Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πσ ειναι για ενα φιλο μου και επειδη την προηγουμενη φορα ειμουν ευχαριστιμενος απο εδω και ειπα να ξαναβαλω τοπικ για να μας βοηθησετε

Ποσό που διαθέτουμε :750-800

Χρήση υπολογιστή :κυριος gaming,internet,ταινιες και λιγο photoshop

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.εχουμε μια http://www1.viewsonic.com/products/archive/va1903wb.htm#tabbox_specs

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Σαλαμινα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?καλητερα απο ενα αλλα και απο διαφορα να ειναι δεν εχουμε προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο εμας

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι εχουμε win7 64 bit

δεν θα χρειαστη σκληρος δισκος για τωρα.Μας ενδιαφερει το o/c και το sli/cf

Δημοσ.

Εισαι σε αναλυση 1440x900 και θα πας σε αναλυση 1920x1080,αρα αξιζει και με το παραπανω.Ασε που η οθονη ειναι κατι που σου μενει και προσφερει καλυτερη εμπειρια οχι μονο στα παιχνιδια αλλα και σε ολες σου τις δουλειες/ασχολιες στο Pc. Ειναι απο τις καλες επενδυσεις που κανει καποιος στο Pc.

Δημοσ.

CPU AMD AM3+ FX-6300 Box

Mod SoAM3+ GBT GA-990XA-UD3 (990X/ATX)

GRA PCX GBT R9 28XOC-3GD

HDA 1000GB WD WD10EZEX 7200rpm 64MB

CD DVD-ROM Samsung SH-118AB/BEBE 18x

Thermaltake Smart 630W 80Plus

ATX Midi oN Techsolo TC-G15

650€

+
SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3

G.SKILL F3-2400C11D-8GXM 8GB (2X4GB) DDR3 2400MHZ CL11 RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT

166.60 €

μπορεις να πας και στον FX-8350 αν θες να αυξήσεις λιγο το budget και να βαλεις και μια ψυκτρα της αρεσκειας σου. επισης αν ειναι αυστηρα 800 το budget βγαζεις το dvd-rw και εισαι ~just. 

Δημοσ.

αρα μονο μητρικη και μνημες αλλαζω.τα υπολιπα με την συνθεση οκ κατι αλλα επειδη δεν καταλαβα πιο μιτρικη να παρω δεν εχω πρβλημα αν αργη λιγο το σλι και δεν ειναι σε x16-x16 και ειναι σε χ8-χ8

α και ssd και γενικα σκληρο αργοτερα εχω ειδη εναν σκληρο εκτος απο αυτο κατι αλλο το πσ θα παιζει ολα τα παιχνιδια στο φυλλ?

μια ιδεα που μου καρφωθικε ειναι αν θα μπορω να κανω στρεαμ στο λολ γτ θελω να κασταρω διαφορα τουρνουα?

Δημοσ.

Θα κάνεις SLI ?

Γιατί δεν βάζεις λίγο πιο δυνατή κάρτα? Πχ. μια GIGABYTE R9 280X 3GB DDR5 ?

Επίσης αν θες να κλοκάρεις καλά το cpu (8320) βάλε μια καλύτερη ψύκτρα. Κάποια SCYTHE ASCYRA , XIGMATEK AEGIR ή SCYTHE MUGEN 3100 (όχι 4100)

Από εμένα αυτό + ψύκτρα 

2013_11_11_18_46_53.jpg

Σκληρό αυτόν που έχεις και ψύκτρα την

http://www.skroutz.gr/s/3191183/Scythe-Ashura.html?keyphrase=scythe+ashura

scythe-scasr-1000-ashura-cpu-cooler_i230

Μητρική δες και την GIGABYTE 990XA-UD3 R3.0 αν θες crossfire μελλοντικά ή αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το max overclock.

Δημοσ.

ναι αλλα μου λενε τα παιδια να παρω μια οθονη και λεω τοτε ενταξει να αξιολογισουν την δικια μου συνθεση με την οθονη και και μου πουν και αυτοι τις δικες τους

Δημοσ.

ναι αλλα μου λενε τα παιδια να παρω μια οθονη και λεω τοτε ενταξει να αξιολογισουν την δικια μου συνθεση με την οθονη και και μου πουν και αυτοι τις δικες τους

Αν πας για νέα οθόνη αυτή την στιγμή υψηλης ανάλυσης (1920 χ1080p) και κάνεις θυσίες στα υπόλοιπα κομμάτια ΔΕΝ θα μπορείς να παίξεις με τα πάντα στο max σύγχρονους τίτλους !!!

Εγώ θα έπαιρνα την σύνθεση που σου πρότεινα που είναι πολύ δυνατό συνολάκι για τα χρήματά του και θα μάζευα άλλα 130-160€ αργότερα για νέα 23-24 IPS FULL HD οθόνη !

http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html

17367363-7348.jpg

http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html

Screen-Shot-2013-05-22-at-2.36.51-PM.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...