Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Cpu http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=8320 140ευρο Cooler(αυτο που εβαλες παραπανω) http://www.e-gate.gr...roduct_id=54794 42ευρο Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html 78ευρο Συνολο 260ευρο Intel Cpu http://www.skroutz.gr/s/3404747/Intel-Core-i5-4570-Box.html?from=catspan Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/3718681/Asus-H87M-Plus-C2.html http://www.skroutz.gr/s/3814363/Asus-H87-Plus-C2.html http://www.skroutz.gr/s/3460154/Asrock-Fatal1ty-H87-Performance.html Μια η αλλη ειναι. Και την συγκριση i5 με i7 την εκανα για να δειξω οτι το Wow ειναι full κακογραμμενο παιχνιδι και δεν αξιοποιει τελειως την παραπανω δυναμη.Τωρα και για αλλα παιχνιδια τοτε ναι ο I5 ειναι παρα πολυ καλη επιλογη ειδικα αν δεν τον ενδιαφερει το oc.
Millennium Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Επειδή αναφέρθηκε το Planetside με Physx,δε ξέρω κατά πόσο αξίζει με τέτοιες κάρτες με το performance hit που έχει. 1
Nikolakias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά οι καιροί ειναι δύσκολοι κακά τα ψεματα και τα 40 η 50 ευρώ θα κάνουν τη διάφορα δίνοντας τα πχ για τη Καρτα η ενα τροφοδοτικο αν τελικά χρειαστεί η ακόμα και να τα κρατησω στο πορτοφόλι...αποψη για να συγκρινω τους επεξεργαστες δεν θα έχω γιατι ειμαι πίσω χρονια οπότε ακόμα και τον 6300 η έναν καλο i3 να βάλω θα πω ουαου!! Το θέμα ειναι η 280 θα μπορέσει να μου δείξει αυτά που μπορεί;η θα μένει πίσω λόγο επεξεργαστη και του συστήματος όπως είπε ο Φιλος πιο πάνω; Sent from my iPhone using Insomnia
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά οι καιροί ειναι δύσκολοι κακά τα ψεματα και τα 40 η 50 ευρώ θα κάνουν τη διάφορα δίνοντας τα πχ για τη Καρτα η ενα τροφοδοτικο αν τελικά χρειαστεί η ακόμα και να τα κρατησω στο πορτοφόλι...αποψη για να συγκρινω τους επεξεργαστες δεν θα έχω γιατι ειμαι πίσω χρονια οπότε ακόμα και τον 6300 η έναν καλο i3 να βάλω θα πω ουαου!! Το θέμα ειναι η 280 θα μπορέσει να μου δείξει αυτά που μπορεί;η θα μένει πίσω λόγο επεξεργαστη και του συστήματος όπως είπε ο Φιλος πιο πάνω; Sent from my iPhone using Insomnia Sent from Iphone η ειρωνια η ιδια . 1
Nikolakias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Sent from Iphone η ειρωνια η ιδια . Sent from Iphone η ειρωνια η ιδια . Χαχαχα!!! 3GS 16g το θεωρεις καπιταλισμό;; :-P Και το αν είχε κάποιος τη δυνατότητα τότε δεν σημαίνει ότι την εχει και τώρα..
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχα!!! 3GS 16g το θεωρεις καπιταλισμό;; :-P Και το αν είχε κάποιος τη δυνατότητα τότε δεν σημαίνει ότι την εχει και τώρα.. Κοστιζε αναλογα οταν βγηκε ομως(το 2009 που μπηκαμε στην κριση),αλλα τελος παντων ας μην βγαινουμε εκτως θεματος που κολλαει ο 6300 με τον 8320 που χωραει στο Budget σου??
Nikolakias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Κοστιζε αναλογα οταν βγηκε ομως(το 2009 που μπηκαμε στην κριση),αλλα τελος παντων ας μην βγαινουμε εκτως θεματος που κολλαει ο 6300 με τον 8320 που χωραει στο Budget σου?? Νομίζω πως εσυ ξεφυγες εκτός θέματος και μάλιστα με προκλητικό και ειρωνικό τροπο.Σχολιάζοντας την οικονομική μου κατάσταση χωρίς κάν να γνωρίζεις εμένα τον ίδιο προσωπικά,την οικονομική μου κατάσταση,ούτε κάν αν εργάζομαι και αν εργάζομαι και το τι δουλειά κάνω.δεν ήσουν υποχρεωμένος να απαντήσεις στα ερωτήματα μου αν δεν ήθελες αλλά αφού το έκανες τουλάχιστον μη κανεις τον άλλον να το μετανιώσει. 1
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω πως εσυ ξεφυγες εκτός θέματος και μάλιστα με προκλητικό και ειρωνικό τροπο.Σχολιάζοντας την οικονομική μου κατάσταση χωρίς κάν να γνωρίζεις εμένα τον ίδιο προσωπικά,την οικονομική μου κατάσταση,ούτε κάν αν εργάζομαι και αν εργάζομαι και το τι δουλειά κάνω.δεν ήσουν υποχρεωμένος να απαντήσεις στα ερωτήματα μου αν δεν ήθελες αλλά αφού το έκανες τουλάχιστον μη κανεις τον άλλον να το μετανιώσει. Εγω ξεφυγα και εκλεισα το θεμα αλλα εσυ το συνεχιζεις.Τελος παντων σου εχουν γινει 2 προτασεις μια Amd με 8320 και μια με Intel i5,κανεις την δικη σου ερευνα και διαλεγεις οποιον θελεις.
Nikolakias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Κοστιζε αναλογα οταν βγηκε ομως(το 2009 που μπηκαμε στην κριση),αλλα τελος παντων ας μην βγαινουμε εκτως θεματος που κολλαει ο 6300 με τον 8320 που χωραει στο Budget σου?? Εδω εσυ το κλεινεις η το συνεχιζεις?Για να ξερω γιατι η νομιζεις πως εισαι πολυ εξυπνος η οτι οι αλλοι ειναι βλακες. Αλλα αν ησουν εξυπνος και μαγκας για να μπορεσεις να αφησεις λιγο το `εγω` σου στην ακρη θα το παραδεχοσουν οτι εισαι λαθος και ακυρος με τα ειρωνικα σχολια σου και αν θελεις ακομα και στη καλυτερη περιπτωση να ζητησεις συγγνωμη,αν οχι εδω επειδη ντρεπεσαι αλλα και με ενα προσωπικο μηνυμα το ιδιο θα ηταν. Αλλα αυτα θα ειναι λεπτα γραμματα για σενα οπως οι οροι της εγγυησης στις συσκευες που αγοραζεις. Τελος παντων καταντησε βαρετη η συζητηση. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βηθεια τους
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εδω εσυ το κλεινεις η το συνεχιζεις?Για να ξερω γιατι η νομιζεις πως εισαι πολυ εξυπνος η οτι οι αλλοι ειναι βλακες. Αλλα αν ησουν εξυπνος και μαγκας για να μπορεσεις να αφησεις λιγο το `εγω` σου στην ακρη θα το παραδεχοσουν οτι εισαι λαθος και ακυρος με τα ειρωνικα σχολια σου και αν θελεις ακομα και στη καλυτερη περιπτωση να ζητησεις συγγνωμη,αν οχι εδω επειδη ντρεπεσαι αλλα και με ενα προσωπικο μηνυμα το ιδιο θα ηταν. Αλλα αυτα θα ειναι λεπτα γραμματα για σενα οπως οι οροι της εγγυησης στις συσκευες που αγοραζεις. Τελος παντων καταντησε βαρετη η συζητηση. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βηθεια τους Οσο για τις 3 πρωτες σειρες του παραπανω σχολιου οτι να ναι γραφεις ,αρα δεν θα μπω καν στον κοπο να απαντησω,ουτε στο οτι βγαζεις κατευθειαν τα συμπερασματα σου για ενα ατομο που δεν γνωριζεις απλα διαβαζοντας 1 post. Δεν προκειται να δωσω βαση σε αυτα που γραφει ατομο που εφτιαξε το account πριν 2 μερες και το πιο πιθανο να μην ξαναμπει και ποτε στο Insomnia.Και μιας και το topic εκλεισε ή θα κλεισει,αυτα απο μενα.
Ashmadia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εδω εσυ το κλεινεις η το συνεχιζεις?Για να ξερω γιατι η νομιζεις πως εισαι πολυ εξυπνος η οτι οι αλλοι ειναι βλακες. Αλλα αν ησουν εξυπνος και μαγκας για να μπορεσεις να αφησεις λιγο το `εγω` σου στην ακρη θα το παραδεχοσουν οτι εισαι λαθος και ακυρος με τα ειρωνικα σχολια σου και αν θελεις ακομα και στη καλυτερη περιπτωση να ζητησεις συγγνωμη,αν οχι εδω επειδη ντρεπεσαι αλλα και με ενα προσωπικο μηνυμα το ιδιο θα ηταν. Αλλα αυτα θα ειναι λεπτα γραμματα για σενα οπως οι οροι της εγγυησης στις συσκευες που αγοραζεις. Τελος παντων καταντησε βαρετη η συζητηση. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βηθεια τους Δεν χρειαζονται ολα αυτα, δεν πιστευω οτι ο fulgore ηθελε να πει αυτα που καταλαβες, ριξτε λιγο νερακι στο κρασι σας παιδες. Παιδιά οι καιροί ειναι δύσκολοι κακά τα ψεματα και τα 40 η 50 ευρώ θα κάνουν τη διάφορα δίνοντας τα πχ για τη Καρτα η ενα τροφοδοτικο αν τελικά χρειαστεί η ακόμα και να τα κρατησω στο πορτοφόλι...αποψη για να συγκρινω τους επεξεργαστες δεν θα έχω γιατι ειμαι πίσω χρονια οπότε ακόμα και τον 6300 η έναν καλο i3 να βάλω θα πω ουαου!! Το θέμα ειναι η 280 θα μπορέσει να μου δείξει αυτά που μπορεί;η θα μένει πίσω λόγο επεξεργαστη και του συστήματος όπως είπε ο Φιλος πιο πάνω; Sent from my iPhone using Insomnia Τωρα, στο θεμα σου, θερμη παρακληση, ριξε αλλο ενα διαβασμα στο τοπικ, για να τα εχεις ολα υποψιν και να μην σου ξεφυγει κατι. Δεν υπαρχει χρηματικη διαφορα στο setup 8320+ψυκτρα+GPU με το 4570+χωρις ψυκτρα+GPU. Αφου λοιπον τα 40 η 50 ευρω κανουν την διαφορα οπως λες και συμφωνω απολυτα μαζι σου, σου ξαναπροτεινω 4570+270Χ κοντα στις αρχικες συνθεσεις και οχι 8320+χωρις ψυκτρα+280Χ που ειναι 40Ε ακριβοτερο απο το προηγουμενο και με ψυξη που ειναι must παει στα 80Ε η διαφορα. Επομενως μενεις με 2 επιλογες, με αξονα Value For Money, δηλαδη 4570+270Χ ή 8320+ψυκτρα+270Χ στα ιδια χρηματα. Δεν θα επαναλαβω οτι το συστημα με intel στην χρηση που θελεις ειναι καλυτερο. Μπορω να σου παραθεσω με λιγο ψαξιμο στοιχεια για οτι γραφω, απλως ειμαι τυπος που βαριεται, στην αναγκη θα το κανω ομως (αν και μαλλον θα ειναι λιγακι δυσκολο να βρω benchmarks του Aion πχ). Οσο για την 280 αν θα μπορεσει να δειξει την δυναμη της, φυσικα και θα μπορεσει, απλα οχι σε MMO, τουλαχιστον στα σημερινα. Οι απαιτησεις τους σε σχεση με αλλους τιτλους της αγορας δεν συγκρινονται... Δεν γνωριζω ποσο γρηγορα θα αλλαξει αυτο, σου ξαναγραφω οτι θελουν να μπορουν να τα παιζουν οσο το δυνατο περισσοτεροι. Ε, οι περισσοτεροι ειναι ακομα με core2duo=διπυρηνους και καρτες γραφικων 2-3 γενιες πισω...
