Προς το περιεχόμενο

Lg Optimus G

Kenny McCormick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα είμαι από τους "τυχερούς" που παρέλαβαν το κινητό της προσφοράς όμως δεν γνωρίζω και πάρα πολλά από smartphones. Απορία πρώτη αξίζει να γίνει root (από ότι κατάλαβα root=super user?) αν γίνει κάτι τέτοιο δεν καλύπτεται από την εγγύηση σωστά ; (γίνεται unroot?) Επίσης με το 4G πρέπει να κάνω νέες ρυθμίσεις από τον πάροχο μου ; Τέλος από εφαρμογές έχετε να προτείνεται κάτι ; (android marktet = free ?)

Συγγνώμη αν κούρασα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε αν υπάρχουν εφαρμογές που πιστεύεις ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τότε Ναι , αξίζει να γίνει root. Γνώμη μου είναι να το αφήσεις όπως είναι , δεν υπάρχει κάμία πιθανότητα με το hardware που έχει να μην λειτουργούν τα πάντα σωστά και γρήγορα. Δεν νομίζω να καλύπτεται από την εγγύηση αν γίνει root. Για το 4G δεν γνωρίζω

Σίγουρα αρκετές εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες δεν θα τις χρησιμοποιήσω ποτέ απλά δεν θέλω να ρισκάρω να χάσω την εγγυήση για αυτό το λόγω.Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου και αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι από τα παραπάνω ας με διαφωτίσει.

Σίγουρα αρκετές εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες δεν θα τις χρησιμοποιήσω ποτέ απλά δεν θέλω να ρισκάρω να χάσω την εγγυήση για αυτό το λόγω.Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου και αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι από τα παραπάνω ας με διαφωτίσει.

Root δεν σου χρειαζεται ακομα αυτο ειναι σιγουρο.Η συσκευη σου θα τρεχει μια χαρα και χωρις αυτο.Οσον αφορα την εγγυηση χανεται οταν κανεις root αλλα μπορεις πολυ ευκολα να κανεις και unroot σε περιπτωση που χρειαστεις εγγυηση.Για εφαρμογες σκαλισε λιγο μεσα στο play store και θα βρεις αυτα που θελεις.Για το 4g δυστυχως δεν γνωριζω γιατι δεν παιζει να ερθει ποτε στην περιοχη μου :P

Για το 4G μπορώ να σου πω σίγουρα ότι αν η κάρτα σου είναι πάνω του 1,5 έτους θα χρειαστεί να την αλλάξεις (5 ευρώ) όπως και εγώ. Κάθε εταιρία έχει αριθμό που μπορείς να πάρεις για την ενεργοποίηση . Αν είσαι vodafone είναι το 1285. Αν σου λέει ότι δεν γίνεται θέλεις καινούρια κάρτα.

Για το root  και την επανενεργοποίηση εφαρμογών, κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι ότι , απενεργοποιώντας κάποιες , εξοικονομείς από την κατανάλωση μπαταρίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...