Προς το περιεχόμενο

TRΛP Music?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aκομα ασχολειστε με τους 2 εφηβους που νομιζουν οτι κανουν την επανασταση τους εναντιον του μουσικου κατεστημενου?

Σκεφτειτε απλα οτι μιλαμε για ατομα που θα ακουγαν Παντελιδη μετα μανιας χλευαζοντας αυτους που ακουνε crap trap, αν απλα η crap τυχαινε να ηταν εμπορικη και ο Παντελιδης αγνωστος. Για να προσδιοριζουν τους συνομιλητες ως μαζα και στη συνεχεια να βαυκαλιζονται οτι ακουν κατι ψαγμενο, σε αντιθεση με την μαζα. Γιαυτο ανοιχτηκε και το τοπικ εξαλλου (προφανως). Παιδικα ειναι αυτα τα συμπλεγματα, κλαιν.

Kατα τ'αλλα ο ts ειναι κλασσικη περιπτωση, φημιζεται για τα πετυχημενα τρολλοτοπικ του, αυτο ειναι απλα ακομα ενα :P

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλαίω με το thread, μαζί με “Bruce Lee” αποτελούν 2 ισχυρά wild-cards για το κλείσιμο του 2013.

Ξεκινάς thread, σκάει ο/η καημένος/η iodna2006 να ξεκινήσει συζήτηση και τον/την κλάνεις μεγαλοπρεπέστατα. Ξεκινάς και κάνεις τα δικά σου, σου βάζουνε χέρι, επανέρχεσαι με ύφος μητέρας Τερέζας για να κανονίσεις ceasefire με σύνθημα “Ειρήνη παιδιά, το TRλP-LIFE 3 thread δεν αντέχει εμφύλιο”, μόνο και μόνο για να συνεχίσεις το κράξιμο αμέσως μετά! Και κάπου μέσα σ' αυτά καταφέρνεις να χωρέσεις και μια (ακόμη) ειδική μνεία στον κουβά σου. Πόσος σουρεαλισμός πια;

Καλά σου λέει, βρήκες forum να ανοίξεις thread, λες και δεν υπάρχουν εξειδικευμένα μουσικά. Κι εγώ μπορώ να ανοίξω thread για μογγολικό throat singing  ή για κάτι οικοδόμους-ανερχόμενους που με ένα κομπρεσέρ, μια βαριά, μία Άμστελ και λίγα Αλβανικά δημιουργούν Ambient Πόλης (αμφιβάλλω αν γνωρίζετε το είδος), αλλά τότε παίζει να είμαι μαζόχα.

Επειδή με αυτά που γράφεις κατά καιρούς έχω μια υποψία πως έχεις πολλαπλές προσωπικότητες, απαιτώ να μάθω τι ακούτε με πάσα ακρίβεια. Είναι ο μόνος τρόπος να ωριμάσω σαν άτομο και να δώσω λίγο χρώμα στη ζωή μου.

Επεξ/σία από slipknot
  • Like 2
Δημοσ.

Κλαίω με το thread, μαζί με “Bruce Lee” αποτελούν 2 ισχυρά wild-cards για το κλείσιμο του 2013.

Ξεκινάς thread, σκάει ο/η καημένος/η iodna2006 να ξεκινήσει συζήτηση και τον/την κλάνεις μεγαλοπρεπέστατα. Ξεκινάς και κάνεις τα δικά σου, σου βάζουνε χέρι, επανέρχεσαι με ύφος μητέρας Τερέζας για να κανονίσεις ceasefire με σύνθημα “Ειρήνη παιδιά, το TRλP-LIFE 3 thread δεν αντέχει εμφύλιο”, μόνο και μόνο για να συνεχίσεις το κράξιμο αμέσως μετά! Και κάπου μέσα σ' αυτά καταφέρνεις να χωρέσεις και μια (ακόμη) ειδική μνεία στον κουβά σου. Πόσος σουρεαλισμός πια;

Καλά σου λέει, βρήκες forum να ανοίξεις thread, λες και δεν υπάρχουν εξειδικευμένα μουσικά. Κι εγώ μπορώ να ανοίξω thread για μογγολικό throat singing  ή για κάτι οικοδόμους-ανερχόμενους που που με ένα κομπρεσέρ, μια βαριά, μία Άμστελ και λίγα Αλβανικά δημιουργούν Ambient Πόλης (αμφιβάλλω αν γνωρίζετε το είδος), αλλά τότε παίζει να είμαι μαζόχα.

Επειδή με αυτά που γράφεις κατά καιρούς έχω μια υποψία πως έχεις πολλαπλές προσωπικότητες, απαιτώ να μάθω τι ακούτε με πάσα ακρίβεια. Είναι ο μόνος τρόπος να ωριμάσω σαν άτομο και να δώσω λίγο χρώμα στη ζωή μου.

Είσαι μέσος Έλλην και δεν έχεις μουσική παιδεία για αυτό τα λες αυτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι αυτό electro με rap; Δεν αξίζει ο συνδυασμός για μένα, καλύτερα ξεχωριστά. Electro είναι συναρπαστική μουσική(τουλάχιστον ήταν παλια για μένα,rap δε μου άρεσε ποτέ).Καλή χρονιά.

Πάντως ομολογω δε καταλαβαίνω την ανάγκη μουσικών να προσπαθούν να ανακαλύψουν νέα είδη συνεχώς.

Επεξ/σία από mad-proffessor
Δημοσ.

Καλά σου λέει, βρήκες forum να ανοίξεις thread, λες και δεν υπάρχουν εξειδικευμένα μουσικά. Κι εγώ μπορώ να ανοίξω thread για μογγολικό throat singing  ή για κάτι οικοδόμους-ανερχόμενους που με ένα κομπρεσέρ, μια βαριά, μία Άμστελ και λίγα Αλβανικά δημιουργούν Ambient Πόλης (αμφιβάλλω αν γνωρίζετε το είδος), αλλά τότε παίζει να είμαι μαζόχα.

Μα βαριέμαι να το κάνω αυτό. Υποτίθεται έκανα αυτό το Account για να είμαι μια ήρεμη δεύτερη προσωπικότητα. Αυτή η κουβέντα για να στην οδηγήσω κάπου, θέλει λάιβ.. Τώρα χρονιάρες μέρες με χνουδωτούς θα αντιπαρέρχομαι για ήχους χωρίς σύνορα.

Ακούς και ambient είπες.. εγώ μαζί σου, είσαι πιο μπροστά αγόρι μου. Είσαι ένας μεταλάς, με φίλους σκυλάδες, που ώρες ώρες του τη δίνει σοφιστικόρ και ακούει Ambient και Brian Eno.

Φίλε μου τα σπας. Έχω χάσει στο τόπικ.

Πούτιν, για φίλεψε το παιδί.

Δημοσ.

Μα δε σκαμπάζω ρε παιδιά. Και ευτούνον για μεταλά τον είχα αλλά δες τι κάνει τώρα.

Glam ρε π#$στη;

Δημοσ.

Εγώ, ακούω μόνο παλιά μουσική. Εσύ καλά είσαι;

Τι είσαι αν δεν είσαι τουλάχιστον αλτέρνα ρε μούφα;

Δημοσ.

έτσι..

Γιατί πάνω από όλα ό,τι κάνουμε και απολαμβάνουμε το κάνουμε για να μπούμε και εμείς σε μία ταμπέλα..

Κατά τα άλλα η "ψαγμένη" μουσική μας μάρανε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...