giorgos1966 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 εισαι σιγουρος οτι αυτο το dvd ειναι η ιδια εκδοση με αυτη που εχεις περασμενη στο πισι???αν ναι ο μονος τροπος ειναι να κανεις ενα bootable usb(δοκιμασμενο προσφατως σε παρομοιο προβλημα) Nαι βρε φιλε το ιδιο ειναι αλλα πιστευω κατι δεν κανω καλα...κατι παραλειπω.Με το usb πως γινετε;Ειμαι ασχετος με αυτα κ ολο σε μενα τυχαινουν για να παιδευομαι....
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 βαλε ξανα το dvd...μπες με f12 και προσπαθησε να κανεις φορματ...δηλαδη προσπαθησε να τα περασεις ολα απο την αρχη...εκει που λεει εγκατασταση τωρα...και μετα στειλε να μου πεις τι εγινε....θα ειμαι online σε 1ωρα απο τωρα...οκ???
giorgos1966 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 εισαι σιγουρος οτι αυτο το dvd ειναι η ιδια εκδοση με αυτη που εχεις περασμενη στο πισι???αν ναι ο μονος τροπος ειναι να κανεις ενα bootable usb(δοκιμασμενο προσφατως σε παρομοιο προβλημα) ++++δοκιμασε μια κανονικη εγκατασταση(οχι επιδιορθωση) να δουμε θα προχωρησει???δυσκολα αλλα λεω μηπως εισαι τυχερος... Κανονικη ναι προχωραει.......Με την κανονικη θα σβηστουν ολα ετσι;
DarkThanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι τα σβηνει ολα αλλα πλεον τα περισσοτερα cd-dvd για format σου δημιουργουν ενα φακελο στον δισκο σου με το ονομα windowsold και βαζουν εκει τα παλια σου αρχεια.
giorgos1966 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι τα σβηνει ολα αλλα πλεον τα περισσοτερα cd-dvd για format σου δημιουργουν ενα φακελο στον δισκο σου με το ονομα windowsold και βαζουν εκει τα παλια σου αρχεια. Toν κανω τωρα format κ μετα τι κανω;
vaiosgtr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ναι τα σβηνει ολα αλλα πλεον τα περισσοτερα cd-dvd για format σου δημιουργουν ενα φακελο στον δισκο σου με το ονομα windowsold και βαζουν εκει τα παλια σου αρχεια.ε ???? ή κανεις format ή δεν κάνεις. δεν γινεται αυτο που λες. Toν κανω τωρα format κ μετα τι κανω; ελπιζω να μην εννοεις οτι ξεκινησες ηδη το format. κανονικα αφου πηγες για καθαρη εγκατασταση των windows απο την αρχη επρεπε να δημιουργησεις ενα αλλο partition. για να μην χαθουν τα αρχεια σου(που δεν ξερω και εαν εχεις. εχεις?)
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 αυτο με το windows.old ειναι ''πατημα'' των windows....οχι κανονικο φορματ...θα σωσεις βεβαια οτι θες αλλα κανεις το πισι πιο αργο...να ξερεις...εγω ελεγα για διαμορφωση δισκου-περασμα του λειτουργικου και ξανα στησιμο του πισι...αλλα εσυ αποφασιζεις
giorgos1966 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αυτο με το windows.old ειναι ''πατημα'' των windows....οχι κανονικο φορματ...θα σωσεις βεβαια οτι θες αλλα κανεις το πισι πιο αργο...να ξερεις...εγω ελεγα για διαμορφωση δισκου-περασμα του λειτουργικου και ξανα στησιμο του πισι...αλλα εσυ αποφασιζεις Φιλε μου τελικα του εκανα κανονικο φορματ να ξεμπερδευω.....τωρα μολις τελειωσα με τα προγραμματα.Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι οτι οταν ανοιγω τον chrome μου ανοιγει κ δευτερο παραθυρο....τι να εγινε;Ευχαριστω παντως για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα