Προς το περιεχόμενο

PATH system variable (Java)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Η ερώτηση που θα κάνω έχει σχέση με το Minecraft server.exe

Λοιπών, κάτι έγινε εδώ κι λίγες μέρες κι όταν πάω να ανοίξω το server.exe (minecraft 1.7.2) μου ανοίγει το παράθυρο του server αλλά δεν μου δείχνει κανένα γράμμα ούτε τίποτα παρά μένει κενό...Μπήκα εδώ http://www.java.com/en/download/help/path.xml αλλά δεν έβγαλα άκρη μιας κι δεν είμαι κι ο καλύτερος στα Αγγλικά, αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου μεταφράσετε το λέει ή να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω τον σέρβερ...

Υ/Γ Έχω wind vista, για κάποιον λόγο μπορώ να φτιάξω σέρβερ στο 1.6.2 ενώ στο 1.7.2 δεν μπορώ κι μου γίνετε το πρόβλημα που προανέφερα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αυτό που λέει είναι να κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες στο εικονίδιο Υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας ή στο μενού Έναρξη και μετά να πατήσεις αριστερά στις εργασίες εκεί που λέει Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

Μετά, στο παράθυρο που θα ανοίξει, να πατήσεις στο κουμπάκι Μεταβλητές περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο με τις μεταβλητές να εντοπίσεις την μεταβλητή Path και να την κάνεις επεξεργασία και να προσθέσεις στο τέλος ένα Ελληνικό ερωτηματικό αν δεν υπάρχει και το path για τη διαδρομή που θέλεις

π.χ. ;C:\program files\minecraft\

Δημοσ.

δεν έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι, αλλά έτσι όπως το λες

α) δοκίμασε απεγκατάσταση τη java, εγκατάσταση από την αρχή , είναι στο 1.7.45 νομίζω τώρα έκδοση.

β) αν δε σου παίξει, γιατί δεν κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανα την παλιότερη έκδοση που σου δούλευε? Πάντως ενδέχεται, εφόσον με παλιά έκδοση δούλευε και με νέα όχι, να έχει βγει και καινούργια έκδοση/update του minecraft για αυτή τη δουλειά, για server, ψάχτο κι αυτό λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...