Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Εχω το συγκεκριμενο Modem απο προηγουμενο παροχο τηλεφωνιας που τελικα δε το συνδεσα ποτε και θελω να το συνδεσω σε μια δευτερη τηλεφωνικη πριζα ! Το θεμα ειναι οτι εχω αλλο παροχο τηλεφωνιας τωρα και δε ξερω αν μπορει να συνδεθει και αυτο στη τηλεφωνικη μου γραμμη ! γινεται δηλαδη να εχω Internet σε δυο διαφορετικες πριζες με διαφορετικης εταιρειας modem ; αν ναι πως ;

Δημοσ.

Γεια σας ! Εχω το συγκεκριμενο Modem απο προηγουμενο παροχο τηλεφωνιας που τελικα δε το συνδεσα ποτε και θελω να το συνδεσω σε μια δευτερη τηλεφωνικη πριζα ! Το θεμα ειναι οτι εχω αλλο παροχο τηλεφωνιας τωρα και δε ξερω αν μπορει να συνδεθει και αυτο στη τηλεφωνικη μου γραμμη ! γινεται δηλαδη να εχω Internet σε δυο διαφορετικες πριζες με διαφορετικης εταιρειας modem ; αν ναι πως ;

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το δευτερο adsl router να το κανεις access point πανω στο πρωτο.δηλαδη απο το πρωτο adsl router Θα πηγαινει ethernet στο δευτερο adsl router και το δευτερο θα ειναι ρυθμισμενο απλα να παιζει σαν access point γιανα δινει ειτε με καλωδιο ειτε wireless εκει που θα το βαλεις.το κακο ειναι οτι πρεπει να ενωνονται με ethernet καλωδιο μεταξυ τους.κατα τα αλλα οτι ειπε ο φιλος απο πανω.δυο adsl router ταυτοχρονα οχι δεν θα συγχρονισουν ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...