Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο κινητα μεσα στον επομενο μηνα, μεταχειρισμενο βεβαια, εδω απο το insomnia... θελω να μου πειτε την αποψη σας για το αν το note 3 αξιζει τα παραπανω λευτα...
(σκεφτομαι να κανω την αγορα πριν τις διακοπες των χριστουγεννων οποτε θεορω οτι η τιμη θα εχει πεσει λιγο σχετικα με τωρα)...  με το μεγαλο μεγεθος δεν εχω προβλημα ως πρωην κατοχος του note 2...
θελω να μου πειτε την αποψη σας για το ποιο αξιζει σχετικα με την τιμη του και για το ποσο θα κοστιζει το καθενα τοτε...
(επισης απο το note 2 ακομη χρησιμοποιουσα το s pen)

Δημοσ.

note 3 τοτε αν χρησιμποιουσες spen. Παντως δεν θα αγοραζα μνεταχειρισμενο μιας και δεν θα ηξερα αν ο κατοχος του το πειραξε. Αν το πειραξε, εγγυηση τελος.

Δημοσ.

τι εννωεις αν το πειραξε?

note 3 τοτε αν χρησιμποιουσες spen. Παντως δεν θα αγοραζα μνεταχειρισμενο μιασ και που δεν ξερω αν ο κατοχος του το πειραξε. Αν το πειραξε, εγγυηση τελος.

τι εννοεις αν το πειραξε?

Δημοσ.

Custom rom, root.

βασικα οποιο απο τα 2 και να παρω θα το πειραξω και εγω σιγουρα...

με το ροοτ η την custom rom δεν θα χασω την εγγγυηση μου, εαν παθει κατι το κινητο, μπορω να flashαρω μεσω odin την official rom και το κινητο φενεται σαν απειραχτο (δεν θα το καταλαβουν στο καταστημα στο οποιο θα το παω), το εχω κανει και με σ2 στον γερμανο και με σ3 στην arvato...

Δημοσ.

Και να το πειραξε δε χαλαει το κινητο.Το θεμα ειναι να ψαξεις αν ειναι σε καλη κατασταση η συσκευη. Πχ να εχει πεσει η να εχει καποια βλαβη που δε φαινετε.

Οσον αφορα ποιο απ τα 2 μιας και ειχες note 2 πιστευω πρεπει να πας σε note 3.Ο μονος λογος να μη παει καποιος σε αυτη τη σειρα της samsung για μενα ειναι λογο μεγεθους και τιποτα αλλο.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Και να το πειραξε δε χαλαει το κινητο.Το θεμα ειναι να ψαξεις αν ειναι σε καλη κατασταση η συσκευη. Πχ να εχει πεσει η να εχει καποια βλαβη που δε φαινετε.

Οσον αφορα ποιο απ τα 2 μιας και ειχες note 2 πιστευω πρεπει να πας σε note 3.Ο μονος λογος να μη παει καποιος σε αυτη τη σειρα της samsung για μενα ειναι λογο μεγεθους και τιποτα αλλο.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

το ξερω οτι δεν χαλαει, το εχω κανει απειρες φορες... ουτε η εγγυηση χανεαι οπως προανεφερα, εννωειται οτι θα ψαξω για αριστο τηλεφωνο, για αυτον ακριβως τον λογο... επισης για τις τιμες των μεταχηρισμενων εκηνη την περιοδο τι εχετε να πειτε???

Δημοσ.

Εννοώ ότι μέχρι τώρα η Samsung χρησιμοποιούσε ένα σύστημα προστασίας που όταν έκανες αλλαγή στο firmware απλά μετρούσε τις φορές και αν τις έβρισκαν στo service>0 τότε σε έβγαζαν εκτός εγγύησης . Με το triangle away μπορούσες να μηδενίσεις τον μετρητή αυτό και να σώσεις την εγγύηση.

Τώρα με το knox όταν πειράξεις το firmware ενεργοποιεί έναν δείκτη που σημειώνει αν η συσκευή σου έχει πειραχτεί ή όχι. Μέχρι μέσα Οκτώβρη δεν ειχαν καταφέρει να το σπάσουν στο XDA. Μετά δεν ξέρω τι έγινε.

Δημοσ.

Εννοώ ότι μέχρι τώρα η Samsung χρησιμοποιούσε ένα σύστημα προστασίας που όταν έκανες αλλαγή στο firmware απλά μετρούσε τις φορές και αν τις έβρισκαν στo service>0 τότε σε έβγαζαν εκτός εγγύησης . Με το triangle away μπορούσες να μηδενίσεις τον μετρητή αυτό και να σώσεις την εγγύηση.

Τώρα με το knox όταν πειράξεις το firmware ενεργοποιεί έναν δείκτη που σημειώνει αν η συσκευή σου έχει πειραχτεί ή όχι. Μέχρι μέσα Οκτώβρη δεν ειχαν καταφέρει να το σπάσουν στο XDA. Μετά δεν ξέρω τι έγινε.

μαλιστα, αυτο δεν το ηξερα και ευχαριστω πολυ που ενημερωσες :) θα το ψαξω λιγο!
Δημοσ.

Εννοείται ψάξε το γιατί αν είχες κατά νου να το πειράξεις τότε υπάρχει κίνδυνος να χάσεις άμεσα το warranty σου.

Καλό είναι να απεθυνθείς στους XDA developers που είναι leading community στα android. Λογικά τους ξέρεις ήδη.

Δημοσ.

Εννοείται ψάξε το γιατί αν είχες κατά νου να το πειράξεις τότε υπάρχει κίνδυνος να χάσεις άμεσα το warranty σου.

Καλό είναι να απεθυνθείς στους XDA developers που είναι leading community στα android. Λογικά τους ξέρεις ήδη.

και ποιος δεν τους ξερει? ;)

http://androidcommunity.com/samsung-galaxy-note-3-gains-knox-friendly-rooting-method-20131013/

οπως φενεται εδω, υπαρχει ηδη μια μεθοδος για ροοτ που λεγεται knox friendly και δεν επηρεαζει τον counter του knox... βεβαια η μεθοδος απεφθεινεται μονο σε ροοτ και οχι σε flash διαφορων ρομ... (προς το παρον)

Δημοσ.

Θα βρεθεί λύση τελικά,το θέμα είναι κατά πόσο και πόσο θέλει κάποιος να ταλαιπωρηθεί για να κάνει root ή να flashάρει Rom στο κινητό του.

Δημοσ.

Θα βρεθεί λύση τελικά,το θέμα είναι κατά πόσο και πόσο θέλει κάποιος να ταλαιπωρηθεί για να κάνει root ή να flashάρει Rom στο κινητό του.

για το ροοτ βρεθηκε ηδη η λυση, για μενα δεν ειναι ταλεπορια αλλα νομιζω οτι ξεφυγαμε απο το θεμα, αν και για ενα τετοι κινητο, θα αργησω να χρειαστω τετοια υποστιριξη...για την τιμη πριν τα Χριστούγεννα καμοια ιδεα? :)

για το ροοτ βρεθηκε ηδη η λυση, για μενα δεν ειναι ταλεπορια αλλα νομιζω οτι ξεφυγαμε απο το θεμα, αν και για ενα τετοι κινητο, θα αργησω να χρειαστω τετοια υποστιριξη...για την τιμη πριν τα Χριστούγεννα καμοια ιδεα? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...