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δεν χρειαζονται ολα αυτα, δεν πιστευω οτι ο fulgore ηθελε να πει αυτα που καταλαβες, ριξτε λιγο νερακι στο κρασι σας παιδες. Τωρα, στο θεμα σου, θερμη παρακληση, ριξε αλλο ενα διαβασμα στο τοπικ, για να τα εχεις ολα υποψιν και να μην σου ξεφυγει κατι. Δεν υπαρχει χρηματικη διαφορα στο setup 8320+ψυκτρα+GPU με το 4570+χωρις ψυκτρα+GPU. Αφου λοιπον τα 40 η 50 ευρω κανουν την διαφορα οπως λες και συμφωνω απολυτα μαζι σου, σου ξαναπροτεινω 4570+270Χ κοντα στις αρχικες συνθεσεις και οχι 8320+χωρις ψυκτρα+280Χ που ειναι 40Ε ακριβοτερο απο το προηγουμενο και με ψυξη που ειναι must παει στα 80Ε η διαφορα. Επομενως μενεις με 2 επιλογες, με αξονα Value For Money, δηλαδη 4570+270Χ ή 8320+ψυκτρα+270Χ στα ιδια χρηματα. Δεν θα επαναλαβω οτι το συστημα με intel στην χρηση που θελεις ειναι καλυτερο. Μπορω να σου παραθεσω με λιγο ψαξιμο στοιχεια για οτι γραφω, απλως ειμαι τυπος που βαριεται, στην αναγκη θα το κανω ομως (αν και μαλλον θα ειναι λιγακι δυσκολο να βρω benchmarks του Aion πχ). Οσο για την 280 αν θα μπορεσει να δειξει την δυναμη της, φυσικα και θα μπορεσει, απλα οχι σε MMO, τουλαχιστον στα σημερινα. Οι απαιτησεις τους σε σχεση με αλλους τιτλους της αγορας δεν συγκρινονται... Δεν γνωριζω ποσο γρηγορα θα αλλαξει αυτο, σου ξαναγραφω οτι θελουν να μπορουν να τα παιζουν οσο το δυνατο περισσοτεροι. Ε, οι περισσοτεροι ειναι ακομα με core2duo=διπυρηνους και καρτες γραφικων 2-3 γενιες πισω... Οσον αφορα το χρηματικο οριο αυτο το κρινει ο ιδιος ο ts οχι εγω,ουτε εκανα τιποτα τρελες προτασεις πανω απο το Budget του. Για benchmarks σε mmos δεν βγαινουν εκτως του Wow,γιατι γενικα τα mmos ειναι κακογραμμενα μιας και προοριζονται για εκ.χρηστες. Ενα benchmark για cpu για το Wow http://www.anandtech.com/bench/CPU/62 δειχνει οτι οι i5 τα πανε αρκετα καλα.Και για το Aion συγκεκριμενα οι απαιτησεις για High Settings απο το επισημο site μιλαμε απο μονες τους http://en.aion.gameforge.com/4-0/openbeta οτι i5/fx 6300/8320 ειναι παραπανω απο αρκετα για αυτο.
Millennium Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ψύκτρα θα χρειαστεί και ο Haswell,κάποια στιγμή σίγουρα.
