Grey Warden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν απο δικο μου λαθος χρειαστει service η εκδοση 32 gb λογω προβληματος λογισμικου , θα το δεκτει η ελληνικη αντιπροσωπεια? με το αζημιωτο.. Αν πληρώσεις λογικά θα δεχτεί. Τι πρόβλημα σου παρουσίασε;
silentpower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν πληρώσεις λογικά θα δεχτεί. Τι πρόβλημα σου παρουσίασε; Μπρικαρε ασχημα και οι οδηγοι που κυκλοφορουν δεν βοηθησαν. Πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι αν ειναι ευρωπαικο εχει εγγυηση ( γενικα μιλαω για 32gb) αν οχι κ θελει ανταλλακτικα εχουμε θεμα.
Grey Warden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το πηρες απο skroutz ευρωπαικο θα ειναι.
silentpower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το πηρες απο skroutz ευρωπαικο θα ειναι. ebay δυστυχως...
Makeran111 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ebay δυστυχως...Πιθανόν και πάλι να είναι ευρωπαϊκό. Νομίζω μπορείς να το δεις με το IMEI.
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πιθανόν και πάλι να είναι ευρωπαϊκό. Νομίζω μπορείς να το δεις με το IMEI. Μπορεις να σταματήσεις να ξεθάβεις θέματα;
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Παλι καλα που τον βοηθησες ρε φιλε 2
SIP1995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πιθανόν και πάλι να είναι ευρωπαϊκό. Νομίζω μπορείς να το δεις με το IMEI. Νεκρανάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα