Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε walker μπορει , δεν ανοιξα το λινκ καν , απλα του προτεινα το ποιο φθηνο για τον λογο που σου ειπα νωριτερα ...

Βρε οκ κατλαβαινω την λογική σου και την δεχομαι ... το θεμα ειναι όταν προτεινουμε κατι να ειναι και σωστο... διοτι το παλικαρι αν δεν επερνε αλλη απαντηση να το παρηγγελνε και μετα να εψαχνε να βρει που μπαινει το καλώδιο του τηλεφωνο... λιγο ψαξιμο πριν την προταση δεν κανει κακο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει οτι χαλασε ενα ρουτερ δεν σημαινει κατι.συσκευες ειναι.εδω cisco χαλανε που τα πληρωνεις τρελα λεφτα.για αυτο ειναι η εγγυηση.συν οτι οι μισοι δεν τα εχουν ουτε σε Ups ουτε σε πολυπριζο ασφαλειας και μετα χαλανε λογω κεραυνων κτλ.κατα τα αλλα ναι αμα δεν χρειαζεται κατι παραπανω δεν υπαρχει λογος να παρεις κατι αλλο.αυτα τα λεφτα χρησιμοποιησε τα αλλου

Κατα τα αλλα Respect στην απαντηση.

οχι δεν εχω θεμα με το οτι χαλασε ( καθε αλλο,  ευχαριστω ειπα μιας κ ηταν στην εγγυηση κ πηρα κατι που χρειαζομουν :-D )

το ανεφερα για να πω πως πληρωσα κατι πολυ  ακριβα που δε μου προσφερε απολυτος τιποτα περισσοτερο (για τις δικες αναγκες μου )απ το ΄΄τσαμπα΄΄ thomson ...

διοτι το παλικαρι αν δεν επερνε αλλη απαντηση να το παρηγγελνε και μετα να εψαχνε να βρει που μπαινει το καλώδιο του τηλεφωνο... λιγο ψαξιμο πριν την προταση δεν κανει κακο.

συμφωνοι σε αυτο  ! μη ξεχνας οτι βοηθαμε πολυ κοσμο χωρις  κανενα οφελος κ χωρις να εχουμε τον χρονο πολλες φορες να ασχοληθουμε αναλυτικα !  ας κανει κ ο ενδιαφερομενος τις ερωτησεις του στο μαγαζι πριν την αγορα εφοσον εχει παει τις προτασεις του  εδω ! δικιο εχεις παντως ..

Δημοσ.

οχι δεν εχω θεμα με το οτι χαλασε ( καθε αλλο,  ευχαριστω ειπα μιας κ ηταν στην εγγυηση κ πηρα κατι που χρειαζομουν :-D )

το ανεφερα για να πω πως πληρωσα κατι πολυ  ακριβα που δε μου προσφερε απολυτος τιποτα περισσοτερο (για τις δικες αναγκες μου )απ το ΄΄τσαμπα΄΄ thomson ...

..

απλα γελαω γιατι πηρες κατι τελειως διαφορετικο και εκτος τεχνολογιας.κατα τα αλλα ναι αν δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω και σε καλυπτει αυτο που εχεις δεν εχει νοημα να το αλλαξεις.

Δημοσ.

απλα γελαω γιατι πηρες κατι τελειως διαφορετικο και εκτος τεχνολογιας.κατα τα αλλα ναι αν δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω και σε καλυπτει αυτο που εχεις δεν εχει νοημα να το αλλαξεις.

εγω να δεις πως γελουσα τοτε , που χρειαζομουν τραπεζακι το ειχα βαλει στο ματι κ λιγο πριν σκασω την κατοσταρα ως δια μαγειας χαλαρει το ρουτερ :-D λουκουμι εκατσε :)

και με το thomson ??  μεγιστη ταχυτητα και 0 αποσυνδεσεις !!!

Δημοσ.

ευχαριστω !

κραταω την σελιδα αλλα δε το πειραζω τωρα μιας κ μου δουλευει σφαιρα !

με το παραμικρο τσαλιμακι που θα μου κανει , του το περναω ...

Δημοσ.

ευχαριστω !

κραταω την σελιδα αλλα δε το πειραζω τωρα μιας κ μου δουλευει σφαιρα !

με το παραμικρο τσαλιμακι που θα μου κανει , του το περναω ...

ανα πασα στιγμη βεβαια μπορεις να ξαναβαλεις πιο παλιο firmware.κανεει downgrade κανονικα

Δημοσ.

Επειδη θελω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο (2TB ή 3ΤΒ) σε δικτυο κι εναν εκτυπωτη με αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970.html?keyphrase=tp-link+8970 θα κανω την δουλεια μου?

Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο ή κανενας καλυτερος/οικονομικοτερος τροπος για να κανω την δουλεια μου?

Σε περιπτωση που υπαρχει αλλος τροπος τον εκτυπωτη και να μην τον βαλω δεν υπαρχει και σοβαρο προβλημα(αλλα καλα θα ηταν να μπορουσε να μπει κι αυτος). :-)

Δημοσ.

Επειδη θελω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο (2TB ή 3ΤΒ) σε δικτυο κι εναν εκτυπωτη με αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970.html?keyphrase=tp-link+8970 θα κανω την δουλεια μου?

Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο ή κανενας καλυτερος/οικονομικοτερος τροπος για να κανω την δουλεια μου?

Σε περιπτωση που υπαρχει αλλος τροπος τον εκτυπωτη και να μην τον βαλω δεν υπαρχει και σοβαρο προβλημα(αλλα καλα θα ηταν να μπορουσε να μπει κι αυτος). :-)

οπως γραφει στο manual

2 USB ports for storage sharing, printer sharing, FTP Server and Media Server

βεβαια δεν σου εγγυατε σιγουρακανεις οτι θα δει 2-3 terra σκληρο οπως και οτι θα δει σιγουρα Ntfs η θα πρεπει να τον μετατρεψεις σε κατι αλλο.

Δημοσ.

οπως γραφει στο manual

2 USB ports for storage sharing, printer sharing, FTP Server and Media Server

βεβαια δεν σου εγγυατε σιγουρακανεις οτι θα δει 2-3 terra σκληρο οπως και οτι θα δει σιγουρα Ntfs η θα πρεπει να τον μετατρεψεις σε κατι αλλο.

Μαμησε τα δηλαδη......λαχειο απ'οτι καταλαβα.

Υπαρχει κατι αλλο που να ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει και θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου με βαση τα συγκεκριμενα που ζηταω?

Δημοσ.

Μαμησε τα δηλαδη......λαχειο απ'οτι καταλαβα.

Υπαρχει κατι αλλο που να ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει και θα μπορεσω να κανω την δουλεια μου με βαση τα συγκεκριμενα που ζηταω?

διαβασετο Manual να δεις αν υποστηριζει Ntfs.ενα thomson εμενα δεν μου υποστηριζε.οπως και τα Nas πχ δεν υποστηριζουν καποια Ntfs.

Δημοσ.

διαβασετο Manual να δεις αν υποστηριζει Ntfs.ενα thomson εμενα δεν μου υποστηριζε.οπως και τα Nas πχ δεν υποστηριζουν καποια Ntfs.

Διαβασα σε διαφορα forum αλλα και review οτι εχει θεματακια με τους σκληρους(εκτος του οτι οι ταχυτητες ειναι τραγικες στην μεταφορα αρχειων).NTFS σε 2-3 forum που διαβασα δεν τα καταφεραν τα παλικαρια να βγαλουν ακρη.

Θα το ψαξω ομως λιγο ακομα το θεμα και θα ενημερωσω αν βρω κατι καλυτερο.

Δημοσ.

οτι router και να παρεις οι ταχυτητες θα ειναι τραγικες οπως επισης ειναι τραγικες σε μικρα φτηνα Nas

Ετσι ακριβως ειναι δυστυχως.

Δημοσ.

μην κοιτας που και τα Nas γραφουν gigabit η τα ρουτερ σου λενε 1002 πραγματα.τα καλα nas Κοστιζουν και τα ρουτερ απλα δινουν ενα τελειως τυπικο transfer rate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...