Superuser Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κάρτα:lexar micro sdhc 16gb 6 class πρόβλημα: δεν μπορώ να την κάνω format σε fat32 Συσκευές που χρησιμοποίησα: υπολογιστής και 2 αντροιντ τηλέφωνα Λογισμικά που χρησιμοποίησα: icare recovery,mini partition tool,low disk partition,ένα HP... καί μερικά ακόμη που δεν θυμάμαι Άλλους μεθόδους;; : Κάτι εντολές στο start- run αλλά χωρίς επιτυχία Εγγύηση: ο κατασκευαστής θυμάμαι ότι της δίνει 10χρόνια,εγώ την έχω 2 αλλά δεν έχω την απόδειξη αγοράς Ιδιότητες: ο υπολογιστής την βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο αλλά δεν δείχνει χωρητικότητα κ ζητάει format που αποτυγχάνει να κάνει.Μερικά από τα παραπάνω προγράματα την βλέπουν σαν χωρητικότητα,άλλα καθόλου και το low disk της έκανε format(έτσι έδειχνε) αλλά ήταν σαν να μην της έκανε.. Ερώτηση:Είναι νεκρή ή υπάρχει κάποια ελπίδα που δεν δοκίμασα;;; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όποιος ασχοληθεί.. *Παρακαλώ να διαγράφει το προηγούμενο "απρεπές" θέμα μου Ευχαριστώ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από Superuser 1
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Απο οτι φαίνεται εχεις κανει τα περισσότερα για να μην πω ολα που μπορεις να κανεις οποτε μαλλον εχει καει η καποιο πρόβλημα παίζει , αν σε καλύπτει η εγγύηση πισω για αλλαγή για την απόδειξη που λες πολυ πιθανόν απο το κατάστημα που την εχεις αγοράσει να εχουν κρατήσει αντίγραφο οποτε πάρε ενα τηλέφωνο η ρώτα
Superuser Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μάλιστα.. Αγοράστηκε από φίλο σε γερμανικό κατάστημα διότι τότε εδώ είχε τα τριπλάσια...τρέχα γύρευε δηλαδή. Έχω στείλει κ ένα μέιλ στο support της lexar..προφανώς θα μου απαντήσουν αύριο..να δω τι θα πούν κ αυτοί Επίσης κάποιο λογισμικό από τα παραπάνω μου έβγαλε write protection error αλλά το συνοδευτικό card reader δεν έχει ανάλογο διακόπτη με αποτέλεσμα να μπω με κάποιες εντολές(τις βρήκα σε κάποια search που έκανα..)στο disk volume(νομίζω..) για να κάνω remove protection αλλά δεν βρήκα τέτοια επιλογή στην λίστα που είχε διάφορες εντολές... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από Superuser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα