Προς το περιεχόμενο

APPLE IPHONE 5C 32GB BLUE 588e@eshop crazy sunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ό,τι είπε ο questioner παραπάνω.  Δείτε το από κοντά και πείτε μου εάν δίνετε 6 κατοστάρικα για αυτή τη συσκευή.  Καμία σχέση με οτιδήποτε υπήρξε σε iPhone από το 4 και μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν έχεις 6 δεκαχίλιαρα για Porsche στο γκαράζ ή 6 χιλιάρικα για Hermes στη ντουλάπα τότε αναγκαστικά 6 κατοστάρικα για iPhone στο τραπέζι. Ο,τι μπορεί ο καθένας.

• Like 14
Δημοσ.

ηθελα ναξερα υπαρχει λογικος ανθρωπος που να πεταει τοσα λεφτα για το μηλαρακι στην οικονομικα κρισημη περιοδο που διανυουμε?

τι ναπει κανεις για την τρελα που κουβαλανε μερικοι...οπως μια γνωστη μου που εδωσε 400 ευρω για να παρει στο 13χρονο γιο της το 4s...για να τοχει ο μικρος και να κορδωνεται στο σχολειο κοιτατε εχω κινητο με μηλαρακι... :X συμπερασμα το κορδωμα δεν υπαρχει μονο στα τραπεζακια των καφετεριων αλλα και στα σχολεια και εχει να κανει με ατομα ανωριμα με ελλειψη παιδειας .κατα την..γνωμη  μου παντα... :huh:

Αμα δεν έχεις 6 δεκαχίλιαρα για Porsche στο γκαράζ ή 6 χιλιάρικα για Hermes στη ντουλάπα τότε αναγκαστικά 6 κατοστάρικα για iPhone στο τραπέζι. Ο,τι μπορεί ο καθένας.

ενταξει αν εχεις χουβαρδα πατερα ή εφοπλιστη ή ψωναρα μπορει αλλιως το κοβω λιγο δυσκολο ...

• Like 3
Δημοσ.

ηθελα ναξερα υπαρχει λογικος ανθρωπος που να πεταει τοσα λεφτα για το μηλαρακι στην οικονομικα κρισημη περιοδο που διανυουμε?

τι ναπει κανεις για την τρελα που κουβαλανε μερικοι...οπως μια γνωστη μου που εδωσε 400 ευρω για να παρει στο 13χρονο γιο της το 4s...για να τοχει ο μικρος και να κορδωνεται στο σχολειο κοιτατε εχω κινητο με μηλαρακι... :X συμπερασμα το κορδωμα δεν υπαρχει μονο στα τραπεζακια των καφετεριων αλλα και στα σχολεια και εχει να κανει με ατομα ανωριμα με ελλειψη παιδειας .κατα την..γνωμη  μου παντα... :huh:

ενταξει αν εχεις χουβαρδα πατερα ή εφοπλιστη ή ψωναρα μπορει αλλιως το κοβω λιγο δυσκολο ...

Συνφορουμιτη χωρις προσωπικα να εχω την οικονομικη κατασταση να αγορασω iphone (και να μπορουσα παλι θα διαλεγα κατι αλλο) μην ισοπεδωνεις τα παντα.Την οικονομικη κριση την διανυουμε μερικοι οχι ολοι,και προφανως δεν εχουν ολοι πατερα εφοπλιστη-ναυαρχο προεδρο της Giant!!!

Δηλαδη στον παλιο μου συμφοιτητη και φιλο που δουλευει σαν σκυλι τα τελευται 8 χρονια Δευτερα-Κυριακη 365 μερες το χρονο και με πολυ κοπο καταφερε σημερα να αμοιβεται πλουσιοπαροχα τι να του πω? Μη χαλας τα λεφτα σου σε iphone γιατι εγω ειμαι ανεργος?

Σημειωση το παιδι με ενα xperia neo v κανει την δουλεια του,δεν ειχα δεν εχω δεν ονειρευομαι να αποκτησω ποτε iphone.

• Like 3
Δημοσ.

κανεις δεν εκανε σε κανεναν κουμαντο στη τσεπη του.

απλα μερικοι απορουν με τις προτεραιοτητες καποιων.

• Like 1
Δημοσ.

κανεις δεν εκανε σε κανεναν κουμαντο στη τσεπη του.

απλα μερικοί συγκρίνουν τις δικές τους με τις προτεραιότητες κάποιων χωρίς καν να γνωρίζουν την κατάσταση του άλλου.

fixed

Δημοσ.

Παρακαλω τα σχολια να ειναι απο ενδιαφερομενους μονο και οχι για να κραζουμε το κινητο και την τιμη του.

Το topic αυτο εγινε μιας και ειναι οντως προσφορα απο Ελληνικα μαγαζια το 32gb μοντελο για οσους ενδιαφερονται,και οχι για το χαλασουμε το topic με το να κραζουμε την Apple για την τιμολογιακη της πολιτικη ή τον 1 χρονο εγγυησης(στην τελικη κανενας δεν μας αναγκαζει να δωσουμε τοσα λεφτα για κινητο ;) ).

Ας μεινει λοιπον το topic σαν προσφορα για οποιον ενδιαφερεται και οχι για ασχετα(με το θεμα παντα)σχολια.

Off topic (και για καρτες γραφικων καποιοι δινουν 650 με 700ευρο αλλα δεν βλεπω αναλογη αντιδραση :P  ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...