Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδία!

Πριν απο μερικες μερες αγορασα κ εγκατεστησα την μητρικη καρτα της asrock Link.png Site: FM2A85X Extreme4 .Η οποια πιστευα οτι ειχε ενσωματωμενη καρτα γραφικων(Integrated AMD Radeon HD 7000 series graphics)
     Μαζι με αυτην πηρα και τον επεξεργαστη AMD Athlon X4 750K. Eπισης εχω πανω ένα τροφοδοτικο 450W, 8gb ram,windows 8(32bit),έναν σκληρό δισκο WD και μια σχετικα παλια οθονη viewsonic VA712.
    H ερωτηση που εχω να κανω αφορα την μητρική και την εννοια του integrated. Νομιζω οτι integrated υποδηλωνει οτι μια μητρικη εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή κανω λαθος;
    Οταν εβαλα την μητρικη κτλ κ ανοιξα τον υπολογιστη ακουσα απο το speaker της μητρικης 5 beep και δεν    ανοιγε η οθονη ενω ολα στο κουτι δουλευαν οπως τα ανεμιστηρακια. Μετα απο αυτο βρηκα μια παλια καρτα γραφικων PCI Express την συνδεσα στη μητρικη και ολα δουλεψαν κανονικα.
Ποιο ειναι το προβλημα και χωρις την καρτα γραφικων δεν ανοιγει η οθονη και εχω τα 5 beep. Μηπως τελικα η μητρικη δεν εχει ενσωματωμενη καρτα αντιθετως με αυτο που ελεγαν τα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του site που την παρηγγειλα; Ξερει καποιος καμια λύση;

Σας ευχαριστω!!

P.S.έχω δοκιμασει μονο την D-sub port της μητρικης.

Δημοσ.

Integrated AMD Radeon HD 7000 series graphics in A-series APU απο το site.

εσυ εβαλες επεξεργαστη επανω που δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων.

η καρτα ειναι πλεον στον επεξεργαστη και οχι στην μητρικη.

• Like 3
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους για τις απαντήσεις σας και τα φώτα σας!Να που έμαθα κάτι αλλά αρκετά καθυστερημένα..

Αυτό που θα κάνω μάλλον είναι να είτε να δω εάν επιστρέφεται ο επεξεργαστής και να αγοράσω αυτόν που με προτείνεται ή μπορώ να παρώ και αυτόν;; Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559636 απο το e-shop γιατί και τον προηγούμενο απο εκεί τον πήρα, εφόσον δεχτούν επιστροφή, είτε να τον κρατήσω και πιο μετά να αγοράσω κάρτα γραφικών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Millennium
Η οθόνη που έχω αυτή την στιγμή έχει ανάλυση 1280x1024 (Viewsonic VA712), ωστόσο αύριο θα πάω να παραλάβω μια καινούργια που αγόρασα η οποία ειναι η LG 24EN43VS 24'' και έχει ανάλυση 1920x1080. H χρήση που κάνω είναι παιχνίδια, ταινίες, λίγο προγραμματισμό.

@WalkerSW

Πήρα τον επεξεργαστή Τρίτη 5 Νοεμβρίου και θα τον επιστρέψω αύριο, άρα μια εβδομάδα έχει περάσει, νομίζω καλύπτομαι σε αυτό το κομμάτι. Τώρα το κουτί είναι όπως όταν το πήρα, το μόνο που με γεννά ερωτήσεις είναι η ταινία που έχει μπροστά που περιγράφει το μοντέλο κτλ, άμα δεν ανοίξεις αυτήν δεν ανοίγει το κουτί.Δεν την είχα σκίσει στη μέση την τράβηξα προσεκτικά απο την άκρη, δηλαδή αυτή τη στιγμή είναι κολλημένη κανονικά η ταινία πάνω στο κουτί.

Επεξ/σία από nick_kahn
Δημοσ.

Νομίζω πάντως ότι το eshop δεν τα δέχεται πίσω εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν, δεν ξέρω κιόλας αν τα δέχεται ακόμη κι αν τους πείσεις ότι δεν το άγγιξες. Γνωστός μου πρόσφατα έκανε την πατάτα να πάρει τον 840 τον απλό αντί τον Evo και δεν το δεχόντουσαν πίσω, του 'παν ότι το παίρνουν με αρκετά μειωμένη τιμή όμως στην επιστροφή χρημάτων που δε συμφέρει (περισσότερα έβγαλε που τον πούλησε).

Εδώ που τα λέμε αυτό είναι το σωστό. Τα χαϊβάνια στο Πλαίσιο θα το είχαν δεχτεί κι αφού το επανασυσκεύαζαν (αν χρειαζόταν) θα το πλάσαραν ως "καινούργιο" σε κάποιον ανυποψίαστο. Αλλά οκ, έτσι κι αλλιώς μπορείς να το πουλήσεις, μια ζημία θα την έχεις βέβαια αλλά από τα λάθη μαθαίνει κανείς.

Δημοσ.

Ασχετως με το τι θεωρεις σωστο ο νομος οριζει οτι εντως 15 ημερων αν για οποιοδηποτε λογο δεν εισαι ευχαριστημενος με το προιον να το επιστρεψεις πισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ'αρχήν θα δοκιμάσω να τον επιστρέψω πίσω για να δω άμα τον παίρνουν και με συμφέρει, σύμφωνα με αυτό θα ενεργήσω. Άμα τον πάρουν θα πάρω έναν επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πχ αυτόν νομίζω κάνει, http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559636 .

Millennium
Σώστός δικό μου λάθος,  5 Νοεμβρίου ήθελα να γράψω, τότε πήρα τον επεξεργαστή!

Επεξ/σία από nick_kahn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...