Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν κανενα 6μηνο εναν 2,5'' εξωτερικό Intenso 750GB (νομιζω τοσο ειναι). Σήμερα τον σύνδεσα στον υπολογιστή και μου ζήτησε να τον φορμάρω. Φυσικά και δεν το εκανα. Το δοκιμασα ξανα και ξανα αλλά τίποτα. Έτρεξα το "EaseUS Partition Recovery 5.6.1" αλλά δεν εκανε δουλειά. Τωρα εδω και κανενα 4ωρο τρέχω ανάλυση με το "AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.2" είναι στο 40% περίπου και περιμένω. Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάποια λύση στο ζήτημα, γρήγορη, απλή, αποτελεσματική;

Θα περιμένω βεβαια να τελειώσει το πρόγραμμα την δουλεια του αλλα δε νομιζω να κανει κάτι.

Την εχετε πατήσει; πως το λυνουμε το ζήτημα;

Δημοσ.

Φυσικά και τον εχει χρησιμοποιησει ξανα. Εχω απειρα δεδομενα μεσα... Αν δεν ειχα τιποτα σιγα, ενα φορματάκι και τελος. Απλά εχει ΠΟΛΥ δεδομενο μεσα και δε παιζει να γινει φορματ επειδη μετα θα θελει ανάκτηση - πράγμα σχετικά ευκολο - αλλα ειναι τοσο πολυπλοκο να φτιαξω ξανα φακελους-υποφακελους. Αστα...

Δημοσ.

Μετά απο 6 ωρες αναζήτησης στο "FAST MODE" δεν βρηκε partitions... :fear:

Δημοσ.

Αλλο καλώδιο USB δεν παιζει επειδη ειναι USB 3. Το δοκίμασα σε αλλο PC ομως τα ιδια. Δεν ξερω τι παει να πει RAW ομως μου τον εμφανίζει σαν unformated. Με το AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.2 βλέπω κανονικά τα περισσότερα απο τα αρχεία μου (μη πω ολα) και βλεπω κανονικα και το ονομα που ειχα δωσει στον δισκο. Εκανα 1002 προσπάθειες για να ξαναχτισω τα χαλασμενα sector/partitions πως τα λενε κι ολας με κατι οδηγιες που βρηκα αλλα @@ τιποτα. Πρεπει να το παω για ανακτηση γμτ και θελει τουλάχιστον 150€... που θα τα βρω... :cry:  τι θελω κι αγοραζω μουφα εταιρειες μου λετε; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ INTENSO! απο οταν τον πηρα μου εκανε κολπακια... μακρια!! :shifty:

Δημοσ.

Αφου απο οταν τον πήρες σου έκανε διάφορα έπρεπε να τον πας πισω, βασικά για βαλε μια το hdsentinel και δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος

Δημοσ.

Ο δισκος ναι εμφανιζεται σαν RAW στο disk management. Αλλο παλι το hdsentinel... εχω δοκιμασει 4 προγραμματα. θα το δοκιμασω κι αυτο και θα ποσταρω.

Edit: το hdsentinel μου λεει

"Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δε βρέθηκαν προβληματικοί ή αδύναμοι τομείς και δεν υπήρξε σφάλμα κατά το spin up ή τη μεταφορά δεδομένων .

Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...