Federer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Εδω μερικοι δινουν 500αρες και 600αρες για ταμπλετ τυπου S4 και Note 3...δεν θα βρεθουν να δωσουν για iPhone? 1
arxaggelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Για "κανονικό" iPhone, να τα δώσεις, λέμε τώρα. Για ΑΥΤΟ το iPhone, ούτε με σφαίρες. 1
Fulgore1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Εδω μερικοι δινουν 500αρες και 600αρες για ταμπλετ τυπου S4 και Note 3...δεν θα βρεθουν να δωσουν για iPhone? Γιαυτο ακριβως ειπα να μην ξεφευγουμε απο το θεμα γιατι και τα αλλα παρομοια κινητα δεν πανε πισω.Δηλαδη ειναι πεταμενα λεφτα το iphone 5c,ενω το Note 3 και S4 ηταν φθηνοτερα οταν βγηκανε??? Τελος παντων το θεμα ειναι οτι σαν 32gb μοντελο και για 7 μερες που διαρκει απο Eshop ειναι προσφορα(απο Ελλαδα παντα).Το μονο κακο ειναι ο 1 χρονος εγγυησης που αναφερει το eshop για οσους ενδιαφερονται.
Palp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 κανεις δεν εκανε σε κανεναν κουμαντο στη τσεπη του. απλα μερικοι απορουν με τις προτεραιοτητες καποιων. Οπως αν βγάζεις 1000€ το μήνα δεν το σκέφτεσε και πολύ να βγεις ένα βράδυ έξω, έτσι και αν κάποιος βγάζει 4000€ το μήνα δεν το σκέφτεται και πολύ να αγοράσει ένα κινητό τον 600€. Εσένα σου φαίνονται πολλά, σε κάποιον άλλο είναι λίγα.
basilis5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 offtopic: ακλαφτο πηγε το topic .. on topic, λογικα προκειται για καποια παραεισαγωγη. επι της ουσιας σε θεμα εγγυησης δεν πρεπει να υπαρχει θεμα αφου η εγγυηση ειναι παγκοσμια (ετσι μου ειπαν οταν μου το πουλησαν στις ηπα, ελπιζω να μην με δουλεψαν).
Heatspreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ένα ενδιαφέρον σχόλιο από τον χρήστη "Drinos" στο Techblog.gr Ο/Η Drinos λέει: Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013 στις 23:20 Καλησπέρα ασς, Ειμαι κάτοχος του S4,πιο πριν είχα το S3 και ακομη πιο πριν είχα iphone 3GS. Όταν βγήκε το 5c το έκραξα πολύ άσχημα διότι θεώρησα πως ήταν μεγάλη χαζομάρα… Μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου (σε πρασινάκι)σε ένα κατάστημα και έπαθα πλάκα… Πέραν του ότι είναι πολύ χαρούμενο και σπάει τη μιζέρια της καθημερινοτητας έχει α π ί σ τ ε υ τ ο πιάσιμο στο χέρι, σου αφήνει τέλεια αίσθηση και δε θες να το αφήσεις, είναι στιβαρό και έχει πιο ωραία αίσθηση και από το S4 και από το iphone 5&5s (για μένα).. Με έκανε να αναθεωρήσω κάποια πράγματα για τα smartphones αυτή η επαφή με το συγκεκριμένο smartphone.. Και τι εννοώ? Αυτη τη στιγμή έχοντας το S4 νόμιζα πως έχω το πιο τούμπανο smartphone όμως κάθισα και σκέφτηκα.. έ και..???τελικα όλα αυτά που έχει το S4 τα χρησιμοποιώ τόσο πολυ και δε μπορώ χωρίς αυτα? Τελικά εκει που κατέληξα είναι πως..σχεδόν τίποτα από όλες αυτές τις καινοτομίες δε χρησιμοποιώ και πως αυτο που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο ειναι κατά πόσο βολικό είναι στην καθημερινότητα το smartphone μας από την πλευρά του μεγέθους. Απο τη στιγμή εκείνη θέλω να πάρω το 5c από θέμα αίσθησης στο χέρι μου και να αποδεσμεύσω το αριστερό μου χέρι σε σχέση με το S4που θέλει 2χέρια και συνεχώς μου γλιστράει από χέρια μου με φόβο μη μου πέσει και σπάσει καμία οθόνη και κλαίω μετά. Και το ios τελικά με καλύπτει και μάλιστα το έτρεχε πολυ ικανοποιητικά!! Ήδη εχω βάλει αγγελία στο S4 ώστε να πάρω το 5c!!!!! Όσο αναφορά την τιμή…τα smartphone αποτελούν ένα ακριβό sport.. Ευχαριστώ. To iPhone 5C το είδα από κοντά και μπορώ να πω πως την φοβερή ποιότητα στο πλαστικό την περίμενα. Είναι κάτι διαφορετικό. Φανταστείτε μία κοπέλα, κάποιον νέο που του αρέσουν τα χρώματα. Δεν είναι ανάγκη να προτιμήσει κάποιος οπωσδήποτε το σοβαρό κυριλάτο iPhone 5/5S. Από τη στιγμή που βγήκε μου παραφαίνεται σοβαρό το 5άρι μου.
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ένα ενδιαφέρον σχόλιο από τον χρήστη "Drinos" στο Techblog.gr Τελικά εκει που κατέληξα είναι πως..σχεδόν τίποτα από όλες αυτές τις καινοτομίες δε χρησιμοποιώ και πως αυτο που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο ειναι κατά πόσο βολικό είναι στην καθημερινότητα Αυτη ειναι η ουσια και οποιος καταλαβε........καταλαβε!
Anorymous Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Γενικώς 6 κατοσταρικα για οποιοδήποτε τηλέφωνο είναι βλακεία για μένα. .Γενικά διαφωνώ γιατί τα λεφτά τα δίνεις όχι μονο για το τηλέφωνο άλλα για όλα τα άλλα δηλαδή για κάμερα, παιχνιδοκονσολα, σερφάρισμα το internet και media player. Για το συγκεκριμένο είναι και παρα είναι πεταμένα λεφτά χωρίς δεύτερη σκέψη!
ca6mio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 δεν ειχα δεν εχω δεν ονειρευομαι να αποκτησω ποτε iphone.</p> Αυτη ειναι η ουσια κυριοι... να ονειρευεσαι να εχεις iphone. 1
kavouras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ρε τι κόλλημα έχετε φάει όλοι με το κράξιμο...Δε μπορούμε να διαβάσουμε ενα τόπικ χωρίς κράξιμο; Κι εγω συμφωνω για το iphone, αλλα μη χαλάμε το forum απλά για να κράζουμε...Στο θέμα μας, αλλιώς υπάρχουν άλλες στήλες στο forum και σε άλλα forum για κράξιμο(παρεπιπτόντως οι ίδιοι και οι ίδιοι κράζουν για τα ίδια και τα ίδια......).Έλεος... 1
Questioner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ρε τι κόλλημα έχετε φάει όλοι με το κράξιμο...Δε μπορούμε να διαβάσουμε ενα τόπικ χωρίς κράξιμο; Κι εγω συμφωνω για το iphone, αλλα μη χαλάμε το forum απλά για να κράζουμε...Στο θέμα μας, αλλιώς υπάρχουν άλλες στήλες στο forum και σε άλλα forum για κράξιμο(παρεπιπτόντως οι ίδιοι και οι ίδιοι κράζουν για τα ίδια και τα ίδια......).Έλεος... Δεν είναι θέμα κραξίματος. Πέρα από τον σχολιασμό της τιμής αυτής καθεαυτής σχολιάζουμε και το προϊόν σε σχέση με την τιμή αυτή. Από εκεί προκύπτει και ο όρος value for money. Το συγκεκριμένο κινητό λοιπόν για εμένα έχει χαμηλή τιμή σε σχέση με τις άλλες σε Ελλάδα και Ευρώπη ΟΜΩΣ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση value for money ακόμα και σε αυτή την τιμή.
Palp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πέραν του ότι είναι πολύ χαρούμενο και σπάει τη μιζέρια της καθημερινοτητας Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί; Ένα κινητό δίνει ξανά χαρά στην ζωή μας; 1
kavouras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα κραξίματος. Πέρα από τον σχολιασμό της τιμής αυτής καθεαυτής σχολιάζουμε και το προϊόν σε σχέση με την τιμή αυτή. Από εκεί προκύπτει και ο όρος value for money. Το συγκεκριμένο κινητό λοιπόν για εμένα έχει χαμηλή τιμή σε σχέση με τις άλλες σε Ελλάδα και Ευρώπη ΟΜΩΣ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση value for money ακόμα και σε αυτή την τιμή. Θα συμφωνούσα μαζί σου αν το συγκεκριμένο topic του forum λεγόταν "value for money" και όχι "προσφορές", όπως λέγεται τώρα. Το συγκεκριμένο είναι προσφορά γιατί είναι το φθηνότερο που υπάρχει στην αγορά, άρα όποιος θέλει να το αγοράσει θα το αγοράσει απο εδώ, και περιμένει να ακούσει απόψεις απο άλλους μήπως το συγκεκριμένο είναι παραεισαγωγή ή μαιμού ή οτιδήποτε άλλο. Αν θέλει γενικά πληροφορίες για το κινητό, για το αν είναι value for money κτλ θα πάει στα ειδικά section του forum και θα δει αναλυτικά απόψεις, σχόλια,κριτικές κτλ. Στο συγκεκριμένο topic θέλει να δει τι γίνεται με το συγκεκριμένο μαγαζί-προσφορά οπότε να είναι σίγουρος οτι η διαδικασία αγοράς θα είναι εντάξει και αντ' αυτού μπερδεύεται αφου διαβάζει 2 σελίδες(που μπορούν εύκολα να γίνουν 52) με απόψεις που ανήκουν σε άλλο σημείο του forum. Αν είμαστε τυπικοί στις απαιτήσεις-ταξινόμηση του φόρουμ, τότε μόνο μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον ή αντίστοιχα να βοηθηθούμε...Λέω κάτι λάθος; 1
Fulgore1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα κραξίματος. Πέρα από τον σχολιασμό της τιμής αυτής καθεαυτής σχολιάζουμε και το προϊόν σε σχέση με την τιμή αυτή. Από εκεί προκύπτει και ο όρος value for money. Το συγκεκριμένο κινητό λοιπόν έχει χαμηλή τιμή σε σχέση με τις άλλες σε Ελλάδα και Ευρώπη ΟΜΩΣ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση value for money ακόμα και σε αυτή την τιμή. Αυτο μας ενδιαφερει. Θα συμφωνούσα μαζί σου αν το συγκεκριμένο topic του forum λεγόταν "value for money" και όχι "προσφορές", όπως λέγεται τώρα. Το συγκεκριμένο είναι προσφορά γιατί είναι το φθηνότερο που υπάρχει στην αγορά, άρα όποιος θέλει να το αγοράσει θα το αγοράσει απο εδώ, και περιμένει να ακούσει απόψεις απο άλλους μήπως το συγκεκριμένο είναι παραεισαγωγή ή μαιμού ή οτιδήποτε άλλο. Αν θέλει γενικά πληροφορίες για το κινητό, για το αν είναι value for money κτλ θα πάει στα ειδικά section του forum και θα δει αναλυτικά απόψεις, σχόλια,κριτικές κτλ. Στο συγκεκριμένο topic θέλει να δει τι γίνεται με το συγκεκριμένο μαγαζί-προσφορά οπότε να είναι σίγουρος οτι η διαδικασία αγοράς θα είναι εντάξει και αντ' αυτού μπερδεύεται αφου διαβάζει 2 σελίδες(που μπορούν εύκολα να γίνουν 52) με απόψεις που ανήκουν σε άλλο σημείο του forum. Αν είμαστε τυπικοί στις απαιτήσεις-ταξινόμηση του φόρουμ, τότε μόνο μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον ή αντίστοιχα να βοηθηθούμε...Λέω κάτι λάθος; Αυτο ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα