Giannis_pavlou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Όταν πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου δεν υπακούει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Όταν έκανα εκκίνησησε safe mode το πληκτολόγιο λειτούργησε για της επιλογές της safe mode αλλά όχι για να επιλέξω χρήστη και να μπω στα windows. (Δηλαδή To tab δεν λειτουργούσε το αλτ και tab το ίδιο ούτε τα βελάκια ) Το λειτουργικό είναι windows xp sp2. Έβαλα το ποντίκι σε άλλη θύρα, έβγαλα και ξαναέβαλα το πληκτρολόγιο αλλά τα ίδια. Έχω την υποψία ότι κάτι παίζει με το λειτουργικό αυτό γιατί τα πλήκτρα capslock και tab δουλεύουν ( φαίνεται από το φωτάκι ). Το ίδιο και το ποντίκι. Νομίζει κανείς ότι είναι πρόβλημα του υλικού; Παρακαλώ για τη βοήθεια σας.
mikelamar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Τα έβαλες σε άλλη θύρα σε hub ή πάνω στη μητρική; Να προτιμήσεις τη μητρική πάντως. Επίσης έχω μια ακομα απορία. Δούλευαν σωστά κ ξαφνικά χάλασαν ή απο τότε που πέρασες τα xp χάλασαν; Sent from my iPhone using Insomnia
Rizas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Αν θέλουν λειτουργικό για να δουλέψουν μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με τα windows!!
Giannis_pavlou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Οχι παιδιά δούλευε κανονικά ο Η/Υ και ήταν συνδεδεμένα πάνω στη μητρική. Καμμία ιδέα υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα