Προς το περιεχόμενο

battlefield play 4 free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.Το συγκεκριμενο παιχνιδι το ειχα κατεβασει κανονικα κ ειχα λογαριασμο.τωρα εκανα αποπειρα στο καινουριο λαπτοπ να το κατεβασω αλλα τιποτα.κανω καινουργιο λογαριασμο και οταν φτανω στο σημειο που πρεπει να το κατεβασω μου βγαζει το εξης μηνυμα.

You dont have administrator rights which is reguired for this install,please log on an administrator.

help is available here:www.battlefield.play4free.com/help

Μπορει καποιος να μου πει τι γινετε?πχ το αντιστοιχο free που εχει το need for speed world το εχω κατεβασει κανονικα κ με τον παλιο λογαριασμο που ειχα.ευχαριστω

Δημοσ.

οταν κανεις log in με τον λογαριασμο που επαιζεις το παιχνιδι και λειτουργουσε το κανεις και στο λαπτοπ;και τι ακριβως σου βγαζει;

Δημοσ.

μπαινω κανονικα και οταν παταω το play μου βγαζει το μηνυμα που εγραψα πιο πανω.ψαχνω να βρω μηπως μπορω να κανω απο καπου αλλου download αλλα τιποτα.Πχ προσπαθησα να ανοιξω καινουργιο λογαριασμο ολα κανονικα οκ και με το που φτανω στο τελευταιο βημα μου γραφει τα ιδια.δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος κανω καθως ειμαι και λιγο ασχετος.

μαλλον κατι παιζει με την εγγραφη στο orgin.ισως εκανα ξανα εγγραφη με αλλα στοιχεια κ παιζει εκει το προβλημα.θα το ψαξω ευχαριστω παντως

να εχει σχεση κατι με τα windows.το λαπτοπ μου εχει τα 8

Δημοσ.

να εκανες λαθος σε στοιχεια του νεου λογαριασμου δεν παιζει ρολο..να εκανες λαθος στα στοιχεια του παλιου σου acc δεν θα εκανες καν log in στο origin..

δοκιμασε να τρεξεις το origin ως administration

Δημοσ.

τελικα απο τι ειδα φταινε τα windows.δεχετε μονο xp/vista οποτε εγω εχω τα 8 γιαυτο υπαρχει προβλημα.τωρα στην βοηθεια καπου διαβασα πως υπαρχει λυση αλλα δεν βγαζω ακρη διοτι δεν ξερω καλα αγγλικα.οκ δεν πειραζει.σε ευχαριστω 

αν και για το need for speed το ιδιο λεει αλλα παιζει κανονικα.τεσπα

Δημοσ.

φιλε μου και εγω ειχα 8+8.1 και στο origin εμπαινα κανονικα..

αυτο που σου λεει στα αγγλικα ειναι

''δεν εχεις τα δικαιωματα του διαχειρηστη τα οποια απαιτουνται για την εγκατασταση,συνδεθειτε ως διαχειρηστης''..

αρα πρεπει να το τρεξεις ως admin..και κοιτα το προφιλ σου γραφει οτι εισαι administration

Δημοσ.

παιδες εκανα οτι μου λετε.εβαλα να κατεβαζει το αλλο που δινουν free και κατεβαινει κανονικα.το μονο που μπορει να συμβαινει και απο τα λεγομενα σας ειναι το εξης.εγω εχω google chrome.πρεπει να συσχετιζονται το orgin με τον λογαριασμο του google?δηλαδη πρεπει να κανω μια εγγραφη στο orgin με το μαιλ που εχω στο chrome?συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα επειδη δεν ειμαι κ τοσο σχετικος προσπαθω να καταλαβω τι λαθος κανω.

Δημοσ.
αυτό που λες στο πρώτο σου μήνυμα είναι ότι ζητάει άδεια admin για να περάσει ένα plugin οποτε απλά πατάς δεξί κλικ στο εικονίδιο του chrome και τον ανοίγεις ως admin για να κατεβει το plugin και να αρχίσει να κατεβάζει το game. από εκεί και πέρα από ότι θυμάμαι δεν χρειάζεται να ξαναμπαίνεις σαν admin για να παίξεις το game εφόσον έχει κατεβει το plugin.

στο NFS από ότι θυμάμαι δεν κατεβάζει plugin αλλα ένα .exe το οποιο σου κάνει εγκατάσταση έναν launcher που από εκεί κατεβαίνει και τρέχει το game.

Δημοσ.

οκ τελικα ηταν αυτο που μου ειπατε να μπω σαν admin.προφανως ειχε φαει κολλημα,εκανα μια εκκαθαριση ιστορικου το επελεξα ως admin και κομπλε.χιλια ευχαριστω παιδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...