Προς το περιεχόμενο

TRΛP Music?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου ενθουσίασε καθόλου η TRAP !!! Δεν έχει να προσφέρει κάτι το τρομερό όπως πρόσφερε η ροκ και το μέταλ!!Αυτά τώρα είναι γούστα γιατί και Dj Tiesto ακουώ και μέταλ ακούω!!! Ανάλογα με τις περιστάσεις πάντα :P

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάτι καλό . Chiptube+dubstep= epic αν και εδώ δν πεζει να ξέρετε τι ειναι chiptune. ..

Εδώ γύρω "πέζει" = ?

Πάντως εδώ γύρω πΑΙζει να ξέρουμε ορθογραφία τουλάχιστον.

Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι ένας καλλιτέχνης που γράφει 8bit music να είναι ικανός για να μπορεί κάποιος θαυμαστής του να έχει τουπέ επειδή και μόνο γνωρίζει την δουλειά του συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Με λίγα λόγια, πις εντ λίτλ. 1000% δεν ξέρεις άλλους βασικότερους καλλιτέχνες στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής και από είδη που έχουν γράψει ιστορία 100 χρόνων σχεδόν (μη αναφέροντας την λόγια μουσική)... όχι περσινά ξινά σταφύλια.

Ποιος είπε οτι δεν ξερω άλλους βασικούς καλλιτεχνες ?? φυσικά ακούω και κλασική μουσική brahms, beethoven κτλπ. Μερικά είδοι μουσικής που δεν ακούω και δεν με ενδιαφέρουν πρέπει να ξέρω τους καλλιτέχνες? φυσικά και θα ξέρω τα ονόματα αλλα αν δεν με ενδιαφέρει απλα Γιατί? έγραψα το παιζει πεζει και δεν ξέρω ορθογραφία ΟΚ... Όχι μόνο 8-bit. Electro,house,dubstep trap δν ακούω/φτιάχνω.Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

<p>Βασικά... και από σύνταξη (εκτός από ορθογραφία) πάσχεις. </p>

Ναι timon kai poumpa ναι καλό μου παιδί οτι πεις. Happy new year bro!!! I lobe you <3!!! Πάω να φάω μανιτάρια τώρα..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Υπάρχει αρθρογράφος εδώ μέσα, που έχει δυσλεξία και προσφέρει πολλά περισσότερα από εμάς.
Επίσης, δεν έχει να κάνει η προσωπική επίθεση για την ορθογραφία με το τόπικ της μουσικής.

Όλα τα παραπάνω ξεκίνησαν επειδή σε "προσέβαλλε" επειδή σκέφτηκε που να γνωρίζουν οι ινσομνίτες τώρα, την Chip music. Άστα διάλα, δηλαδή.. εδώ ολόκληρο TRAP Thread είναι νεκρό. Δίκιο θα ΕΙΧΕ αν το εννόησε έτσι, αν και εγώ νομίζω πως απλά και ρεαλιστικά αμφέβαλε το παιδί.

Μόνο για μέταλ, Ελληνικό και καμιά χάουζ είναι ο μέσος Έλλην. Και λίγα λέω. Εγώ ξέρω στην Αθήνα ανθρώπους που περνάει η μέρα και δεν έχουν ακούσει νότα. Που στο φανάρι ακούν την δική μου. Υπάρχουν και χειρότερα.

Δημοσ.

Υπάρχει αρθρογράφος εδώ μέσα, που έχει δυσλεξία και προσφέρει πολλά περισσότερα από εμάς.

Επίσης, δεν έχει να κάνει η προσωπική επίθεση για την ορθογραφία με το τόπικ της μουσικής.

Όλα τα παραπάνω ξεκίνησαν επειδή σε "προσέβαλλε" επειδή σκέφτηκε που να γνωρίζουν οι ινσομνίτες τώρα, την Chip music. Άστα διάλα, δηλαδή.. εδώ ολόκληρο TRAP Thread είναι νεκρό. Δίκιο θα ΕΙΧΕ αν το εννόησε έτσι, αν και εγώ νομίζω πως απλά και ρεαλιστικά αμφέβαλε το παιδί.

Μόνο για μέταλ, Ελληνικό και καμιά χάουζ είναι ο μέσος Έλλην. Και λίγα λέω. Εγώ ξέρω στην Αθήνα ανθρώπους που περνάει η μέρα και δεν έχουν ακούσει νότα. Που στο φανάρι ακούν την δική μου. Υπάρχουν και χειρότερα.

σε λαθος Forum μπηκες αν ψαχνεις τετοια πραγματα εδω.μην πω σε λαθος χωρα.ανοιξε θεμα με τον οικονομοπουλο να δεις πως θα φτασει τις 100 σελιδες.θα πρεπε να χαιρεσαι οτιδεν υπαρχουν πολλα ατομα.σε ολα τα πραγματα το λεω αυτο.οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Λες να μην το ξέρω ρε Πουλινάρα άρχοντα. Αν όλος ο κόσμος ήταν όμορφος, μπαζούρες θα ψάχναμε για να τη βρούμε.

Την κάνω (με το Smart μου), καλό νέο έτος. :P

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΤΖΑΫΛ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ..

post-90134-0-08782800-1388524905_thumb.jpg

post-90134-0-00983900-1388524616_thumb.jpg

Μέσα του ακούω TRAP και οι Έλληνες φωνάζουν "Ε, εσύ. Όχι εσύ, το καγκουρό με το Lego. ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΟ ΜΠΑΠΑΜΠΟΥΠΑ ΜΩΡΗ. ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ;".

Δημοσ.

Λες να μην το ξέρω ρε Πουλινάρα άρχοντα. Αν όλος ο κόσμος ήταν όμορφος, μπαζούρες θα ψάχναμε για να τη βρούμε.

Την κάνω (με το Smart μου), καλό νέο έτος. :P

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΤΖΑΫΛ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ..

attachicon.gif1237248_173796916139070_1129366779_o - Copy.jpg

Μέσα του ακούω TRAP και οι Έλληνες φωνάζουν "Ε, εσύ. Όχι εσύ, το καγκουρό με το Lego. ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΟ ΜΠΑΠΑΜΠΟΥΠΑ ΜΩΡΗ. ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ;".

επισης σωστα καταλαβες οτι οτι διαφορετικο κανεις σε αυτην την ζωη σε κοιτανε λες και εισαι εξωγηινος η μελλοθανατος οταν ειχαμε την κουβεντα για τα Hobby.αντε καλη χρονια

Δημοσ.

εγώ ακόμα περιμένω προτάσεις από κάποιον που αυτοπαρουσιάζεται σαν να "κατέχει κατι παραπανω" πάντως.

αλλά νααααα .....

τελικα μάλλον μερικοί ειναι μόνο για την παρτάρα τους και δε τους νοιαζει να

βοηθήσουν/διαφωτίσουν άλλους στο οτιδήποτε .καλή τύχη με αυτό.

Δημοσ.

^

Postαρε 2-3 κομμάτια που σου αρέσουν από TRAP, να σου δώσω ένα CD με τα τοπ παρεμφερή, νεανίδιε.

Δημοσ.

Wut? Trap δεν ακούω αλλα dubstep ναι και πολύ!! Αμα θέλεις σε στέλνω μερικά καλά..

Λοιπον γιατί ακούν οι νέοι dubstep.? γιατί ειναι νέο είδος μουσικής και οι ελληναραδες έχουν συνηθίσει να ακούν ελληνικά και μπουζούκια κλπ.

Sent from my iPad using Insomnia

Κάποιοι νέοι ακούνε dubstep. Όσοι ήδη προτιμούσαν την ηλεκτρονική μουσική..

Το ότι κάποιοι άλλοι νέοι την αποφεύγουμε (δε θα αρχίσω να λέω ότι είναι σα να ξύνετε κονσερβοκούτια, σας τα 'χουν πει κι άλλοι και για να κάνω το outing μου, τις ώρες της νοσταλγίας μου ακούω Britney) δε σημαίνει ότι ακούμε μπουζουκεριές. Είναι σα να σου λέει ένας φαν του Παντελίδη, ότι αν δεν ακούς Παντελίδη σημαίνει ότι ακούς φλώρικα ξένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...