La_MoRt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα μια γνώμη. Έχω ένα laptop το οποίο ξαφνικά σταμάτησε να ανοίγει και κολλάει στην σημαία των windows. Μετά από κάποια ώρα (2 λεπτά) πετάει μπλε οθόνη που δείχνει πρόβλημα σε hardware γενικότερα χωρίς να διυκρινίζει τι είναι. Προσπάθησα για format με cd και κολλάει στο μήνυμα εκκίνηση του προγράμματος εγκατάστασης. Σκέφτηκα μήπως φταίει το cd-rom και το έκανα και με usb stick αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Εγώ σκέφτηκα μήπως είναι σκληρός δίσκος. laptop:toshiba satelite L40-16D model:PSL48E-01R01QGE OPERATING SYSTEM: WINDOWS 7 Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 κατεβασε το hard disk sentinel σε bootable μορφη και περασε το σε stick,τρεξε τον υπολογιστη απ το stick να δουμε την κατασταση του δισκου.
La_MoRt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Και πως θα το κάνω το αρχείο bootable;
La_MoRt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Τελικά το βρήκα πως γίνεται το κάνω και δεν με αφήνει να το δουλέψω γιατί γράφει the boot file is missing. Καμία ιδέα;
arc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 morth θα σου ειναι πιο ευκολο να βγάλεις το δίσκο και να τον δεις σε αλλο υπολογιστη. Επισης προσπάθησε να κοιτάξεις τις μνήμες του υπολογιστή σου με το memtest (υπάρχει έτοιμο boot ή σε linux live dvds αλλά πρέπει να το φτιάξεις σε αλλο υπολογιστή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα