η συμβατότητα με win. Αν μέσω parallels έχω μες το μακ και win , κερδίζω τίποτα? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από shadowman1480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να κάνεις και το εξής. Να εγκαταστήσεις το virtualbox και σε αυτό να εγκαταστήσεις τα windows και να φτιάξεις ένα share folder οπότε θα έχεις πρόσβαση στον εξωτερικό δίσκο τόσο για read όσο και για write από τα windows και αν θες να μεταφέρεις αρχεία από το Mac τα βάζεις στο share folder και από εκεί τα περνάς από τα windows στον εξωτερικό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowman1480 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ειναι μια λυση κ αυτη οντως αν κ πιο περιπλοκη. Συν οτι δε θελω να ξαναμπλεξω με virtual machines. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αν μέσω parallels έχω μες το μακ και win , κερδίζω τίποτα? Συν οτι δε θελω να ξαναμπλεξω με virtual machines. Μα και το Parallels, virtual machine φτιάχνει. Η διαφορά του από το VirtualBox είναι πως δεν είναι δωρεάν αλλά έχει περισσότερα features. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowman1480 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ναι ξέρω τι ειπα πιο πάνω απλά το θεωρώ σαν έσχατη λύση να μπλέξω με εικονικά. δεν αγοράζω μακ για να χω υποχρεωτικά και τα παράθυρα μαζί μου, σκοπός ήταν αν γίνεται να τα ξεφορτωθώ! πάντως ναι σαν εναλλακτική λύση στο θέμα μου ναι τη δέχομαι. Εσείς φαντάζομαι έχετε μακ, τι χρησιμοποιείτε για τους εξωτερικούς και τα φλασακια σας?? έχετε προβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εσείς φαντάζομαι έχετε μακ, τι χρησιμοποιείτε για τους εξωτερικούς και τα φλασακια σας?? έχετε προβλήματα? Hackintosh + Linux. Προς το παρόν δεν χρησιμοποιώ κανέναν τρόπο μιας και περιμένω έναν SSD για να περάσω το Mac OS X. Θα χρησιμοποιήσω και τις 2 παρακάτω λύσεις ανάλογα με την περίπτωση. 1) Αυτή με το VirtualBox 2) Δημιουργία Samba σε ξεχωριστό PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα