Προς το περιεχόμενο

TRΛP Music?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[Δεν βρήκα θέμα - αν υπάρχει stand-alone κάντε merge παρακαλώ πλί.]

Αναζητώ απεγνωσμένα ρυθμικά, δυνατά και ρεφρέσιν' κομματάκια από TRAP.

Παραθέτω κάνα δικό μου, και αν είναι κανείς συμβατός αφήνω όσα θέτε.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AIkUkpLzYhQ

[Youtube]

[Youtube]

ΚΟΜΜΑΤΙΑ με ΜΑΥΡΟΥΣ "τραγουδιστές", είναι άπειρα & αναλώσιμα. Αν ξέρουν να ρημάρουν ή το κάνουν διακριτικά, ΟΚ. Διαφορετικά όχι μαύροι και Gucci Mane φάση.

Αν μου μάθετε κάτι, θα σας παραδεχτώ γιατί έχω πολλά κενά σε αυτό το ζάνρα.

Υ.Γ: Οφείλω να αναφέρω πως ο Kai Wachi που παραθέτω παραπάνω, κάνει "Cross-Genring", Trap, Hard Electro ήχους, Trapstep και κάτι Midtempo. Το παιδί είναι αστέρι στο Hybrid, και ανερχόμενο μάλιστα. Τα περισσότερα του κομμάτια είναι ένα και ένα. Αμφιβάλλω αν τον γνωρίζει Έλλην yet.

Δημοσ.

για δώσε κανένα άλλο κομματάκι.

για τις μεταμεσονύχτιες ώρες extra δουλειάς.

αυτές πριν τον υπνο ,καλά είναι.

ps δε το λέω ειρωνικά.

Δημοσ.

Τελικά είχα μια δουλειά ρε μαν.. Όχι ότι δεν με εμπνέει ο ενθουσιασμός σου στον οκτακάναλο ηλεκτρονικό ήχο.

Δημοσ.

ειναι απλά μουσική,με ό,τι αυτό συνεπάγεται,είτε το γεγονός αυτό αρέσει ή οχι.

τώρα αν το βλεπεις αλλιώς, κατανοητό κ πάλι.

Δημοσ.

Τι δεν είναι απλό στη ζωή τότε;

Το φαΐ, το μ^%νί, το κόψιμο του δώρου για τους Δημόσιους; Σε τι δεν βάζεις το απλά μπροστά, και μπορεί να είναι σημαντικότερο από τη μουσική..; Εγκυκλοπαιδικά, να μαθαίνω.  :P

Δημοσ.

List of the most Famous Dubstep & Trap Musicians:

Tumbleweed01.gif

Συγνώμη που τάραξα τα στέκια του Βέρτη και του Ελληνικού έντεχνου, με αηδίες. Φεύγω.

Δημοσ.

Δεν τάραξες κανένα στέκι των σκουπιδιών που ανέφερες και ευπρόσδεκτα όποια νέα μουσικά είδη. Προτείνεις κάτι (και μπράβο) και ψάχνεις και κάτι παραπάνω γι'αυτό που σ'αρέσει.

Κάν'το με τρόπο και χωρίς υπεροψία, ποζεριλίκια και φανφάρες, και μιλάω γενικά, όχι μόνο γι'αυτό το θρεντ.

Ένας ζήτησε και άλλα κομμάτια (για όποια ώρα και όπως γουστάρει να τ'ακούει) και αυτόν τον έκραξες(!)

Δεν σε διώχνει κανείς, κάθε άλλο. Μόνη σου φεύγεις, και το κάνεις άγαρμπα.

food for thought και no offence

• Like 5
Δημοσ.

ί

Τι δεν είναι απλό στη ζωή τότε;

Το φαΐ, το μ^%νί, το κόψιμο του δώρου για τους Δημόσιους; Σε τι δεν βάζεις το απλά μπροστά, και μπορεί να είναι σημαντικότερο από τη μουσική..; Εγκυκλοπαιδικά, να μαθαίνω.  :P

ίσως καποια στιγμή καταλάβεις πως τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή ειναι τα απλά.

αυτα που δε χρειάζονται ορισμό για να καταλάβεις τι ειναι.

δεν χρειαζεσαι ορισμό γιατί τα έχεις βιώσει.

Βέβαια μπορεί εσυ να βιώνεις διαφορετικά τη μουσική.

και το "απλά μουσική" μπορει να σου ακούγεται κ  αρνητικό.

βάλε τώρα και το "ειναι απλά μουσική,με ό,τι αυτό συνεπάγεται"

και θα καταλάβεις οτι παρεξήγησες.

ηθελα να σου τονίσω έμμεσα ότι για κάθε ανθρωπο η μουσική είναι διαφορετικό feeling,

έχει διαφορετική λειτουργία στην καθημερινότητα-ζωή του.

έχεις ένα δίκιο βέβαια γιατί η λακωνικότητα καμια φορα παρεξηγείται εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

List of the most Famous Dubstep & Trap Musicians:

Tumbleweed01.gif

Συγνώμη που τάραξα τα στέκια του Βέρτη και του Ελληνικού έντεχνου, με αηδίες. Φεύγω.

Ηλεκτρονικη μουσικη ακουω fyi (περναω το τεστ τωρα?), αλλα και ο Βερτης και τα εντεχνα, οσο κι αν μου προκαλουν εμετο ειναι υποκειμενικα ζητηματα. Συνεπως ουτε εγω -αλλα κυριως ουτε εσυ που την εχεις πιστεψει- ειμαι/εισαι καμια μουσικη αυθεντια για να κρινεις το καλο, το κακο και το μετριο.

Απο κει και περα, επειδη γενικως εισαι του καλαμπουριου, κι επειδη ο τροπος που ανοιξες το τοπικ και εθεσες το ζητημα, πιο πολυ για καλαμπουρι ηταν, πηρες και αναλογες απαντησεις. Συνεπως "αν σπαζεσαι κοψου" (οπως τυγχανει να γραφεις σε αλλους, σε αλλα τοπικ).

Δημοσ.

Wut? Trap δεν ακούω αλλα dubstep ναι και πολύ!! Αμα θέλεις σε στέλνω μερικά καλά..

Λοιπον γιατί ακούν οι νέοι dubstep.? γιατί ειναι νέο είδος μουσικής και οι ελληναραδες έχουν συνηθίσει να ακούν ελληνικά και μπουζούκια κλπ.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...