Ashmadia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Οσον αφορα το χρηματικο οριο αυτο το κρινει ο ιδιος ο ts οχι εγω,ουτε εκανα τιποτα τρελες προτασεις πανω απο το Budget του. Για benchmarks σε mmos δεν βγαινουν εκτως του Wow,γιατι γενικα τα mmos ειναι κακογραμμενα μιας και προοριζονται για εκ.χρηστες. Ενα benchmark για cpu για το Wow http://www.anandtech.com/bench/CPU/62 δειχνει οτι οι i5 τα πανε αρκετα καλα.Και για το Aion συγκεκριμενα οι απαιτησεις για High Settings απο το επισημο site μιλαμε απο μονες τους http://en.aion.gameforge.com/4-0/openbeta οτι i5/fx 6300/8320 ειναι παραπανω απο αρκετα για αυτο. Οι ελαχιστες απαιτησεις δεν λενε πολλα ουτε τα recommended, η μετρηση του WoW ομως δειχνει τι γινεται στα παιχνιδια του ειδους: περιπου 30-40-50% διαφορα αν υπολογισουμε και το +10% του 4570 απο τον 3570. Σε κοστος 500Ε αξιζουν αυτα τα 40Ε (εστω και στο σεναριο που βαζεις και στους 2 ψυκτρα, να καλυψουμε και τον Millenium). Τετοια παιχνιδια ειναι αυτο ακριβως το σεναριο που ευνοει Intel και θα γινω φανμποης αν με αναγκασετε να το ξαναγραψω! Πολλα ειναι οντως πολυ ελαφρα και ειναι playable με 8320, το World of Tanks ομως οπως εγραψα και πιο πισω, δοκιμασμενα dipparei μεχρι τα 40fps στον 6300 μου. Μικρο το κακο, αλλα γιατι να υπαρχει για τον φιλο μας σε καποιο μελλοντικο ΜΜΟ της αρεσκειας του? Επισης ο 6300 και ο 8320 εχουν την ιδια αποδοση σε τετοια σεναρια. (αυτο δεν το δικαιολογω καν, ειναι προφανες) Πραγμα που σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι να μην εξοικονομηθουν ακομα 40Ε... Γενικα ολα αυτα θα επρεπε να ειναι γραμμενα απο την αρχη, μην το παρετε στραβα, σπαταλατε απειρο χρονο εδω για να προσφερετε βοηθεια δεν θελω να υποβαθμισω την προσπαθεια, αλλα θα επρεπε να τεθουν τελεσιδικες επιλογες στον TS απο την πρωτη σελιδα.(6300+270Χ Ή 4570+270Χ και τελος, αναλογα με το budget του) 2
Fulgore1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Οι ελαχιστες απαιτησεις δεν λενε πολλα ουτε τα recommended, η μετρηση του WoW ομως δειχνει τι γινεται στα παιχνιδια του ειδους: περιπου 30-40-50% διαφορα αν υπολογισουμε και το +10% του 4570 απο τον 3570. Σε κοστος 500Ε αξιζουν αυτα τα 40Ε (εστω και στο σεναριο που βαζεις και στους 2 ψυκτρα, να καλυψουμε και τον Millenium). Τετοια παιχνιδια ειναι αυτο ακριβως το σεναριο που ευνοει Intel και θα γινω φανμποης αν με αναγκασετε να το ξαναγραψω! Πολλα ειναι οντως πολυ ελαφρα και ειναι playable με 8320, το World of Tanks ομως οπως εγραψα και πιο πισω, δοκιμασμενα dipparei μεχρι τα 40fps στον 6300 μου. Μικρο το κακο, αλλα γιατι να υπαρχει για τον φιλο μας σε καποιο μελλοντικο ΜΜΟ της αρεσκειας του? Επισης ο 6300 και ο 8320 εχουν την ιδια αποδοση σε τετοια σεναρια. (αυτο δεν το δικαιολογω καν, ειναι προφανες) Πραγμα που σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι να μην εξοικονομηθουν ακομα 40Ε... Γενικα ολα αυτα θα επρεπε να ειναι γραμμενα απο την αρχη, μην το παρετε στραβα, σπαταλατε απειρο χρονο εδω για να προσφερετε βοηθεια δεν θελω να υποβαθμισω την προσπαθεια, αλλα θα επρεπε να τεθουν τελεσιδικες επιλογες στον TS απο την πρωτη σελιδα.(6300+270Χ Ή 4570+270Χ και τελος, αναλογα με το budget του) Βασικα το Link του Aion το εδωσα για τις recommended που δινει για Higher Settings. Οσο για τις προτασεις που λες δες το δευτερο Post του topic και τι προτασεις εχουν γινει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα