kvnm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Θέλω κώδικα στην Html για να έχω ένα κουτί επιλογής παιχνιδιού. Το θέλω κάπως έτσι: Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
PC_MAGAS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το dropdown menu μπορεί να γίνει με: <select name="something"> <option value="val1">Val1</option> <option value="val2">Val2</option> . . . . . </select> Απλά το option το βάζεις σε ένα <select> </select> και τα <option></option> μεταξύ των select που μπορεί να είναι όσα θες. Μετά αυτό μπορείς να το βάλεις σε φόρμα και μέσω php να φορτνεις το παιχνίδι ή μέσv JS (ίσως να χρειαστείς και Ajax) χωρίς να είναι μέσα σε form.
kvnm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 και για να μου βγάζει σε κάθε επιλογή διαφορετικό παιχνίδι( θα βάζω frame)
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Τότε γίνεται έτσι η html: <select name="something" id="select" onclick="select_game()"> <option value="val1">Val1</option> <option value="val2">Val2</option> . . . . . </select> Και η JS θα είναι: select_game() { var all= document.getElementById('marked').value; //Apo edw kai katw vazeis ton ipoloipo kwdika gia na ananewnei to iframe } Καλό είναι να ρίξεις και μια ματιά στο 3w schools.
george.leiv13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις jquery. var all=$('#marked').val(); αντί var all= document.getElementById('marked').value;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα