ioannis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Θέλω να εγκαταστήσω τα windows 7 64 bit στον Lenovo G500, τι αλλαγές πρέπει να κάνω στο bios για να μπορέσω να τα εγκαταστήσω; Ευχαριστώ πολύ.
Federacion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Καμία. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Πριν κανεις την εγκατάσταση πήγαινε στην επιλογή για τους δίσκους και βάλες IDE mode αν ειναι σε AHCI 1
ioannis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καμία. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν έχεις ακούσει ομως για Legacy, UEFI κτλ. Πριν κανεις την εγκατάσταση πήγαινε στην επιλογή για τους δίσκους και βάλες IDE mode αν ειναι σε AHCI Ευχαριστω για την απαντηση.
Federacion Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον έκανα λάθος τότε. Έκανες κάποια αλλαγή στο BIOS?
ioannis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον έκανα λάθος τότε. Έκανες κάποια αλλαγή στο BIOS? Τωρα αγορασα το laptop χωρις λειτουργικο και εβαλα προσωρινα το ubuntu 13.10 σε legacy και τωρα προπονουμαι για windows 7 η 8 64 bit. Γιατι τωρα βλεπω καινουρια πραγματα και ειμαι ασχετος. Εαν μπορεις να με δωσεις οδηγιες, θα σου ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω.
Federacion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Έχεις ένα πολύ δυνατό και καλό μηχάνημα. Θα σε συμβούλευα να βάλεις τα 8.1 64bit clean install. δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι σε bios ή οτιδήποτε άλλο. Αν το έχεις χωρίς λειτουργικό, μπορείς να τα αγοράσεις (με όποιο τρόπο επιθυμεις ) και να τα εγκαταστήσεις κανονικά όπως θα έκανες σε έναν οποιοδήποτε άλλον υπολογιστή. Και να ήθελα δε νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω αν δε καταλάβω τι άλλο ζητάς. Η εγκατάσταση είναι εύκολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα