Sapounos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Εχω το linksys WAG-200G modem/router και θελω να το κανω να παιζει και connx tv. δεν εχει θυρα STB ομως... ενα παιδι μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να εχει τετοια θυρα για να παιζει το connx αλλα ομως δεν παιζει. υπαρχει καποιος αλλος τροπος?? η μηπως ξερει κανεις αν πουλανε στο εμποριo Μodem που να εχουν τετοια θυρα?? γιατι 3 modem εχω αλλαξει απ τον ΟΤΕ και ολα ειναι προβληματικα.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς stb πορτα δεν παίζει η οτε tv. Τώρα γιατι είναι τα μοντεμ προβληματικά δεν μας είπες, μπορεί να εχεις κάποιο αλλο πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εχω το linksys WAG-200G modem/router και θελω να το κανω να παιζει και connx tv. δεν εχει θυρα STB ομως... ενα παιδι μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να εχει τετοια θυρα για να παιζει το connx αλλα ομως δεν παιζει. υπαρχει καποιος αλλος τροπος?? η μηπως ξερει κανεις αν πουλανε στο εμποριo Μodem που να εχουν τετοια θυρα?? γιατι 3 modem εχω αλλαξει απ τον ΟΤΕ και ολα ειναι προβληματικα. σου απαντησα εδω. β.θελει θυρα stb δεν παιζει χωρις stb.το Linksys δεν κανει stb οσο ξερω εκτος αν με το Open wag μπορει να κανει.αλλα να φταινε 3 ρουτερ το θεωρω δυσκολο οπως ειπε ο φιλος απο κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα