martinoff Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 belo, give it a tray ειναι και δικο μας παιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 με μια πρώτη ματιά στο youtube μου φαίνεται πιο καγκούρικο και από το enlightenment χαχαχααχαχ θα το δοκιμάσω όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 με το stock ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καλή φάση το belo τελικά, είναι και ροζ αντρίλα λίγο τα watched μπερδεύουν και θα ήθελε ένα κατακόρυφο view για τις ταινίες το κρατάω και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ξερεις ποσο καιρο του λεω να το κανει μαυρο ειναι γρηγορο ομως και δεν σπαει με καθε νεα build για ολες τις δοκιμες ομως κραταω την stock, το πιο σφαιρα απο ολα τα skin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) έχει και github βλέπω update έχω κάτσει κάνα μισάωρο και παίζω σαν μλκς με το wiimote και το skin γ@μεί, το στειλα το aeon Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2013 από warlock9_0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα