Προς το περιεχόμενο

APPLE IPHONE 5C 32GB BLUE 588e@eshop crazy sunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη ειναι η ουσια και οποιος καταλαβε........καταλαβε!

Αυτό που λέω σε όσους κατηγορούν για φιγούρα, μόδα, την αγορά ενός ακριβού κινητού, είναι πως πρόκειται για μία συσκευή που την χρησιμοποιείς συνέχεια. Όλη μέρα την χειρίζεσαι. Έτσι λοιπόν θες να σου αρέσει εμφανισιακά, να είναι βολική και οι λειτουργίες που έχει να είναι λίγες, εύχρηστες, άμεσες χωρίς να πονοκεφαλιάζεις και πάνω απ' όλα λειτουργείες για να προσφέρουν και όχι για αν τις κάνεις επίδειξη στους φίλους σου και μετά να τις απενεργοποιήσεις ή να προσπαθήσεις να τις χρησιμοποιήσεις επειδή τις πλήρωσες.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το πραγμα που οποιοδήποτε θέμα με iPhone το ισοπεδωνετε με τις κοινωνικοοικονομικές σας φαμφάρες με αρρωσταίνει...

Γουστο και καπέλο του καθενός να κάνει οτι θέλει με τα χρήματα του... Άλλοι τα σκάτε για γραφικά και i7 για να παίξετε wow, σας ειπε κανένας τιποτα;

Εγω δουλευα μια εβδομάδα για να το πάρω, μια κοπελίτσα σε ενα μαγαζί με ρούχα δούλευε 1,5 μήνα και ο γιος του Γιαγκου δράκου ξύπνησε, πηγε στο περιπτερο για τσιγαρα και ειχε όρεξη  και το πήρε... Το πως θα διαχειριστεί ο καθένας την τσεπη και τις επιλογές του δε νομίζω οτι είναι αξιο κρίσης απο κανένα δικαστη εδω μέσα.

Τεσπα, ontopic, η καλη τιμή του e-shop όντως... Αθλιο παρόλα αυτα σαν τηλέφωνο... Ουτε 350 δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου - καθαρα και μονο λόγω εμφάνισης...

• Like 8
Δημοσ.

αυτο το πραγμα που οποιοδήποτε θέμα με iPhone το ισοπεδωνετε με τις κοινωνικοοικονομικές σας φαμφάρες με αρρωσταίνει...

Γουστο και καπέλο του καθενός να κάνει οτι θέλει με τα χρήματα του... Άλλοι τα σκάτε για γραφικά και i7 για να παίξετε wow, σας ειπε κανένας τιποτα;

Εγω δουλευα μια εβδομάδα για να το πάρω, μια κοπελίτσα σε ενα μαγαζί με ρούχα δούλευε 1,5 μήνα και ο γιος του Γιαγκου δράκου ξύπνησε, πηγε στο περιπτερο για τσιγαρα και ειχε όρεξη  και το πήρε... Το πως θα διαχειριστεί ο καθένας την τσεπη και τις επιλογές του δε νομίζω οτι είναι αξιο κρίσης απο κανένα δικαστη εδω μέσα.

Τεσπα, ontopic, η καλη τιμή του e-shop όντως... Αθλιο παρόλα αυτα σαν τηλέφωνο... Ουτε 350 δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου - καθαρα και μονο λόγω εμφάνισης..

Τεσπα, ontopic, η καλη τιμή του e-shop όντως... Αθλιο παρόλα αυτα σαν τηλέφωνο... Ουτε 350 δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου - καθαρα και μονο λόγω εμφάνισης...

μα φυσικα ο τροπος που διαχειριζεται καποιος τα λεφτα του εχει να κανει με τις προτεραιοτητες που βαζει....για αλλους ειναι το iphone για αλλους μια καρτα και για αλλους πως θα βγαλουν τον μηνα...οταν ιδιως εχουν παιδια και τα εξοδα ,χαρατσια δεν εχουν τελειωμο....

• Like 2
Δημοσ.

Nexus 5. Το ομορφοτερο, γρηγοροτερο και φθηνοτερο (value for money) που εχει βγει εως τωρα. Οσοι το παρουν θα με θυμηθουν...

• Like 1
Δημοσ.

Nexus 5. Το ομορφοτερο, γρηγοροτερο και φθηνοτερο (value for money) που εχει βγει εως τωρα. Οσοι το παρουν θα με θυμηθουν...

:confused:

Δημοσ.

ποτε ξανα δεν μαζευτηκαν τοσοι haters σε ενα τοπικ για iphone.

οποιος κρατηθει λογικα θα δει κ καλυτερας τιμες. ηδη ξεκινησε το groupon με το 5s στα 688€ οποτε σε λιγο θα ακολουθησουν και οι αλλοι, κ η τιμη του 5c θα αποκατασταθει στα 500-550 πιθανολογω ( παραεισαγωγες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...