Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!θέλω να ανεβάσω τα Ρολόγια στην κάρτα..το δοκίμασα και από τι είδα το πολύ μεχρι1000/1500 φτάνει...μετά κολλάνε οι drivers..τι μπορώ να κάνω να το ανεβάσω πάρα πάνω,.κάτι έχω διαβάσει για το bios τηςκάρτας να το πλάσαρε..γενικά μπορεί να με βοηθείσεις κάποιος..???

Δημοσ.

Μπορει να εχεις πεσει σε παραπολυ κακο κομματι. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει ακομα 7970 που να μην περναει τα 1000 στον πυρινα.

Ποιους drivers εχεις;

Δημοσ.

Τους 13.11 beta..κακό κομμάτι δεν νομίζω δεν θα μου έβγαζε κάποιο πρόβλημα γενικα;;

Εννοει κακο κομματι για overclocking. Η καθε καρτα ειναι διαφορετικη και δεν clockαρεται το ιδιο. Δοκιμασες να ανεβασεις voltage?

Δημοσ.

Ανοιξες gpuz,και σου δειχνει 1.25V?? Αν οχι,απο msi afterburner βαλε 1250mV το ρευμα, +20 powertune,  και 1100 το core clock. Το memory αστο οπως ειναι στα  stock,αυτο πιστευω οτι εφταιγε και ετρωγες crash.

Δημοσ.

Οπως ανοιγεις το catalyst,πας  amd overdrive,και μια πρασινη μπαρα την κλικαρεις για να κλεισει ,αν θυμαμαι καλα. Απλα το απενεργοποιει αυτο..

Δημοσ.

Κλεισε το overdrive απο το catalyst. Κατεβασε msi afterburner, βαλε αρχικα 1100 core και ασε ως εχει την memory, + 20 το powertune και δοκιμασε να δεις τι κανει. Αν crasharei ξεκινα να ανεβαζεις mV λογικα stock εισαι 1175.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...