Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια.Ανοιξα πριν λιγο τον υπολογιστη κ μου βγαζει κατι γραμματα....δεστε φωτο κ πειτε μου τι να κανω.

post-195935-0-29916400-1384119363_thumb.jpg

post-195935-0-70458500-1384119388_thumb.jpg

post-195935-0-50697400-1384119403_thumb.jpg

post-195935-0-98922400-1384119414_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

<p>βαλτο και bootare για να κανεις ''επισκευη'' τα windows...</p> <p> </p> <p> </p> <p>+δεν ρωτησα,τι εκανες πριν και στο βγαζει αυτο????</p>

ναι αλλα πως θα το κανω boot;μπορεις να μου πεις τα βηματα ακριβως;κατι εσβησα μαλλον χωρις να το προσεξω το απογευμα.

Δημοσ.

εχεις την επιλογη να bootareis με f11/f12...???με safe mode μπαινει???δοκιμασες???

με safe mod ειμαι τωρα

Sent from my iPhone using Insomniaπατωντας το f12 με εβγαλε σε boot menu.

Με το f12 με εβγαλε σε boot menu με κατι επιλογες...

Δημοσ.

θα κανεις επανεκκινηση το πισι...θα εχεις ηδη το dvd μεσα και την ωρα που θα ξεκινανε τα γραμματα του bios κτλ θα πατησεις το f12 για να μπει στο boot menu...μετα θα επιλεξεις την συσκευη που εχεις μεσα το dvd...το cd δηλαδη...ελα ευκολο ειναι :-D

Δημοσ.

δεν ξέρεις τι είναι το restart ? φανταζομαι ουτε για bios θα εχεις δει τιποτα ε?

Basics Input-Output Settings

το bios ειναι ενα προγραμματακι που ειναι αποθηκευμένο στην μνήμη rom της καθε μητρικης και τρεχει πριν ανοιξουν τα windows. ειναι το βασικο για να συγχρονιστουν τα μερη του υπολογιστη μεταξυ τους. οσο πιο απλα μπορω να το πω :) εκει υπαρχει και μια ρυθμιση μεσα στις πολλες οπου μπορεις να διαλεξεις απο που θα bootαρει το συστημα. δηλαδη απο τα windows που εχεις στον σκληρο σου (που δεν ωφελεί...) ή απο το dvd-drive με το cd των windows !

Δημοσ.

θα κανεις επανεκκινηση το πισι...θα εχεις ηδη το dvd μεσα και την ωρα που θα ξεκινανε τα γραμματα του bios κτλ θα πατησεις το f12 για να μπει στο boot menu...μετα θα επιλεξεις την συσκευη που εχεις μεσα το dvd...το cd δηλαδη...ελα ευκολο ειναι :-D

Ενταξει αλλα μετα τι παταω; που πηγαινω να επανελθουν ολα οπωσ ηταν;

Δημοσ.

Ενταξει αλλα μετα τι παταω; που πηγαινω να επανελθουν ολα οπωσ ηταν;

θα σου βγαλει ....press any key to boot from cd/dvd....πατας enter....φορτωνει καποια αχρεια κτλ(εσυ το παρακολουθεις) και σου εμφανιζει μετα απο λιγο ενα τετραγωνο με τη σημαια των windows...κατω αριστερα θα λεει επιδιορθωστε τον υπολογιστη σας...(αν δεν κανω λαθος)

http://www.youtube.com/watch?v=pf408Rkc5IA   δες και αυτο....θα σε βοηθησει

post-241639-0-74061400-1384177499_thumb.jpg

Δημοσ.

θα σου βγαλει ....press any key to boot from cd/dvd....πατας enter....φορτωνει καποια αχρεια κτλ(εσυ το παρακολουθεις) και σου εμφανιζει μετα απο λιγο ενα τετραγωνο με τη σημαια των windows...κατω αριστερα θα λεει επιδιορθωστε τον υπολογιστη σας...(αν δεν κανω λαθος)

http://www.youtube.com/watch?v=pf408Rkc5IA   δες και αυτο....θα σε βοηθησει

Μου βγαζει οτι δεν μπορω  να συνεχισω λογω οτι ειναι ασυμβατη η εκδοση των windows κ να δοκιμασω να χρησιμοποιησω ενα δισκο αποκαταστασησ που να ειναι συμβατος με αυτη την εκδοση των windows.....

Δημοσ.

Μου βγαζει οτι δεν μπορω  να συνεχισω λογω οτι ειναι ασυμβατη η εκδοση των windows κ να δοκιμασω να χρησιμοποιησω ενα δισκο αποκαταστασησ που να ειναι συμβατος με αυτη την εκδοση των windows.....

εισαι σιγουρος οτι αυτο το dvd ειναι η ιδια εκδοση με αυτη που εχεις περασμενη στο πισι???αν ναι ο μονος τροπος ειναι να κανεις ενα bootable usb(δοκιμασμενο προσφατως σε παρομοιο προβλημα)

++++δοκιμασε μια κανονικη εγκατασταση(οχι επιδιορθωση) να δουμε θα προχωρησει???δυσκολα αλλα λεω μηπως εισαι τυχερος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...