Προς το περιεχόμενο

Line attenuation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και λίγες μέρες ένα πρόβλημα με την γραμμή του ΟΤΕ. Μπήκα στις ρυθμίσεις του router και είδα ότι έχει αλλά το attenuation από το 21dB σε 31dB. Το router κλειδώνει χαμηλότερα από ότι πριν. Περίπου 3 με 5 πιο κάτω. Μπορεί κανείς να μου πει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω εδώ και λίγες μέρες ένα πρόβλημα με την γραμμή του ΟΤΕ. Μπήκα στις ρυθμίσεις του router και είδα ότι έχει αλλά το attenuation από το 21dB σε 31dB. Το router κλειδώνει χαμηλότερα από ότι πριν. Περίπου 3 με 5 πιο κάτω. Μπορεί κανείς να μου πει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ

αν αλλαξες ρουτερ τοτε δεν ειναι παραλογο.μπορει το αλλο ρουτερ να διαβαζει διαφορετικα την γραμμη.αν τωρα οπως λες εχασες και ταχυτητα τοτε κατι εγινε στην γραμμη.αν και πολλες φορες μπορει να γινει κατι στην γραμμη και χωρις να αλλαξει καν το attenuation.συνηθως δηλαδη δνε αλλαζει το attenuation.το τηλεφωνο σου παιζει η οχι?οσες φορες βλεπω να ανεβαινει το attenuation συνηθως ειναι ψιλο χοντρη βλαβη.επισης αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε κατανεμητη η χωνευτη μηπως ειναι θεμα καλωδιωσης απο οτε μεχρι πανω η απο πανω μεχρι τα υπολοιπα πριζακια.

(πχ να ειναι συνδεδεμενο καποιο αναπληρωματικο ζευγαρι σε κατανεμητη και σε κεντρικο πριζακι κτλ)

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή. Ούτε router ούτε τίποτα. Πήρα τηλ στον ΟΤΕ και τους είπα τι παρατήρησα. Όταν με καλούσαν στο σταθερό έπεφτε το Internet και ότι το attenuation έχει αλλάξει από 21 σε 31dB. Το κοίταξε η κοπέλα, έκανε κάτι restart στην γραμμή αλλά τίποτα. Το δήλωσε βλάβη και μου είπε θα επικοινωνήσουν με μήνυμα μέχρι αύριο αν λυθεί απομακρυσμένα. Λοιπόν μου έστειλαν μήνυμα ότι αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που ανέφερα. Μπαίνω λοιπόν στα settings και ακόμα στο 31 είναι. Τώρα για το αν έφτιαξαν το θέμα με το τηλέφωνο δεν ξέρω πάντως σήμερα δεν έπεσε το internet καθόλου... Βέβαια συνεχίζω και κλειδώνω πιο κάτω από ότι πριν με το attenuation στο 21...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...