jimis2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Ποια μέθοδος είναι προτιμότερη για προστασία των CD κατά την εγγραφή. Superlink ή Burnproof Έκανα μια βιάστική αγορά. πήρα ένα CD-R της LG 52x24x52 που χρησιμοποιεί superlink. Αυτο είναι καλό - κακό ή αδιάφορο; Δεν το έχω ανοίξει ακόμη και μπορώ να το επιστρέψω. Απαντήστε γρήγορα
Dreamstorm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 exo tin entiposi pos oles oi prostasies egrafis pano kato kanoun ta idia pragmata apla kathe etairia to onomazei diaforetika.
georgeadams Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Ναι. Η βασική αρχή λειτουργίας είναι η ίδια. Απλώς, για λόγους copyright κάθε εταιρία κάνει μικροαλλαγές και το ονομάζει αλλιώς (burnproof, justlink, safeburn, superlink κλπ). Μην ανησυχείς...
kom Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 θα συμφωνήσω με τον dreamstorm το sony που έχω έχει Power burn αλλά κάνει ακριβώς τα ίδια με το burn-proof - superlink και δεν ξέρω και γώ τί άλλο κυκλοφορεί στην πιάτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.