Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το s4 είναι στα 424 πιστεύω οτι μπορεί να πέσει στα 390 πριν τα χριστούγεννα.Πιθανώς 380 αλλά δεν πιστεύω παρακάτω.

Το Note 3 στα 564 τώρα μπορεί να πάει στα 500-510 τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Σήμερα το s4 είναι στα 424 πιστεύω οτι μπορεί να πέσει στα 390 πριν τα χριστούγεννα.Πιθανώς 380 αλλά δεν πιστεύω παρακάτω.

μαλιστα, ευχαριστω πολυ, για μεταχειρισμενο σε καλη καταστσση ποσο να υπολογιζω? ;)

μαλιστα, ευχαριστω πολυ, για μεταχειρισμενο σε καλη καταστσση ποσο να υπολογιζω? ;)
Δημοσ.

Κοίτα S4 σε πολύ καλή κατάσταση θα το βρεις κοντά στα 350 σε ένα μήνα από τώρα. Ίσως και 340. Πάντα για άθικτο εξωτερικά και με αρκετή εγγύηση μιλάω.

Για το note δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί δεν υπάρχει η ίδια ζήτηση με μικρότερης οθόνης smartphone. Αυτή τη στιγμή οθόνες από 4.7 έως 5 ίντσες έχουν επιβληθεί στην αγορά του Android.

Δημοσ.

Κοίτα S4 σε πολύ καλή κατάσταση θα το βρεις κοντά στα 350 σε ένα μήνα από τώρα. Ίσως και 340. Πάντα για άθικτο εξωτερικά και με αρκετή εγγύηση μιλάω.

Για το note δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί δεν υπάρχει η ίδια ζήτηση με μικρότερης οθόνης smartphone. Αυτή τη στιγμή οθόνες από 4.7 έως 5 ίντσες έχουν επιβληθεί στην αγορά του Android.

αναλογα με ταν διαφορα τιμης θα πραξω, εαν ειναι γυρω στα 130 ευρω θα παω για νοτε 3 αλλιως, θα δω το σ4

Δημοσ.

αξιολογο το g2, απλα αν παρω κατι με τετοιο μεγεθος οθονης θα παω στο νοτε 3...

Το G2 και S4 έχουν σχεδόν πανομοιότυπο μέγεθος όσον αφορά στις εξωτερικές διαστάσεις. 

Το έχω ψάξει και εγώ πολύ το θέμα και παρόλο που είμαι Note fun (έχουν περάσει αρκετά από τα χέρια μου), αυτή την φορά προτίμησα το G2 καθώς το Note 3 ξεφεύγει αρκετά σε ύψος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...