warlock9_0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 από χθες το xbmc την άκουσε δεν εμφανίζει κανένα επεισόδιο στις σειρές ενώ υπάρχουν ( αν πάω από τα sources τα βλέπω) είχα την 13 alpha 9, έσβησα τη library, την έκανα clean, έσβησα και ξαναέβαλα τα sources, τίποτα μέχρι και όλο το φάκελο του xbmc έσβησα, έβαλα την 12 και πάλι τίποτα σε άλλο pc με windows τα βλέπει κανονικά πχ δείχνει οτι έχει επεισόδια μόλις μπω μέσα τίποτα στα files τα δείχνει κανονικά και παίζουν κανείς καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μήπως υπάρχει κανένα φίλτρο ενεργοποιημένο, ή παίζει τίποτα με την "hide watched"; Αναφέρομαι στα view options. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 μπα, το δειχνω στην 3η φωτογραφία είναι επιλεγμένα όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 mv ~/.xbmc/userdata/source.xml ~/source.xml αν δεν mv ~/.xbmc/userdata/guisetting.xml ~/guisetting.xml και στην χειρότερη όλο τον ~/.xbmc μάλλον διαλύθηκε η database Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 τα έχω κάνει όλα δοκίμασα τώρα στο laptop που δεν είχε ποτέ xbmc και κάνει τα ίδια ακριβώς δεν βρίσκει κανένα επεισόδιο μέσα στο tv shows αλλά στα files τα έχει όλα άνοιξα το debugging, την ώρα που τρέχει ο scraper τα αναγνωρίζει σωστά είδα log από το δικό μου και το σύγκρινα με ένα από windows μηχάνημα τρέχει τα ίδια ακριβώς queries, σε windows φέρνει αποτελέσματα, σε linux όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ελα μην ντεμπελιαζεις http://www.heypasteit.com/clip/11HK ./xbmc αν ειναι ok ειναι θεμα packager, mail να το φτιαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 θα δοκιμάσω να το κάνω το βράδυ μόλις γυρίσω το build μου είναι μια μέρα μετά από το δικό σου compiled, από το debian multimedia άλλο που παρατήρησα, τα δείχνει τα επεισόδια και στα recently added εντύπωση μου κάνει όμως οτι έβγαλα τα πάντα, έσβησα όλο το .xbmc και πέρασα την 12 αλλά πάλι μπάλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν δοκίμασα ακόμα να κάνω compile αλλά είδα αυτό και θα τρελαθώ, με trollάρει άνοιξα την sqlite βάση με τα video το query που τρέχει και δεν βρίσκει τίποτα είναι περίπου αυτό (έβγαλα τα aggregates) SELECT episodeview.c12, path.strPath, tvshowview.c00, tvshowview.c01, tvshowview.c05, tvshowview.c08, tvshowview.c14, tvshowview.c13, seasons.idSeason FROM episodeview JOIN tvshowview ON tvshowview.idShow = episodeview.idShow JOIN seasons ON (seasons.idShow = tvshowview.idShow AND seasons.season = episodeview.c12) JOIN files ON files.idfile = episodeview.idfile JOIN tvshowlinkpath ON tvshowlinkpath.idShow = tvshowview.idShow JOIN path ON path.idPath = tvshowlinkpath.idPath το τρέχω κι εγώ και δεν μου βγάζει τίποτα αν το αλλάξω και το κάνω έτσι που είναι ΤΟ ΙΔΙΟ, μου δίνει κανονικά αποτελέσματα τις σεζόν όπως πρέπει select episodeview.c12, path.strPath, tvshowview.c00, tvshowview.c01, tvshowview.c05, tvshowview.c08, tvshowview.c14, tvshowview.c13, seasons.idSeason from files JOIN episodeview on files.idfile = episodeview.idfile JOIN tvshowview ON tvshowview.idShow = episodeview.idShow JOIN seasons ON (seasons.idShow = tvshowview.idShow AND seasons.season = episodeview.c12) JOIN tvshowlinkpath ON tvshowlinkpath.idShow = tvshowview.idShow JOIN path ON path.idPath = tvshowlinkpath.idPath μπορεί κάποιος να ποστάρει το debug log την ώρα που μπαίνει μέσα σε μια σειρά και μετά σε μια σεζόν? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από warlock9_0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 http://sprunge.us/gSTh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 βρέθηκε ο ένοχος http://trac.xbmc.org/ticket/14646 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 άλλαξα το query, το έκανα build και τώρα είναι εντάξει μόλις γίνει update η libsqlite θα το βάλω κανονικά γιατί δε μου αρέσει να είναι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τωρα που βρηκες τι ειναι, μπορω να ρωτησω ποιο εινια το skin που χρησιμοποιεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 aeon nox το μόνο που βλέπεται κατα τη γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Περιμενα κατι λιγοτερο κοινο Ναι, ειναι απο τα ομορφα, αλλα το πολυ blink blink με χαλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 κι εγώ θα το ήθελα λίγο πιο απλό αλλά δεν έχω βρει τίποτα εξίσου βολικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα