Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από μένα κάρτα γραφικών καλύτερα να πάρεις ATI γιατί από μια έκφραση που είχα δη σε ένα φόρουμ οι ATI είναι πραγματικά σκυλιά άσε που όσες nvdia είχα σε λάπτοπ  καήκανε από τη στιγμή που το γύρισα σε ATI 1)Καλύτερα χρώματα σε game και 2)και πιο σημαντικό όχι τόσο μεγάλες θερμοκρασίες όπως η nvdia άποψη μου βέβαια άμα θες την ακούς καλο απόγευμα :)

Ελπιζω να το ξερεις οτι αυτα που λες δεν ισχυουν ετσι?

Και πρωτου σκεφτεις nVidia fanboy απλα να αναφερω οτι ειχα 2 nVidia και οι 2 καηκαν και δεν τους εκανα το παραμικρο...ουτε oc ουτε τιποτα τετοιο...και τωρα εχω HD 6770 1GB η οποια με OC εχει πολυ καλες επιδοσεις και απο θερμοκρασιες το καλοκαιρι δεν πηγαινε πανω απο 70c αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι απογοητευμενος απο την nVidia...οι καρτες πρεπει να αλλαζουν τουλαχιστον 1 φορα καθε 4 χρονια εαν θελουμε να βαδιζουμε σχετικα κοντα στα χναρια της τεχνολογιας!Να προσθεσω ακομα οτι οι GPU καιγονται πιο ευκολα απο τις CPU λογο διαφορας των transistor...Οσο για τα χρωματα που αναφερεις...σε αυτο αφηνω καποιον αλλο ποιο εξειδικευμενο να ριξει φως στην υποθεση!

Ειμαστε ακριβως στην ιδια θεση οποτε μην το παρεις ως επιθετικο το κειμενο :P

Εαν εχω κανει κανενα λαθος ας με διορθωσετε γιατι η παραπληροφορηση ειναι χειροτερη απο την αγνοια...

Δημοσ.

Βασικά αν πάρεις μια καλή κάρτα με 512 bit  δίαυλο θα τραβήξει πολλά χρόνια. Ένας φίλος μου είχε πάρει την xfx 8800gts με 512bit και  512gddr5 και την άλλάξε φέτος λόγω ότι πιχέλιαζε και είχε παίξει τα πάντα μέχρι τώρα. Βέβαια έπαιζε σε 21άρι monitor.

Υ.Γ. την κάρτα την πήρε το 2006!

Ας πούμε αν διάλεγα σήμερα μεταξύ R9 290 και GTX770 θα πήγαινα στην 290... με 512 bit δίαυλο!

Δημοσ.

Βασικά αν πάρεις μια καλή κάρτα με 512 bit  δίαυλο θα τραβήξει πολλά χρόνια. Ένας φίλος μου είχε πάρει την xfx 8800gts με 512bit και  512gddr5 και την άλλάξε φέτος λόγω ότι πιχέλιαζε και είχε παίξει τα πάντα μέχρι τώρα. Βέβαια έπαιζε σε 21άρι monitor.

Ας πούμε αν διάλεγα σήμερα μεταξύ R9 290 και GTX770 θα πήγαινα στην 290... με 512 bit δίαυλο!

Που κολλάει αυτο τωρα με το θέμα του παιδιού που αφορά καρτα για λαπτοπ....??  :wacko:

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια βοηθηστε με..εγω ειμαι λιγο ασχετος γιαυτο ζητησα βοηθεια.η καρτα που σας δειχνω και καηκε που μαλλον ειναι η nvjdia gforce 8400m 256 και σας την εχω και φωτο με τις καρτα μπορω να την αντικατΣτησω με χαμηλο ομως κοστος.γιατι να δωσω 100 και ευρω για ενα λαπτοπ 7 χρονων δε νομιζω οτι αξιζει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βασικα οπως προαναφερατε και πανω δεν νομιζω να αξιζει...λογικα θα του ξαναβγαλει προβλημα 7 χρονων καρτα και αχρησιμοποιητη να ναι απο την πολυκαιρια θα τα παιξει τοσο καιρο το τσιπακι...Διορθωστε με εαν κανω λαθος...

Αμα καποιος θελει PhysX και τους CUDA τη σημασια εχει?

+ Απλα αυξησαν τον διαυλο και εριξαν τα ρολογια(οχι τα ρολογια κατι εριξαν η αφησαν ιδιο ομως αποσο θυμαμαι οποτε δεν εχει νοημα...βεβαια παιρνανε πολλα δεδομενα ανα δευτερολεπτο αλλα και παλι δεν βγαζει νοημα γτ υπαρχουν αλλες με 384Bit που νικανε...

Δημοσ.

Φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα...(κ μαλλον το ιδια λαπτοπ :-( ) ειχα την nvidia gforce 8600m gt στα 512ΜΒ.

Δεν ηθελα να παρω αλλο λαπτοπ για μια καρτα που μπορει στην τελικη να αλλαξει

Η καρτα  φτιαχνετε ....αλλα αστο...παρε ενα πχ.

ρωτησα στα e-shop κ μπορεις να αγορασεις κ απο εκει...(oι τιμες κυμαινονται μεχρι τα 200€ max)

αλλιως e-bay,amazon κλπ...

νομιζω οτι μπορεις να βαλεις την ιδια που εχω παρει τωρα...λιγο μικροτερη (256ΜΒ) αλλα την δουλεια την κανει

(Nvidia gforce 8600m gs).  ειναι MXM II δεν ειμαι τεχνικος αλλα μαλλον θα κουμπωνει.

ημουν τυχερος κ την βρηκα σε καλη κατασταση μεταχειρισμενη απο χαλασμενο λαπτοπ φιλου,ακομα δεν μου εβγαλε προβληματα...

ελπιζω να ψιλοβοηθησα... B)

Δημοσ.

Η 8800GTS έχει 320bit δίαυλο και αν έχεις για κάτι αμφιβολία υπάρχει πάντα η ιστοσελίδα της NV να την συμβουλευτείς: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-8800-gts/specifications

Αν πας εσύ σταθερά μόνο σε πλατύτερο δίαυλο δίχως να συνυπολογίζεις ΚΑΙ την συχνότητα είσαι άξιος της μοίρας σου.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι κάρτες γραφικών Nvidia 8400 & 8600 κατά 90% δεν κάηκαν και επισκευάζονται. Πρόκειται για ελαττωματικές σειρές που λόγο θερμοκρασιών ξεκολλάει η επαφή τους από τη μητρική. Υπάρχει ο κασκαντερικός τρόπος με το πιστολάκι μαλλιών... αλλά θέλει πολύ προσοχή γιατί κινδυνεύετε να καταλήξετε παραμάσχαλα με το μηχάνημα στον κάδο. Τώρα εάν το μηχάνημα είναι πάνω από 4ετία αξίζει το ρίσκο. Υπάρχει επίσης και αυτή η πιο επαγγελματική επιλογή αλλά δεν γνωρίζω το κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...